תגובה להודעה: רכב המירוץ החדש של עידו כהן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
חברים, עד לכאן עם הירידות
אח שלי, רד מתפקיד ה'מבוגר האחראי'.
גם אני, גם ברוך וגם גל (הייתי רוצה לחשוב) חברים טובים.
הירידות ההדדיות מקובלות על שלושתינו.
תנוח (-:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ugross
גם אני, גם ברוך וגם גל (הייתי רוצה לחשוב) חברים טובים.
נכון במאה אחוז - הכל באופן עניני וחברי מתובל בקצת הומור וזהו.
אגב, אני לא הבחנתי כאן בשום ירידה וההערה שלך, אמיר, היתה מיותרת.
מי שלא מכיר אתכם יכול היה לראות את זה ותחליף משקפיים. עכשיו תחזרו להקנטות שלכם
אמיר יצג כאן את הגולש מהצד, שלא מכיר אותכם ואת הירידות ההדדיות, ועבורו, האווירה בשרשור עלולה להצטייר כלא נעימה. קחו זאת לתשומת לבכם, זה הכל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ugross
גל שחם הוא בחור חביב ואני מאוד אוהב אותו, מסתבר שהוא גם נהג לא רע בכלל, אבל אתה לא באמת רוצה שאני אתייחס ברצינות לבנאדם שיומיים וחצי אחרי שקנה רכב 4X4 ושדרג אותו בלא מעט כסף, הוא טוען שהפלטפורמה הנכונה לרכב ראלי-רייד היא דווקא 2X4.
אתה נותן פרשנויות במקום שלא צריך לפרש כלום.
תקרא את מה שהוא כתב - לא בגלל ה 4X2 אלא למרות ה 4X2, ובגלל גודל הגלגל ומהלך המתלה.
הבעיה עם גלגל גדול ומתלה ארוך מהלך, היא שלא ניתן ליישמם ברכב 4X4 - אין כיום מתלה קדמי מניע שיכול להחזיק גלגל "37 או (כמו שאני בונה עכשיו ברכב הבא) גלגל "39.5 בעוצמות כאלו של מירוץ ראלי. עובדה.
מה שאתה אומר נכון חלקית - אילו ניתן היה ליישם גלגל גדול ומהלך ענק ברכב 4X4, אין ספק שהוא היה עדיף.
בינתיים, בתחרות שבין גירסת 4X2 עם גלגלים גדולים ומהלכים ארוכים לבין 4X4גירסת עם גלגל קטן ומהלך מוגבל, אנחנו אומרים שהראשונה עדיפה.
אני מקווה שעכשיו אתה כבר מבין....:cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
נראה מפחיד... :D
...ואני מאמין (טפו-טפו-חמסה-חמסה שלא ימשיכו להאשים אותי בפתיחת עין!) .....
אולי די!
שברנו את !@#$%%^ בשבת.
קיד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
אין כיום מתלה קדמי מניע שיכול להחזיק גלגל "37 או (כמו שאני בונה עכשיו ברכב הבא) גלגל "39.5 בעוצמות כאלו של מירוץ ראלי. עובדה.
מה עם זה?
http://teamhummerstorm.com/Vehicle.html
אמנם 14 אינץ' מהלך סך הכל, אבל מתלה נפרד שמחזיק את האחת הפינות הכבדות בכל עולם הספורט המוטורי - גם גלגל 37 וגם הינע סופי כבד מאד (מאד).
לפי דעתי הסיבה שאין רכבי מרוצים ייעודיים (ולא האמר חצי סטוק) עם הנעה כפולה וגלגלי ענק היא אחרת - חוקים ותנאי מסלול. בצפון אמריקה המסלולים קשים ודי ישרים (כך שיתרון התאוצה מפניות הדוקות שההנעה הקדמית נותנת די מתבטל) ומעדיפים לוותר על ההנעה הקדמית המסרבלת מבחינת מסה והגבלת תנועה בציריות. לעומת זאת באירופה אסור להם לבנות רכב עם גלגלים גדולים והנעה כפולה. אין קטגוריה בה ניתן או משתלם לבנות רכב הנעה כפולה עם גלגל גדול...
