דווקא בדיונות שוקולדים גדולים לא מועילים לא?
Printable View
דווקא בדיונות שוקולדים גדולים לא מועילים לא?
הצמיג הנ"ל, אליאנס 205/16 עם "שוקולדות עצומות", הוא סוג של מיץ של זבל. חבל לבזבז עליו מילים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי סמוראי 92
כללית, אפשר לשים ג'אנט 16 על סמוראי, מנהל הפורום הזה עשה זאת, היתה לו סיבה מספיק טובה. אבל כמו שכתבו לך, בגדול מבחר הצמיגים במידה 15 גדול וזול יותר מאשר 16.
לא רציתי לפתוח שירשור חדש אז אני שואל כאן
איך נראה הצמיג הזה??? מישהו מכיר את החברה???
http://www.eldoradotire.com/elements...ilcutterMT.jpg
חגי
נראה טוב- קוביות גדולות ומרווחות יחסית עם חריצים קטנים שמוסיפים גמישות ואפקט יניקה לפינוי מים בכביש רטוב; פרופיל שנמשך הצידה;
קח סרגל ומדוד את גובה הקוביות (צריך להיות כתוב בקטלוג הטכני, אם יש).
האם הצלעות של הקוביות ישרות (ב90 מעלות לבסיס המדרס) או משופעות באופן ניכר לעין (משהו כמו פירמידה קטומה)?
אתה מדבר על מידה 235/75R15, נכון?
(השאלות הן מתוך הנחה שראית או אתה יכול לראות את הצמיגים לא רק בתמונה)
על היצרן, כמובן, לא שמעתי כלום מעולם, אבל זה לא אומר הרבה, לכאן ולכאן.
אסף.
אני אראה אותם ביום שישי
אסף, לא הבנתי עדיף 90 מעלות אות פרמידה קטומה??
מה זה גובה סביר של קוביות למידה הזאת (235/75/15)
בכל מקרה אני אבדוק ואדווח גם מחירים למעונינים.
חגי
צלעות משותעות מפנות הרבה יותר טוב בוץ.ציטוט:
נכתב במקור על ידי k2000
גובה סביר הוא לפחות 13-14 מ"מ.
אסף.
ובהנחה שבוץ ממש לא מעניין אותי (אני לא סובל).
לסלעים עדיף ישרות?
חגי
לסלעים עצמם- זה לא משנה. הם היו שם מליון שנה, הם ישארו שם מליון שנה... :roll: :roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי k2000
הצלעות המשופעות נותנות יותר חוזק לקוביות- שלא ישברו (מי אמר גודייר?? )... דוגמה מצויינת (תמיד) הם הBF- גם צלעות משופעות וגם גשרים בין הקוביות שמעיפים את הבוץ החוצה כשפני הצמיג מתיישרות, וגם (יותר חשוב) מוסיפים אפילו עוד לחוזק של הקוביות כנגד קריעתן מהצמיג.
אסף.
אני צריך בדחיפות להחליף צמיגים לסמוראי.
המידה שיש לי היא 205/75R15 .
אני צריך המלצה לחברה ודגם מסויים אם יש.
תעשה חיפוש, הנושא הזה נטחן פה עד דק!
לי יש צמיגי מקסיס (מקווה שלא טעיתי באיות..) 50-50 עם אחריות ל4 שנים ומרוצה מהם לאללה למעט טיולי בוץ אך בעיקרון צמיגים מעולים וזולים..
אני מנסה לקבל המלצות פשוט מהניסיון שלכם.
מידה 205/75R15 .
MT\AT מה ההבדל? מה אני צריך לנסיעות רבות בכביש (איזור המרכז) וטיולי שטח (לא אכזריים למדי נכון לעכשיו).
הבנתי שיש 4 חברות עיקריות KOMO TOYO ברג'יסטון ויוקוהומה.
יש הבדלים בינהם באיכות?
יש המלצה מסויימת?
אין צמיגי שטח במידה שלך, יש רק מ215/75/15 ומעלה.
מה ההבדל? זה קל - צמיג שטח הוא לשטח, הוא יתפקד יותר טוב בשטח מכל בחינה ולהפך. זה גם בא אחד ע"ח השני (טוב בכביש - רע בשטח ולהפך).
מה פירוש האותיות והמספרים באמת נטחן עד דק, חיפוש זריז יוביל לכל התשובות.
אהלן,
יש בעיה להרכיב צמיג 215/75/15
על ג'אנט של צמיג 205/70/15?
הגאנט, אשר מידתו היא 15 אינטש במקרה זה, הוא אותו גאנט לשתי המידות.
as far as i know
איך קשר בין גובה הצמיג וה"שוקולדות" לגודל הגאנט.
נכון, אם כי יש קשר לרוחב הצמיג ורוחב הג'אנט. רוחב הג'אנט שלך מתאים ל215/75/15 (5.5 אינץ'). תקרא את השרשור על מידות צמיגים אם אתה עוד לא סגור על מידות גובה/רוחב (יש קישור בFAQ).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
שלום אלון
ברישיון שלי רשום 205\70R15
אני רוצה שברישיון יהיה רשום 215 75 R15
ב "****"ישנו לי את זה לפי דעתך או ניסיונך ?.
כי אני כבר כמה ימים מנסה לשנות את זה ,פניתי למשרד הרישוי והם הפנו אותי למכון התקנים בת"א
והם רוצים אישור מהיבאון וכו....
אני צריך להביא איתי איזה אישור או משהוא ??
בתודה מראש K.D
לכל אלו שעדיין מחפשים צמיגי m.t במידה 215\75\15 ,אמורות להיות שני פנצריות באזור בו אני גר
שמחזיקות את הצמיגים האלו. אני אבדוק זאת ביום ראשון.
אתם תצטרכו להגיע לאזור חיפה.
דוד, מזה זמן רב ידוע שאנחנו לא היחידים שצופים בפורומים האינטרנטיים. לשים שם של מכון באינטרנט היום = לשרוף אותו עד היסוד, המשטרה תגיע לשם יום אחרי הפרסום. זה קרה כמה וכמה פעמים בפורום אחר, לכן יש להמנע מפרסום שמות או רמזים באינטרנט.
ההודעה שמצאת ישנה מאוד; המידע בה כבר לא רלוונטי מאז המקרים שתוארו לעיל בו משרד התחבורה פשט על מכונים שפורסם באינטרנט שמאפשרים דברים כאלו. גם המכון המדובר נפגע.
אין לך סיכוי להשיג אישור יבואן. רבים ניסו, אנחנו לא מעניינים אותו.
היום כבר אין - למיטב ידיעתי - מכון שבו אפשר פשוט להכנס ולשנות מידה לכזו. במחילה ממך (מטעמים די מובנים), הדיון בנושא רישוי נסגר בזאת בפורום הפתוח.