תגובה להודעה: איך לעזאזל מתגרשים מסלקום?
יש לי מכשיר נוקייה דור 2 כמדומני וחוץ מלהחליף את המארז החיצוני אחת לכמה זמן אפס תקלות (בלי עין רעה).
כמובן שסלקום מתחננת שאני אשדרג אבל החיים ללא חובות קוסמים לי.
לך לספק פרטי ב400 ש"ח אתה רוכש מכשיר חדש (אחריות לשנה) ועוד ישאר לך המכשיר הישן כחלופי ללא ביטוח ללא חובות ללא עיקולים וללא טובות של סלקאורנפלאמירס ואמא שלהם.
ינון
טוב, צריך לעדכן וגם לתת כמה מילים טובות למי שמגיע.
יצרו איתי קשר אנשים בכירים, הן מסלקום והן נציגי יבואן סוני אריקסון, כדי ללבן את הבעיה ולנסות לפתור אותה לשביעות רצוני.
קשה לומר שיש מהפכות או בשורות מרעישות מסלקום, מלבד הבעת רצון טוב (לפחות מהפה ולחוץ) להגיע לפתרון שיהיה לשביעות רצוני שאינו להתנתק מהם בכל מחיר... בינתיים קיבלתי מכשיר חדש יותר מדגם אחר של סוני אריקסון (595) ללא התחייבות - ונכון להיום, שבוע וחצי אחרי, הוא עדיין תקין פחות או יותר, לא להאמין...
המשך תפקודו התקין הוא אינטרס מובהק לא רק של סלקום אלא בעיקר שלי, כי למרות שאני מכון להיות לוחמני וללכת עד הסוף כדי לקבל את השירות הכי טוב שאפשרי (שמגיע לי ובזכות) ממש אין לי רצון להתקוטט איתם סתם אלא להשתמש במכשיר בשקט. עבורי זה כלי עבודה נטו ולא צעצוע. אם המכשיר הנוכחי לא ישביע אותי מרורות וטרטורים ואם השירות ישתפר - אחלה. אני הגון והוגן ולא אתבייש לכתוב את זה ולפרגן להם כראוי. אם לא, וכל החרא יחזור לסורו - אין בעיה. נילחם בהם. גם הפז"מ דופק ותאריך היעד להתנתקות/מעבר למתחרים, מתקרב והולך...
ממשרד היח"צ של יבואן סוני אריקסון התקשרו כדי להביע רצון לסייע לי אישית בכל בעיה שתתגלה עם המכשיר וזה באמת יפה מאוד, ועל כך תודה רבה.
שנית - למרות שאני "מתוך הפוזיציה" ואין הנחתום מעיד על עיסתו בלהבלה - זו עוד הוכחה שהחשיפה בג'יפולוג, אפילו בדיונים רגילים לכאורה בפורומים כמו זה, קיימת ועובדת ובגדול. הרעש שהיה כאן עשה הדים והגיע לאן שצריך כי מסתבר שג'יפולוג מגיע ועוד איך גם לאנשים שמחוץ מתחום הג'יפים שקוראים אותנו ומתעניינים בנו ובמה שאנחנו חושבים ואומרים. תפנימו ותעבירו הלאה.
גם המכשיר שלי חרא !!!
אולי עוד יפתחו כאן סניף שלהם :twisted:
דרור, מה חשבת?
חולוני מגודל.
בחתימה שלך כתוב מוות לגנבים.
ואתה קורא להם גנבים.
אז.... כאילו.... מבחינתם עדיף שתהיה מרוצה, לא? :lol::)
אסף.
הגיעה שעת המבחן שלהם... גם המכשיר החדש מתחיל לזייף, כאילו דא.... צפו לעדכונים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
שנית - למרות שאני "מתוך הפוזיציה" ואין הנחתום מעיד על עיסתו בלהבלה - זו עוד הוכחה שהחשיפה בג'יפולוג, אפילו בדיונים רגילים לכאורה בפורומים כמו זה, קיימת ועובדת ובגדול. הרעש שהיה כאן עשה הדים והגיע לאן שצריך כי מסתבר שג'יפולוג מגיע ועוד איך גם לאנשים שמחוץ מתחום הג'יפים שקוראים אותנו ומתעניינים בנו ובמה שאנחנו חושבים ואומרים. תפנימו ותעבירו הלאה.
פורומי המוטוריקה הגדולים (ג'יפולוג, קארספורום, פולגז) מקבלים עדיפות ומיקום גבוה מאוד
בחיפוש בגוגל.
גם אלי פנו יחצנים של חברות מסויימות בעקבות ת'רדים כאלו או אחרים בפורומי האוף טופיק
המדוברים.
ולנושא המדובר - סלקום הפסידו אותי כלקוח על 80 שקלים, מחיר צריבת מכשיר של חברה אחרת לשימוש בSIM של סלקום.
ההתנתקות הייתה פשוטה למדי, רק כי סיימתי את ההתחייבות.
אורנג' גם לא צדיקים גדולים, אבל באופן כללי סבירים ביותר.
היום זה ברור ומוחלט - אם למישהו עוד היה ספק, שאולי יצליחו לקנות אותי בזמן אוויר, בהטבות ובמתנות... סלקום הפסידו אותי כלקוח והפעם זה סופי.
זה מזכיר את הסיפור על העקרב שרוצה לחצות את הנהר אבל לא יודע לשחות. הולך ומבקש מהצפרדע שתיקח אותו טרמפ על גבה. הצפרדע לא מתלהבת - מה יהיה אם אתה תעקוץ אותי ואז שנינו נטבע? העקרב נשבע בחיי ילדיו הקטנים שהוא לא יעיז לעשות דבר כזה, והצפרדע הפתיה מאמינה, מעמיסה אותו על הגב ומתחילה לשחות.
בדיוק באמצע הנהר, איפה שהזרם הכי חזק, העקרב לא יכול להתאפק עוד, ותוקע לצפרדע את העקיצה האחרונה בהחלט בחייה.
הצפרדע מתחילה לפרפר ולצעוק בכוחותיה האחרונים - למה עשית את זה, מנוול? עכשיו שנינו נטבע!
מה אני יכול לעשות, נאנח העקרב לפני שהמים מכסים גם אותו - זה באופי שלי.
זה בדיוק הסיפור של סלקום - סיפור של חברה ענקית עם אופי מחורבן.
אמנם אני לא צפרדע והם לא עקרב. הם אמנם אוהבים לעקוץ, אבל הם בטח לא יטבעו בלעדי (כי יש מספיק מטומטמים שעוד מאמינים להם) וגם אני אחיה למרות שהם עוקצים אותי שוב ושוב.
אחיה, אבל אצטרך להמשיך לסבול את ההתשה והעקיצות שלהם עוד שנה ושמונה חודשים... כי להתיש, לטרטר, להרגיז עד אבדן העצבים, הצעקות והבלאגן, זה פשוט באופי שלהם. במיוחד בסניף התשת הלקוחות העצבני והמיוזע הזה שברח' המלאכה, באיזור התעשיה של חולון.
לפני חודש וחצי, אחרי תלאות ועצבים שכולכם קראתם, קיבלתי מכשיר חדש. למכשיר החדש מדגם סוני אריקסון 595 כחלחל ויפה באמת התייחסתי בדחילו ורחימו, בכפפות של משי ופליז. תמיד בכיס, אף פעם לא נפל, לא נרטב, לא קיבל מכה. תמיד הקפדתי לפרוק את הסוללה עד תומה ולטעון מחדש עד הסוף. כמו בספרים. המכשיר גמל לי בשירות נפלא והחזיק מעמד בדיוק חודש וחצי. לאחר שהשמע נעלם לגמרי וכל שיחה נכנסת שניה או שלישית היתה מתנתקת, הצעצוע גם סירב להיטען עוד.
נכנסנו לתיקון. נציגת ההתשה מהפעם הקודמת (זוכרים? בלונדינית? חמודה? יפה?) לא שכחה אותי. עם חיוך מקסים ורצון טוב, בטופס התיקון נרשם בפירוש לא למחוק תכנים.
שעה וחצי אחרי - באתי לאסוף את המכשיר, ומסתבר שהוא בכלל לא נכנס למעבדה. הטכנאים לא מוכנים לטפל בו בלי למחוק תכנים. אין אישור למחוק? לא מטפלים. אז למה לא אומרים את זה מראש? שעה וחצי מזמני היקר קלות בעיניכם, נבלות?....
צעקות. בלאגן. צעקתי בקול רם שמבחינתי השלב הבא הוא לקחת את המכשיר ולתקן אותו על חשבוני במעבדה פרטית, ולשלוח לסלקום את החשבון בצירוף מכתב מעורך דין, הפעם כולל תביעה להתנתק מהם מיידית ופיצוי שמנמן על עוגמת הנפש.
עוד צעקות, מאבטח כבר מסתובב לידי, ואז מגיע נציג התשה נוסף, מסביר שבעצם אין בעיה להכניס את המכשיר לתיקון גם בלי למחוק תכנים, ושזה גם יהיה מוכן תוך רבע שעה.... בנוסף גם שיחדו אותי בזמן אוויר חינם.... אז אם זה ככה, למה מלכתחילה לא טיפלו במכשיר? למה התעקשו למחוק תכנים? למה חפרו לי במוח עם סיכה והביאו אותי שוב להתמוטטות עצבים? למה? כי זה באופי שלהם!
מסקנות: מי שצועק ועושה בלגן ומוכן במקרה הגרוע להתעמת עם המאבטחים שלהם או להסתכן שיזמינו משטרה, מקבל שירות בסלקום. אפילו מהיר. מי ששותק - בסלקום ימשיכו לדרוך עליו. פשוט כי זה באופי שלהם.
אחרי רבע שעה יצאתי עם מכשיר תקין. לפחות זה מה שהיה נדמה לי. כל התכנים ישנם.
כשהגעתי הביתה התברר לי שכל השמות והמספרים בספר הטלפונים התהפכו. לא רק מילים, גם אותיות וספרות. כמה מאות שמות ומספרי טלפון להקליד מחדש.... עכשיו כבר לא התעצבנתי. חבל על האולקוס שאני מפתח כל פעם שאני מגיע למרכז התשת הלקוחות כדי לתקן את התקלות החוזרות ונישנות בצעצועים שלהם. אבל ככה זה בסלקום - זה באופי שלהם. אני מחדש משהו למישהו?.....
סוני-אריקסון וסלקום - שילוב נפיץ, בלתי מנוצח, של צעצועים דפוקים מתוצרת סין, תת-רמה בכל פרמטר של איכות, עם "ספק שירות" שמשוכנע שהשמש זורחת לו מהחור של הישבן, ש"שירות" אינה ברפרטואר שלו, ושמרשה לעצמו להתעלל בלקוחותיו כמדיניות מוצהרת.
זה לא נגמר. אני מרשה לעצמי להניח במידה רבה של ביטחון, שהמכשיר ימשיך להתקלקל, פשוט כי זה באופי שלו, ועד נובמבר 2011 המיוחל אני אצטרך להמשיך לבקר עוד פעמים רבות במרכז התשת הלקוחות שברח' המלאכה. הפעם אלה יהיו הם שיגלו שאופי מחורבן ויכולת הצקה הם לא נחלתם הבלעדית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
זה בדיוק מה שקורה עם סלקום - אמנם אני לא צפרדע והם לא עקרב. אמנם הם בטח לא יטבעו בלעדי וגם אני אחיה למרות שהם עוקצים אותי שוב ושוב, אבל אצטרך להמשיך לסבול את ההתשה שלהם עוד שנה ושמונה חודשים... כי להתיש, לטרטר, להרגיז עד אבדן העצבים, הצעקות והבלאגן, זה פשוט באופי שלהם. במיוחד בסניף העצבני והמיוזע הזה שברח' המלאכה, באיזור התעשיה של חולון.
עכשיו הדברים מתחילים להתבהר ... נסה את אחד ממרכזי השרות בשרון ...
חוצמזה, בדוק באיזה מכשירים משתמשים היום בחברות ההי-טק (המכשירים לפשוטי העם, לא המשוכללים של המנהלים), שם לא יסבלו שטויות כאלו והם כוח מיקוח הרבה יותר גדול, גם ממך ...
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אפי מאגנום
חומר למחשבה ....
זכרונות ושאר תכנים לא אובדים סתם ככה. מישהו מוחק אותם.
מאז שסלקום מציעים את שירות גיבוי התכנים בתשלום, כל כניסה של מכשיר למעבדה מלווה במחיקת התכנים, בתואנה של חוסר אפשרות לטפל במכשיר מבלי למחוק ממנו הכל - עולה במוחי החשד, שמא זה בכוונה? כדי שנשלם עבור אי-מחיקה?...:roll:
אינני טכנאי של מכשירי טלפון סלולרי, אבל אני יודע שבאמת יש מקרים בהם אין ברירה אלא "לאפס" את המכשיר. מין סוג של פירמוט.
אבל עובדה שפעם ידעו לתקן את המכשירים ושמרו על התכנים, והיום לא. מה קרה? אני טוען שגם היום בהחלט יכולים לעשות זאת.
עובדה - צעקתי קצת, לא מחקו.
לא הייתי צועק? היו מוחקים וחצי, היו "מלמדים אותי לקח", כדי שבפעם הבאה אשלם את שלמוני האקסטרא עבור עוד "שירות" שצריך להיות חלק בלתי נפרד מכל חבילת שירות ותיקונים בסיסית.
אז לא - תשכחו מזה. הצעצוע הזה עולה לי מספיק כסף כל חודש.
מילא, כי גם אם הם לא מוחקים זכרונות ותכנים, תמיד הם משאירים "טביעת אצבע" במכשיר בצורת נזק מעצבן כלשהו. פעם, לפני שנים, בימי הנוקיה המחורבן, זה היה שמו של אחד הטכנאים שאי אפשר היה למחוק אותו מהמכשיר, ונזקקנו לביקור חוזר במעבדה על מנת להסיר את המפגעים... הפעם אלה הטקסטים ההפוכים בזכרונות שלי. פאקינג 500 ומשהו מספרי טלפון להקליד כמו אדיוט... אין כניסה למרכז התשה שלא מסתיימת בנזקים.
אבל לא נורא. ממש כמו בצבא - השעון מתקתק והפז"מ דופק. עוד יום עבר.
מנהלי ויחצ"ני סלקום - אני יודע שאתם מבקרים כאן וקוראים את הסיפור הזה. עובדה.
עובדה, כי רק לפני חודש וחצי יצרתם איתי קשר והבטחתם תילי תילים של הבטחות על שירות ועל שביעות רצון. כל עוד אני לקוח שלכם, לצערי הרב עד מאוד, עוד שנה ושמונה חודשים, אני אמשיך בשלי - להכניס את המכשיר לתיקון במעבדה שלכם, לא כי אתם מקצועיים או יעילים או אדיבים (לא זה ולא זה ולא זה) אלא רק כי אני משלם עבור זה רטרואקטיבית המון כסף, וזה מגיע לי בזכות, לא בחסד. ואתם תמשיכו בשלכם - לעבוד על אנשים בעיניים עם שירים דביקים ופרחים ופרפרים ולבבות וכוכבים סגולים, ולהשקיע מיליונים בפרסומות מעצבנות, אבל לא שקל קטן אחד בשיפור השירות המחורבן, הלא מקצועי והמזלזל שלכם.
אני יודע שעוד רבים-רבים קוראים את זה וממש כמוני - לא מתכוונים להמשיך לעבוד איתכם.
לתשומת לבכם.
דרור
אתה יודע שאני אוהב אותך
אבל אתה אידיוט !
כל המכשירים כיום ניתקנים לגיבוי וסינכרון עם המחשב הביתי.
אל תהיה צודק, תהיה חכם.
או תמשיך להקליד כמו אידיוט.
דרור גם אני נפלתי בפח של סוני אריקסון פעם אחת. זה היה מכשיר מדגם G900 שעשה אין ספור בעיות במסגרת אופי מכשיר (יענו מכשיר דפוק מיסודו ולא מקולקל). לקח הרבה זמן אבל אחרי חצי שנה של מלחמות, מכתבים לתקשורת (גבי גזית ועוד כמה) אין ספור מכתבים זועמים לאורנג' (כבר אמרנו שכל החברות האלו אותו דבר?) ומכתב לסוני אריקסון ניתן לי זיכוי מלא על שווי המכשיר והזכות כמובן לרכוש איזה מכשיר שאני רוצה (אני בחרתי בנוקיה N85, עדין כמו כל טלפון חכם אבל אני מרוצה). בקיצור אל תתעקש על לצאת מהחברה (גם ככה כל השאר אותו זבל), תתמקד בלהחליף מכשיר.
דרור, אתה אשכרה דביל. כמה אנשים כתבולך כאן לגבות את המכשיר לבד?ולא גיבית. יופי.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
דרור גם אני נפלתי בפח של סוני אריקסון פעם אחת. זה היה מכשיר מדגם G900 שעשה אין ספור בעיות במסגרת אופי מכשיר (יענו מכשיר דפוק מיסודו ולא מקולקל). לקח הרבה זמן אבל אחרי חצי שנה של מלחמות, מכתבים לתקשורת (גבי גזית ועוד כמה) אין ספור מכתבים זועמים לאורנג' (כבר אמרנו שכל החברות האלו אותו דבר?) ומכתב לסוני אריקסון ניתן לי זיכוי מלא על שווי המכשיר והזכות כמובן לרכוש איזה מכשיר שאני רוצה (אני בחרתי בנוקיה N85, עדין כמו כל טלפון חכם אבל אני מרוצה). בקיצור אל תתעקש על לצאת מהחברה (גם ככה כל השאר אותו זבל), תתמקד בלהחליף מכשיר.
מאד תתעקש לצאת מהחברה.
מי שקונה מכשיר במחיר מפולפל עם התחייבות למשכנתא לכל החיים - מגיע לו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
דרור, אתה אשכרה דביל. כמה אנשים כתבולך כאן לגבות את המכשיר לבד?ולא גיבית. יופי.
אסף.
שאני אוסיף כי הנבלה הכחול מסרב לתקשר ו"להסתנכרן" עם המחשב בבית?....
אבל שלא יהיו לכם דאגות - את המספרים גיביתי ועוד איך, גם לטמטום שלי יש גבול. ובמרכז התשת הלקוחות אפילו מוכנים לעשות לך טובה ולהוציא לך תדפיס של כל המספרים. אחרת איך הייתי מכניס אותם בחזרה? שלמרות שזו עבודה שמבצעים בזמן ישיבה בשירותים, זה עדיין ניג'וס בפני עצמו, להזכירכם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
עכשיו הדברים מתחילים להתבהר ... נסה את אחד ממרכזי השרות בשרון ...
חוצמזה, בדוק באיזה מכשירים משתמשים היום בחברות ההי-טק (המכשירים לפשוטי העם, לא המשוכללים של המנהלים), שם לא יסבלו שטויות כאלו והם כוח מיקוח הרבה יותר גדול, גם ממך ...
נדב.
נדב, הלוואי שהייתה צודק ...
אצלנו באינטל "שדרגו" את כל המכשירים ל-E52 ... המכשיר בין הגרועים ביותר שיוצר ע"י נוקיה ... בעיות של ניתוקים והד ורמקולים שמתקלקלים ... כנראה שבקרוב יחליפו שוב ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
שלמרות שזו עבודה שמבצעים בזמן ישיבה בשירותים
יופי, אז חוץ מאולקוס סלקום גם יגרמו לך לטחורים...:p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יקיר גרין
אצלנו באינטל "שדרגו" את כל המכשירים ל-E52 ... המכשיר בין הגרועים ביותר שיוצר ע"י נוקיה ... בעיות של ניתוקים והד ורמקולים שמתקלקלים ... כנראה שבקרוב יחליפו שוב ...
יפה, אז הנה עוד דגם שכבר לא יציעו להיי-טק ... אני עוד זוכר את הגלים האלו מהימים (האמת, יותר מהלילות) העליזים בקומברס ...
כוונתי היתה לבדוק בהיי-טק איזה מכשירים נשארו ולא הוחלפו תוך חודשים בודדים ...
(היום אני עובד באוניברסיטה ואין פה מסה של סלולריים של מקום העבודה, אז אין לי נתונים ממקור ראשון ...)
נדב.
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יקיר גרין
באינטל הזה פה יש עדיין 6230I המכשיר הכי טוב בעולם
יש לי אחד כזה בן 6 לפחות שעובד נהדר ( ויש לי גם סטארטק חדש אחד שפועל נהדר אבל אין לו עברית )