תגובה להודעה: כבר אין ביקוש לגראנדים ?
אני בכוונה לא נכנס לעניין גרוטאה או לא. כי מכונית במצב מעולה שנוסעת היטב ולא נתקעת כל שני וחמישי אינה גרוטאה. מצד שני היא כבר לא חדשה. מצד שלישי על רוב המכוניות החדשות מהניילון מהז'אנר שלנו אני ממש לא סומך שיחזרו מהשטח בכוחות עצמן...
שוק המשומשות? לכל סיר יש מכסה.
גם הסיר השבור ימצא לו מכסה עקום שמתאים לו ואין רכב שלא יימכר בסוף. הכל שאלה של מחיר.
כל בעלי האמוציות הם בעלי כלים מושקעים שקשורים אליהם רגשית ולא ממש רוצים למכור - כשהרגע הזה יגיע והם יזדקקו לכסף הם ידברו קצת אחרת, כי רכב שמתומחר לא ריאלית - ימתין לקונה שלו זמן רב. מאוד.
ככל שיעבור הזמן, המוכר יילחץ ויוריד עדו קצת מהמחיר עד שישתווה עם קונה פוטנציאלי.
ואני מאמין שמי שלא מוכן להתפשר קצת, בתכל'ס לא סגור על עצמו בעניין המכירה וסביר להניח שבכלל לא רוצה למכור, והכל רק כדי להסביר לאשתו שנמאס לה ומתה שייפטר כבר מהמאהבת המכנית שלו - "הנה לך מותק, בבקשה, השוק קשה, אין קונים". נתקלתי בזה ולא מעט, לא בגרנדים אמנם אלא בסופות, אבל העיקרון זהה. אוטו מתיישן עם המון אופי, שאתם נורא אוהבים ולא באמת רוצים להיפרד ממנו אבל אין ברירה, ומחפשים את המוצא במחיר לא ריאלי כדי לדחות עוד קצת את רוע הגזירה...
וצאו כבר מהתיאוריות של "קלאסי". קישקוש. המכוניות הללו עדיין לא במעמד של "קלאסי". גם חלק נכבד מהמכוניות הבאמת נדירות וקלאסיות, מתומחר במחירים לא הגיוניים ועומד חודשים ארוכים למכירה, אם לא שנים, עד שהמוכר יבין שרווח פיננסי הוא לא יראה כאן וכדי להיפטר מהמציאה שלו הוא מוכרח להתפשר קצת.
היה עצוב להיפרד, אבל הגרנד האהוב שלי מצא בית חם שם ידאגו לו ויפנקו אותו בכל מיני תוספות להן לא זכה אצלי.
נמכר אתמול במחיר הוגן לשני הצדדים, אחרי פחות משבועיים מאז הוצא למכירה. אז לכל הדואגים, אם הרכב שלכם בסדר והמחיר הוגן אין סיבה לא למכור. אצלי היו עוד שלושה שרצו את הרכב.
בהצלחה ושתהיה שנה מעולה!
בהצלחה לשני הצדדים, שמח שהגעתם להבנות.
ולקונה, ברוך הבא למשפחה ...
מצטרף לברכות ....
אני אישית מכיר עוד גרנד יפה שנמכר במחיר יפה בשבוע שעבר...
מי אמר שוק חלש ?
לגרנדים ובמיוחד לשמורים/מושקעים יש שוק .
מיקי ,עובר ל-WJ ? דבר איתי.
הבעיה בשוק הישראלי הוא שאנחנו חושבים עקום ולא יעזור כלום .
נעדיף לקנות רכב "בתול" ולשפר ב -30K מאשר לקנות את אותו הרכב משופר שיעלה לנו עוד 10K . ולמה ? כי אותנו לא יזי..ו . אם כבר , נז..ן את עצמנו .
ולא חסרים תירוצים : "רכב משופר כבר טחן שטח " , ו "אני בונה את הרכב שלי בסגנון שלי.." ובסוף אתה מקבל את אותו קיט רוביקון שהיה ברכב שעלה 15K לפני שבוע .
גראנד לא שווה יותר או פחות כי הוא אמין יותר או פחות . אם הטרנד הנוכחי והבאזז הוא על גראנד , אזי השוק יתמחר אותו בהתאם . כבעליו הגאים של צירוקי נדיר (96 ידני אדום עם 150K ) אני מתאר לעצמי שאם ארצה למכור אותו בקרוב , אמכור אותו במחיר גבוה מהמחירון (אהה אין מחירון לשנתון הזה..) כי הוא נחשק ונדיר ויש ביקוש .
האם זה אומר שעוד כמה שנים ימכרו דיסקברי דור 1 מעל המחירון ? כי הם יהיו נדירים ? (אלה שישרדו..) עד כמה שזה נשמע דמיוני - אולי כן . אם הרכב יהפוך לטרנדי ונחשק , אזי גם דיסקברי דור 1 ימכר מעל המחירון .
הבאזזז כרגע על האינדיאנים . מחר על משהו אחר .
אז מי רוצה צירוקי ב 80K ?
זיו
אין ביקוש לגראנדים?
תראו מה קורה בזמן האחרון,כמה חברה חדשים יש באתר,זה אומר שהמחירים יתחילו לעלות, או שהמחיר ירד.
נמרוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד - מערד
אין ביקוש לגראנדים?
תראו מה קורה בזמן האחרון,כמה חברה חדשים יש באתר,זה אומר שהמחירים יתחילו לעלות, או שהמחיר ירד.
נמרוד.
"... או שהמחיר ירד." לצערי זו הסיבה האמיתית :(
אייל