דורון,,,,חניון הרועה,,,בחורשת האקליפטוסים המערבית,,תשאל את "אלכסי" ניקו להם את הרכבים מהצד ש"לא ישנו"
Printable View
קרה גם באזור נבטים, באמצע היום, קבוצת רכבים מקומיים הקיפה רכב בודד...
זה מהיום,
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNe...64_184,00.html
למה שהם יפחדו?
העתיד לא נראה טוב..
זה מסביר במקצת מדוע השוטרים לא ממהרים לפעול כשקוראים להם. לא שאני מסכים עם זה, אבל לפחות אפשר להבין קצת את ההגיון.
ידוע שהמשטרה ומערכת המשפט בבעיית אימון קשה, והבעיה מחמירה עם הזמן.
תקרא מה כתבתי שוב, אני שאלתי למי גנבו רכב שהיה צמוד לחניון (ושוב, דגש, לא חנייה של חאן שישנים בצימר אלא צמוד לרכב) ושוב- לא ציוד.
בכל חניון לילה אתה בסכנת גניבת ציוד, וכמו שכתבתי, מה שאתה לא משאיר בלילה בחצר של הבית, אל תשאיר מחוץ לרכב בחניון לילה.
אבל מי יכול להעיד ממקור ראשון על גניבה/שוד של רכב בנגב?
אני באמת חושב שמי שלא באמת חי את האווירה במדבר בארץ פשוט מפתח פוביות מוגזמות לגבי הסכנות במדבר.
המצב מבחינת שלום הרכוש הוא באמת חרבנה רצינית בנגב, אבל לא קיצוני כמו אווירת הפאניקה שעוד רגע יוצרים כאן.
(אלא אם זה מה שגורם לדילול הרציני בנפח רכבי השטח המטיילים בדרום בשנים האחרונות, ואז מצידי שתישאר הפאניקה וישאר המדבר בלי פקקי התנועה).
סליחה,,,,הבנת הניקרא שלי,,צודק
היי
פעם ראשונה מזה שנים רבות לא היו גנבות רכבים, ומרכבים בחג, באזור ים המלח בשיפכי הנחלים וגם בבירכת צפירה, הסיבה שמירה מסיבית של פקחים מהרשות בכל חניון,
גם המשטרה תיגברה עם יס"מ ומג"ב והתוצאה שקט, לאן הגענו.
נמרוד
נ.ב עד כמה שידוע לי לא נגנב רכב מחניון לילה בזמן שישנו בו מטילים.
כמעט.
בקבוצה שהצטרפנו אליה, בנקודת היציאה למסלול הרגלי (נחל זהר) נשארו שתי מכוניות (למרות אזהרותיי) ושתיהן נפרצו.
מהאחת נגנבו סיגריות וצידנית (ריקה), מהשניה לא נגנב כלום.
אסף.
אסף
כניראה שלא הגיעה תלונה למישטרה.
נמרוד
ובסוף השבוע הזה - בחניון של הבאחה באזור צאלים, בלילה נגנבה עגלה של המארגנים, שחנתה צמוד לאוהל (זה נחשב רכב שנגנב? ) ועוד לא מעט ציוד של המתחרים, כולל דברים שהיו קשורים על הרכבים.
אסף.
יאללה.
רשימות שמירה.
פטורים רק לנשים וילדים.
יותר פשוט לשלם לשומר מהפזורה, לא?
(פרוטקשן עובד, אין חוכמות)
אסף.
אסף
גנבת עגלה זה עליית מדרגה, ובהחלט נחשב לגנבת רכב.
איך לא שמעו, חיבור עגלה עושה רעש לא קטן.
פרוטקשן: לא משלמים, לוקחים כלבים וכמה שיותר פחדנים שינבחו על כל גרביל שזז בשטח.
נמרוד
כנראה הילדים לקחו את העגלה ברגל למרחק לא קטן.
כשפירקו את הגלגל ספר מהג'יפ של סביון דודי פרץ התעורר והם ברחו עם הגלגל, זרקו אותו בדרך מתחת שיח - מזל שלמחרת מישהו ראה אותו שם.
אסף.
השירשור הזה נקבר עמוק, הגנבות נמשכות, אנשים מפקירים את הרכבים שלהם בחניוני הנחלים והולכים לטייל.
החניונים בנחל צאלים עליון ותחתון הפכו לשדה קרב ממש, רכב שניגנב מצאלים עליון נגרר לכיוון כפר הנוקדים, באחד הנחלים באזור ניסו להניע אותו, ללא הצלחה, ופרקו את זעמם על הרכב החדש. (בן חודש) הרכב אותר על ידי איתורן.
נמרוד
פרקו את זעמם או שחיפשו את העלוקה של איתוראן ?
כמה שעות במוסך ומחזירים את הרכב הזה לכביש.