תגיד לי, אתה מסתלבט או מה??
הרכב הזה הוא בקטגורית ה STOCK, יעני קטגורית הסטנדרט, עם מהלך לא מרשים(בלשון המעטה) ובמשקל של 3.25 טון.
זה מתקרב בכלל לרמה העליונה או הבינונית של מירוצי המדבר בארה"ב?
הסיבה שאין שם כאלה רכבים היא פשוטה - שם יש מה שמנצח, ו- 4X4 עם מתלה נפרד וגלגל גדול מאד, לא מנצח(אלא אם הוא נבנה בהוצאות ענק ועתק של מליונרים כמו הרבסט, פעם ביובל שנים).
בטח שאפשר לבנות כזה רכב - הרי כל האמר H1 הוא כזה, לא?
אבל אז הוא רכב מוסדי טוב ולא רכב מירוץ מנצח באובראול או בקטגוריות הבכירות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רני דקל
מה עם זה?
http://teamhummerstorm.com/Vehicle.html
אמנם 14 אינץ' מהלך סך הכל, אבל מתלה נפרד שמחזיק את האחת הפינות הכבדות בכל עולם הספורט המוטורי - גם גלגל 37 וגם הינע סופי כבד מאד (מאד).
לפי דעתי הסיבה שאין רכבי מרוצים ייעודיים (ולא האמר חצי סטוק) עם הנעה כפולה וגלגלי ענק היא אחרת - חוקים ותנאי מסלול. בצפון אמריקה המסלולים קשים ודי ישרים (כך שיתרון התאוצה מפניות הדוקות שההנעה הקדמית נותנת די מתבטל) ומעדיפים לוותר על ההנעה הקדמית המסרבלת מבחינת מסה והגבלת תנועה בציריות. לעומת זאת באירופה אסור להם לבנות רכב עם גלגלים גדולים והנעה כפולה. אין קטגוריה בה ניתן או משתלם לבנות רכב הנעה כפולה עם גלגל גדול...
3 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
אתה נותן פרשנויות במקום שלא צריך לפרש כלום.
תקרא את מה שהוא כתב - לא בגלל ה 4X2 אלא למרות ה 4X2, ובגלל גודל הגלגל ומהלך המתלה.
הבעיה עם גלגל גדול ומתלה ארוך מהלך, היא שלא ניתן ליישמם ברכב 4X4 - אין כיום מתלה קדמי מניע שיכול להחזיק גלגל "37 או (כמו שאני בונה עכשיו ברכב הבא) גלגל "39.5 בעוצמות כאלו של מירוץ ראלי. עובדה.
מה שאתה אומר נכון חלקית - אילו ניתן היה ליישם גלגל גדול ומהלך ענק ברכב 4X4, אין ספק שהוא היה עדיף.
בינתיים, בתחרות שבין גירסת 4X2 עם גלגלים גדולים ומהלכים ארוכים לבין 4X4גירסת עם גלגל קטן ומהלך מוגבל, אנחנו אומרים שהראשונה עדיפה.
אני מקווה שעכשיו אתה כבר מבין....:cool:
מה עם כאלה..?
נכון שמהלך המתלה לא מתקרב, אבל הדברים האלה עובדים די קשה....
והצמיגים 44"+
הבעיה היא לא גודל הצמיג. הבעיה היא שילוב של גודל צמיג, מהלך מתלה ולא לשבור כלום.
ציריה של מתלה נפרד לעולם ותמיד (עד שימציאו הנדסה ברמה אטומית ואז באמת אין גבול לכלום :cool:) תהיה חלשה יותר מציריה של סרן חי. וסרן חי כנראה שלא נראה להם שאפשר לשים מקדימה אז יש העדפה לרכב עם מהלך מתלה גדול אבל הנעה רק 2X4.
