מביני דבר אומרים שבחורות מנוסות מעדיפות גדול
וכולכם ממליצים על גמדים.
הריני להמליץ על גלופר קצר, 98, אוטומט, דגם מפואר, נוצץ כזה ב- 25 אלף.
רכב מהיר ומפנק בטירוף בכביש, מרווח ללא גבול והאבא של הסלחנים בשטח.
Printable View
מביני דבר אומרים שבחורות מנוסות מעדיפות גדול
וכולכם ממליצים על גמדים.
הריני להמליץ על גלופר קצר, 98, אוטומט, דגם מפואר, נוצץ כזה ב- 25 אלף.
רכב מהיר ומפנק בטירוף בכביש, מרווח ללא גבול והאבא של הסלחנים בשטח.
תשמע, תראה... אתה נוגע בנקודה סופר-רגישה עכשיו.
אחרי שרשמית כיוונתי את עצמי לג'ימני, ואחרי שהייה קצרה בתוך שניים כאלה, הגודל שלו (או יותר נכון- קוטן) קצת גורמים לי לספקות. אני לא בחורה קצרה (180 סנטים +), ונכון שלא צריך בשביל זה טנדר דאבל קבינה (או יונימוג :) ), אבל אני צריכה מרחב, והג'ימני מרגיש לי מאוד מאוד גבולי, יותר צפוף מה205 הנהדרת שהיתה הרכב הראשון שלי, וכבר בה נראיתי כמו לויתן בקופסת טונה. אני אמנם לא מעבירה רהיטים באוטו (לפחות לא באופן יומיומי...), אבל צריכה את ה"ספייס" שלי. כרגע אני לא סגורה ב100% על הג'ימני, אפילו שאני עדיין סורקת אחריו בלוחות ואוגרת כסף לרכישה, אבל החלטתי להרשות לעצמי לפזול קצת לצדדים כדי לנסות לגבש החלטה מה מתאים לי על בסיס נסיון אישי מבוסס יותר (ולא רק מקריאת פורומים).
כרגע יש לי מפגש קרוב עם טראנו דיזל קצר, ואדם נחמד ממקום העבודה שישאיל לי את הספורטאז' שלו להתרשמות.
אולי בסופו של דבר כל הדרכים יובילו אותי בחזרה לג'ימני, אולי "אתפס" על משהו אחר דוקא.
לגאלופר הקצר, אגב, גם פזלתי, אם כי "מהיר בכביש" זה הדבר האחרון שקראתי שמישהו כותב עליו... לא פוסלת על הסף (יש משהו שובה לב בעיצוב הקובייתי המיושן הזה שלהם), אבל כרגע שמה בצד. אשמח לשמוע מה יש לך לספר עליו, בפרטי.
תודה, ואגב- בימים האחרונים קראתי פה כל כך הרבה, ומדי פעם גם פניתי בפרטי לאנשים בשאלות בעקבות דברים שנכתבו, וכולם, בלי יוצא מהכלל, יצאו מגדרם לענות לי ולעזור, שזה מדהים בעיניי. אחלה אחלה של אתר ושל אנשים.
"לגאלופר הקצר, אגב, גם פזלתי, אם כי "מהיר בכביש" זה הדבר האחרון שקראתי
שמישהו כותב עליו... "
מן הסתם גם לא קראת שנוסע בשטח כשווה עם נעולים.
נ.ב לכי על לוק הבוקרת ויהיה טוב ומאוד בזול.
אדר,
מבלי לזלזל ביכולתיו של הגלופר, כדאי להיות מאוזן ולהכיר במגבלות הרכב,
גם אם אתה מאוד מרוצה ממנו, זה לא הופך אותו למושלם.
לכל רכב יש חסרונות.
לקרוא לגלופר מהיר בכביש זו הגזמה קלה (אם כי, תלוי למה משווים אותו...)
ובשטח "שווה בין נעולים", עלול כבר לגרום להטעייה וחבל.
הגלופר רכב טוב, נוח וזול. יש לו יתרונות ויש לו חסרונות כמו לכל רכב אחר.
סער.
במזל טוב נרכש היום ג'ימני חמדמד, 2001 אוטומט, נעול אחורית ומוגבה קפיצים-בולמים. מקווה שהרומן, שהתחיל בוולנטיינ'ס, יתפתח לסיפור אהבה של ממש...
מזל טוב.
לעניות דעתי, לאחר שתסיימי את יישור הקו, ה"שיפור" הראשון שאת צריכה לעשות לאוטו זה ללכת לקורס נהיגת שטח + להצטרף לאחת מקבוצות הגמדים שמטיילות בשבתות.
בנוסף, מפגש הזוקונים יכול להיות מקום מצויין למצוא חבר'ה לטיולים.
תתחדשי
מזל טוב
בהחלט ממליץ על קורס נהיגת שטח.
ג'ימיני נעול אחורה ומוגבהה ... הדבר היחיד שנשאר הם כישורי נהיגה .
קחי את הזמן , תלמדי את הרכב , תחקרי את נופי ארצנו בשבילים רגועים ולאט לאט ( כמובן שהדרכות מועילות ) תצברי נסיון וביטחון
...וכל הדרכים פתוחות ...:wink:
ג'ימני. ג'ימני. שוב פעם רק ג'ימני.
ערכתי לוויה לא מזמן לג'ימני האוטומט הקודם שלי משנת 2001. יסלח לי האל (והג'ימני) על מה שעוללתי למקק.
אין על ג'ימני, במיוחד אם את לבדך או מקסימום עם עוד אחד ליד וצוציק מאחור.
אעיד על עצמי ועל עצמי בלבד: לרוב אני יוצא לבדי, אפילו אם בחבורה, כמעט תמיד אני בג'ימני לבדי, מקסימום חבר (לפעמים חברה) לידי.
תחזוקה (תחזוקה מבחינתי היא עלות של הטרור שאני עושה בג'ימני) של פרייבט.
צריכת דלק, מהמגוחות והמשעשעות ביותר שניתן למצוא ברכב.
בעניין צריכת הדלק (ויסלח לי האל, השוטרים וחברי הפורום הנפלאים):
אני מהדרום, פעמיים שלוש בשבוע במרכז, נוסע במרכז כמה שבא לי, חוזר לדרום, כל זה בעלות של 100 שקלים לדלק.
פעם בשנה החלפת שמנים עצמית (לא יותר ממאה שקלים לשמן מנוע פנטסטי) יש עוד ועוד..
בקיצור, תעשי טובה - רק ג'ימני!!!!!!!!!!!!
מה בעצם רצית להגיד פה ? ....
היא קנתה ג'ימני. אתה יכול לנשום ... :)
תודה לכולם, הגמד הופקד בידיו האמונות של מורי ליישור קו, קורס נהיגת שטח זה בהחלט השלב הבא.
אחרי שרשור כזה, אני חושב שמגיעה למשתתפים איזו תמונה של הצעצוע החדש... ;) :) :p
רציתי לחכות שהננס ישתחרר מיישור קו בשביל לעשות לו "בוק", אבל בינתיים תמונה שצילם הבעלים הקודם:
http://img62.imageshack.us/img62/930/41992444.jpg
סתם ככה משהו, שנזכרתי בו בעקבות הצבע הלבן של הילד שלך:
בתחילת החורף (עכשיו כבר קייץ לא?) נכנסנו לשטח שאני לא מכיר, בצפון (אני בכלל מהדרום) ומרחוק ראינו 4 אורות צהובים מהבהבים, בתוך השטח. הגענו למקום וגילינו ילדה במדים שעומדת ליד הג'ימני הלבן שלה וממררת בבכי.
לא היה צורך לשאול מה קרה, ראינו מה קרה לפי הזווית שבה הג'ימני שלה עמד.
שאלנו האם היא לבדה (כדי לוודא שאף אחד לא נפל לתהום הסמוך) ולמה היא לא מזיזה את הרכב והתשובה הייתה: אני נורא פוחדת ליפול עם הרכב לתהום שליד.
חיש חש חוש חש הבלש, נכנס המוביל לתוך המקק שלה ובזהירות הוציא את הרכב שלה מכלל סכנה.
עכשיו לתיאור ולשאלה שבסופה:
הזזנו את הגברת הצידה, שלא תקבל התקף לב ושלא תדאג מדי, ובזמן הזה המוביל הזיז את הרכב שלה למקום מבטחים. והשאלה שלי היא: פעלנו כנדרש כשהזזנו את הגברת הצידה? לפי המוביל, אם היא הייתה עומדת שם וצופה במהלך החילוץ, היא הייתה מתה במקום
תזהרו - זה רכוש צה"ל !
בדקתם דופק :) ?
חח גיא צחוק צחוק אבל היא מיררה בבכי כאילו הג'ימני שלה עמד להתגלגל לתהום
(ממש ממש לא, סתם עמד בזווית שנראית מבהילה)
היא חזרה להתיישב במקק שלה ונהגה ככה בסבבה אבל במה שנראה כחוסר ביטחון עצמי מוחלט.
באחת מהפניות בשטח, עצר המוביל את השיירה ("שיירה", בסך הכל 5 רכבים כולל החיילת המבוהלת) כיוון אותה לעליה מסויימת ואמר: בסופה תראי את הכביש ואת שלט העצור, משם זה כבר הכיוון שביקשת)
היא נסעה וזה הסוף.