הנחה קבועה מהמחיר "המומלץ לצרכן" או משהוא כזה
בשיטה הישנה כמו שהיו מציגים את ההנחה לליטר ולא את המחיר
Printable View
חברי הסתדרות המורים מקבלים 39 אג' הנחה לליטר בנזין בתחנות של חב' דלק בפריסה ארצית.
אייל
היי לכולם.
אז עד עכשיו אנחנו 80 איש.. וזה לא מספיק..
המשך יום מקסים לכולם..
לא לשכח לספר בשבת לכולם על היוזמה שלנו..
תודה חברים..
REMY
הבנתי חברים, לידיעת כולם:
אז ככה..
ישנו "מחירון ארצי" שבו משתמשים כל חברות הדלק (היום מחיר הסולר לדוגמא במחירון זה הוא 11.80 ש"ח לליטר חח..) ואין ספק שמחיר זה הוא גבוהה ביותר!.
ובכל פעם שאתם כותבים לי , אירגון כזה או אחר,מקבל "הנחה של 39 אג'" השאלה הנשאלת היא "ממה ההנחה?", "מאיזה מחיר ההנחה?" הרי כל תחנת דלק נותנת מחיר אחר!
התשובה היא : "מחירון חברות הדלק", וכפי שראינו המחירון לא ראלי בשבילנו, הוא פשוט יקר!.
אני מנהל בימים אילו מו"מ עם כל חברות הגדולת, בפריסה ארצי, ע"מ לקבל מחירים סבירים
לסולר/בנזין.
וישנם מספר דברים חשובים שאנו צריכים "לקחת בחשבון" ולדעת אותם מראש:
1. המחיר שנקבל מעולם לא יהיה מחיר אחיד! :
שוק מחירי הסולר/דלק עולה ויורד הכול חודש.. היום למשל מחיר הסולר כחברי קבוצה יכול
להיות 6.10 ש"ח , אך בחודש שעבר הוא עמד על 5.9 , ובחודש לפני 5.8 לליטר..
ובמו"מ שאני מנהל, אני רוצה שכל חברי הקבוצה יקבלו הודעה מראש, בתחילת כול חודש,
כמה יעלה הסולר/דלק במהלך כל החודש, ושישאר כך כל החודש!
עם אחת החברות אף הגעתי להסכם שכל חברי הקבוצה יקבלו SMS בתחילת כל חודש
אשר יעדכן אותם במחיר הדלק לאותו החודש, ללא יכולת לשנות במהלך החודש.
2. המחיר שנקבל מעולם לא יהיה הזול ביותר בארץ:
החברות העובדות בפריסה ארצית לעולם לא יוכלו להתחרות, אל מול תחנות יחידות אשר
מוכנות להוזיל מחירים ע"מ לקדם את אותה תחנת תדלוק.
3. ישנם רשתות תדלוק גדולות אשר רוצות לחייב אותנו בהתקנת מתקן פזומט לרכב, וישנה
עלות מסויימת בהתקנה.. גם את זה אני פוסל! אנחנו רוצים ,כרטיס תדלוק!. לא רוצים עלות התקנה ובטח לא עלות "ניתוק". לא תדלקנו בכרטיס, לא שילמנו.
4. הרבה חברות רוצות "התחייבות" לכמות דלק מסויימת, כמובן שאין אנו יכולים להתחייב לזו..
5. רוב בחברות רוצות שניקנה מראש מלאי סולר/דלק.. כך יהיה מחיר הסולר/דלק עוד נמוך
ממה שמציעים לנו היום.. גם לזה חבריי לא נוכל להתחייב או לרכוש..
6. ושלא נשכח כי כקבוצת רכישה גדולה, דורשת מהנהלת חברות בדלק, לפעול אל מול כל מתדלק בניפרד, דבר שמעלה להם "עלות התפעול".. ולכן לא נגיע למחיר המינימלי ביותר.. ואנו לא גוף "אחד" שנישלחת חשבונית אחת לגוף אחד.. אז מין הסתם זה עולה יותר..
7. כל חברות הדלק דורשות "שטר ערבות" לדלק שנותנים!!
אין זה אומר שאתם מוצאים כסף או "להשכיב" כסף בבנק.. זה סה"כ אומר שאתם מתחייבים
לשלם לחברת הדלק את הכסף בעד הסולר/בנזין שהשתמשתם.. ולהערכתי למי שאין בכוונתו לברוח מהארץ לאחר התידלוק.. לא צריכה להיות בעיה עם זה..
מכיוון שישנם תחנות תידלוק זולות יותר, אני מציע לכל אחד מאיתנו, שיש לו תחנה כזו, שימשיך ויתדלק בתחנה הזולה, אך במקביל ימשיך להחזיק בכיסו כרטיס תדלוק מוזל לכל שאר הארץ..
אני מסתובב היום בארץ ומוצא תחנות דלק/סולר ב- 8 ו- 7 שקלים לליטר גם 6.3 ודיי מתעצבן על שאין לנו כרטיס הנחה.. וכול שקל הנחה פירושו עוד 100 ש"ח בארנק..
אז לסיכום:
אני במו"מ עם חברות הדלק.. אני בטוח שבסוף נקבל מחירים סבירים יותר, ממחירי השילוט
בתחנת הדלק!
רק המשיכו להירשם.. ככול שנירשם יותר, יהיה לנו יותר כוח..
REMY
הבנתי חברים, לידיעת כולם:
אז ככה..
ישנו "מחירון ארצי" שבו משתמשים כל חברות הדלק (היום מחיר הסולר לדוגמא במחירון זה הוא 11.80 ש"ח לליטר חח..) ואין ספק שמחיר זה הוא גבוהה ביותר!.
ובכל פעם שאתם כותבים לי , אירגון כזה או אחר,מקבל "הנחה של 39 אג'" השאלה הנשאלת היא "ממה ההנחה?", "מאיזה מחיר ההנחה?" הרי כל תחנת דלק נותנת מחיר אחר!
התשובה היא : "מחירון חברות הדלק", וכפי שראינו המחירון לא ראלי בשבילנו, הוא פשוט יקר!.
אני מנהל בימים אילו מו"מ עם כל חברות הגדולת, בפריסה ארצי, ע"מ לקבל מחירים סבירים
לסולר/בנזין.
וישנם מספר דברים חשובים שאנו צריכים "לקחת בחשבון" ולדעת אותם מראש:
1. המחיר שנקבל מעולם לא יהיה מחיר אחיד! :
שוק מחירי הסולר/דלק עולה ויורד הכול חודש.. היום למשל מחיר הסולר כחברי קבוצה יכול
להיות 6.10 ש"ח , אך בחודש שעבר הוא עמד על 5.9 , ובחודש לפני 5.8 לליטר..
ובמו"מ שאני מנהל, אני רוצה שכל חברי הקבוצה יקבלו הודעה מראש, בתחילת כול חודש,
כמה יעלה הסולר/דלק במהלך כל החודש, ושישאר כך כל החודש!
עם אחת החברות אף הגעתי להסכם שכל חברי הקבוצה יקבלו SMS בתחילת כל חודש
אשר יעדכן אותם במחיר הדלק לאותו החודש, ללא יכולת לשנות במהלך החודש.
2. המחיר שנקבל מעולם לא יהיה הזול ביותר בארץ:
החברות העובדות בפריסה ארצית לעולם לא יוכלו להתחרות, אל מול תחנות יחידות אשר
מוכנות להוזיל מחירים ע"מ לקדם את אותה תחנת תדלוק.
3. ישנם רשתות תדלוק גדולות אשר רוצות לחייב אותנו בהתקנת מתקן פזומט לרכב, וישנה
עלות מסויימת בהתקנה.. גם את זה אני פוסל! אנחנו רוצים ,כרטיס תדלוק!. לא רוצים עלות התקנה ובטח לא עלות "ניתוק". לא תדלקנו בכרטיס, לא שילמנו.
4. הרבה חברות רוצות "התחייבות" לכמות דלק מסויימת, כמובן שאין אנו יכולים להתחייב לזו..
5. רוב בחברות רוצות שניקנה מראש מלאי סולר/דלק.. כך יהיה מחיר הסולר/דלק עוד נמוך
ממה שמציעים לנו היום.. גם לזה חבריי לא נוכל להתחייב או לרכוש..
6. ושלא נשכח כי כקבוצת רכישה גדולה, דורשת מהנהלת חברות בדלק, לפעול אל מול כל מתדלק בניפרד, דבר שמעלה להם "עלות התפעול".. ולכן לא נגיע למחיר המינימלי ביותר.. ואנו לא גוף "אחד" שנישלחת חשבונית אחת לגוף אחד.. אז מין הסתם זה עולה יותר..
7. כל חברות הדלק דורשות "שטר ערבות" לדלק שנותנים!!
אין זה אומר שאתם מוצאים כסף או "להשכיב" כסף בבנק.. זה סה"כ אומר שאתם מתחייבים
לשלם לחברת הדלק את הכסף בעד הסולר/בנזין שהשתמשתם.. ולהערכתי למי שאין בכוונתו לברוח מהארץ לאחר התידלוק.. לא צריכה להיות בעיה עם זה..
מכיוון שישנם תחנות תידלוק זולות יותר, אני מציע לכל אחד מאיתנו, שיש לו תחנה כזו, שימשיך ויתדלק בתחנה הזולה, אך במקביל ימשיך להחזיק בכיסו כרטיס תדלוק מוזל לכל שאר הארץ..
אני מסתובב היום בארץ ומוצא תחנות דלק/סולר ב- 8 ו- 7 שקלים לליטר גם 6.3 ודיי מתעצבן על שאין לנו כרטיס הנחה.. וכול שקל הנחה פירושו עוד 100 ש"ח בארנק..
אז לסיכום:
אני במו"מ עם חברות הדלק.. אני בטוח שבסוף נקבל מחירים סבירים יותר, ממחירי השילוט
בתחנת הדלק!
רק המשיכו להירשם.. ככול שנירשם יותר, יהיה לנו יותר כוח..
REMY
אפי כץ
050-7620532
רמי,
ההנחה שציינתי היא ממחיר ליטר בנזין בשרות מלא בתחנות של חב' דלק. להבנתי מחיר זה לא משתנה בין תחנות המשתייכות לרשת מסויימת, והשוני במחיר הסופי הקיים בתחנות השונות של אותה רשת נובע משיעור ההנחה הניתנת מהמחיר הנ"ל (בתידלוק עצמי). הנחה זו לעיתים רחוקות מאוד מגיעה ל- 39 אג' או יותר.
המטרה היתה לתת לך מושג על היקפי הנחות שמקבלים כיום אירגונים שונים מרשת תחנות דלק בפריסה ארצית, ללא תשלום חודשי, ללא מתקן תדלוק, ללא התחייבות להיקפי רכישה, כמובן ללא גבייה מרוכזת ועם הצורך לפעול מול כל מתדלק בנפרד כפי שציינת...
מכל מקום, ברכות על היוזמה והעשייה.
שיהיה בהצלחה לכולנו.
אייל
בפנים על בנזין
בהמשך יש מצב לצרף עוד כמה
גם אני בפנים שלחתי ה"פ
דני
חברים יקרים..
אנחנו מתקדמים יפה..
וכמובן שאנחנו זקוקים לעוד ועוד חברים..
חג שמח לכולם.. ותהנו שם בשטח..
ואל תשכחו לספר לחברים על היוזמה שלנו.. ושירשמו..
חג שמח
REMY
שלום רב.
יש נציגות של חברת דלק אשר נתנה לי באופן פרטי הצעה לא רעה אבל תוכל לקבל בודאי הצעה טובה יותר במייל [email protected]
אני מצטרף, דרור אורטס שפיגל, רכב סולר ורכב בנזין
ורדיה שפיגל בנזין
דורורן רוטברג בנזין.
היי חברים...
לא יכול להיות זה "כול" החברים..
אני בטוח שישנם עוד הרבה מאוד אנשים..
כעקרון אנו מתקדים יפה מאוד.. וניהול המו"מ לוקח קצת זמן..
אז.. קצת סבלנות...
ואל תשכחו להוסיף עוד ועוד חברים..
REMY
מצטרף , שלחתי בפרטי ,
אם תוכל לפרסם מדרגות הנחה ( הרי ככול שנרבה המחיר ירד ) יקל לשכנע את הסקפטיים מסביבי .
ומי יודע , אולי כבר לא אצטרך לחצות מדבריות עם 140 ליטר בג'ריקנים ...
גם אני, רונן לבני 0547776227, בנזין או וויסקי.
אשמח להצטרף
מעיין דרימר, בנזין
טלפון ימסר בפ"ה כשיתבקש
אם יצליח גם אני בפנים.
050-7404833
יש חדש?
ינון-
סולר לגאלופר
בנזין לסופה