באירופה ודאקאר עושה רושם שיש העדפה למהלך מתלה נמוך יותר עם צמיגים קטנים יותר אבל 4X4.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
תגיד לי, אתה מסתלבט או מה??
הרכב הזה הוא בקטגורית ה STOCK, יעני קטגורית הסטנדרט, עם מהלך לא מרשים(בלשון המעטה) ובמשקל של 3.25 טון.
זה מתקרב בכלל לרמה העליונה או הבינונית של מירוצי המדבר בארה"ב?
אני מבין שקראת את השורה הראשונה, עברת ללינק, נדלקת בזעם וויתרת עלקריאת שאר ההודעה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רני דקל
אני מבין שקראת את השורה הראשונה, עברת ללינק, נדלקת בזעם וויתרת עלקריאת שאר ההודעה...
ושוב אתה מבין לא נכון, או במילילם פשוטות יותר - לא מבין.... :twisted:
איזה זעם ואיזה נעליים - עובר עליך משהו לא טוב?:rolleyes:?
עם כל הכבוד, להביא רכב כזה(או את שלושת הליצנים המצולמים בהודעה של YONI_ֹ0000) כדוגמא לרכב מירוץ ברמות הכי גבוהות, זה כמו לומר "אל תקחו אותי ברצינות".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
עובדים קשה אבל נוסעים לאט.
כנס ל יו טיוב וחפש סרטים של BAJA 1000 או 500 ואז תבין על מה מדובר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
מה עם כאלה..?
והצמיגים 44"+
האוטו האמצעי זה טרופר מודל ישן ואני חותך את הז.........ן אם המוטות הגה המקוריים מחזיקים את הצמיג הזה ומה שרואים בתמונה זה מוט מקורי אז לא כל מה שנוצץ זהב :!:
ifs או irs יכולים להחזיק צמיגים גדולים כולל מנועים גדולים הבעייה היא רק עם הציריות שבלי הנמכת דיפרנציאלים עובדות במצב סטטי בזוית קשה מאד העניין הוא שהנמכת דיפ תגרום לפגיעה בנ"ל ולכן הגישה בהאמר היא הפתרון הפורטלי
זה לא אופטימלי אבל יותר טוב מכלום
סושי , אין לך גם ככה הרבה מה לחתוך, אז לא חבל ?
הרכבים בתמונות עובדים בשטח כמעט חסר אחיזה - ארצות השלג. הטויוטה האדום מוכר מהקוטב, האחרים ממדינות קרחוניות אחרות. אחד מחברי הפורום העלה כאן חלק מהתמונות האלה בעבר כשהוא טייל שם וגם אז עלתה השאלה כיצד צמיג 44 עם 0 שינויים ביחסי העברה לא שובר את הרכב וגם אז היה אותו הסבר -
איפה שאין אחיזה, אין עומס על המכלולים ולכן גם הנזקים הם מינוריים. אלה לא רכבים לתחרויות BAJA.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
ושוב אתה מבין לא נכון, או במילילם פשוטות יותר - לא מבין.... :twisted:
איזה זעם ואיזה נעליים - עובר עליך משהו לא טוב?:rolleyes:?
עם כל הכבוד, להביא רכב כזה(או את שלושת הליצנים המצולמים בהודעה של YONI_ֹ0000) כדוגמא לרכב מירוץ ברמות הכי גבוהות, זה כמו לומר "אל תקחו אותי ברצינות".
ואני שוב אומר, אין רכב מירוץ שכזה ברמות הכי גבוהות פשוט כי לא כדאי לבנותו למרוצי מדבר אמריקאים, וכי אסור להשתתף איתו בריידים האירופאים-אפריקאים-דקאר-בדרום-אמריקאיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
קיד
אולי די!
שברנו את !@#$%%^ בשבת.
קיד.
טוב מעכשיו אני שותק כמו דג :roll: