ניראה ממש אחלה !!!!!!!
חבל אפילו מהתמונה הרכב ניראה משש משש לא יציב !!!
האם רק אני חושב כך ??
נראה שבנוסף לשיפורים על הסמוראי תצטרך גם לשפר את הביצים ,לדעתי שפועי הצד יהרגו אותך !
נראה פצצה.
Printable View
ניראה ממש אחלה !!!!!!!
חבל אפילו מהתמונה הרכב ניראה משש משש לא יציב !!!
האם רק אני חושב כך ??
נראה שבנוסף לשיפורים על הסמוראי תצטרך גם לשפר את הביצים ,לדעתי שפועי הצד יהרגו אותך !
נראה פצצה.
חבל = אבל
נקסוס
סחתיין עליך
אני מתחיל לקנא
מה קורה עם צינור הדלק בסגירה מלאה מאחור ?
סושי, אני מעקם לו את התושבת עוד אחורה. הספייסר יוריד את הצמיג ממנה, כרגע זה נוגע (כמובן). זה יהיה קל מאוד - מפרק רגע את המיגון, לוקח פטיש, מעצב מחדש את החלק הרחוק מהמיכל (יש שם עודף מטורף) וזהו.
חגי, כן. הספייסר יעזור. יותר מזה לא יהיה, מה לעשות. זה המחיר. לגבי שיפורי ביצים קצת קשה לי, אז אני הולך על האופציה השניה - צמצום השכל הישר. ובניית כלוב התהפכות, כמובן (זה יהיה די יעיל אחרי צמצומי השכל).
דבר ראשון "צמצום שכל"? אז מה ישאר? : :lol:
דבר שני יבן בן בן בן בן בן בן בן בן בןב ן ... אני גם רוצה.
וברצינות לרגע, בתמונה של הגלגל האחורי זה נראה כאילו הוא נכנס בול בפנים ואחרי הוספת
הספיסרים הוא עוד יצא בחוצה ועד כמה שאני זוכר הראת לי קנת נחמד שעלול להפריע.
חוץ מזה אם משעמם לך אתה יודע שאני תמיד יכול למצוא לך עם מה לשחק (בינגו איפה הביצים)
תזדיין בסבלנות עד שיגיעו הספייסרים ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזז
מישהו אמר "9 ופטיש 5 קילו???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
טוב נו... המדע כבר הוכיח שאין בגוף האדם מספיק דם כדי לספק לשכל הישר ולאברי הרבייה בו זמנית...ציטוט:
לגבי שיפורי ביצים קצת קשה לי, אז אני הולך על האופציה השניה - צמצום השכל הישר
אסף.
הקנט על הרצפה ממזמן... הוא הפריע כבר עכשיו, וודאי שהיה מפריע עם הספייסרים.
אין לך במה לקנא. תן לי דיסק, 1/2 שעה וקצת חשמל - 32 ייכנס גם אצלך. אפילו 37 אם תבקש יפה.
דו"ח מצב:
עוד אין לי הצעת מחיר אמיתית מחרט. הם לא מתלהבים מגודל העבודה (קטן מדי), אלו שכן מתלהבים לוקחים את זה קצת רחוק מדי לתחומי התלהבות בני 4 ספרות. אני כבר יודע שהמחיר צריך לנוע בסביבות ה500 (ההערכה המדוייקת הייתה 60-70 ש"ח לאחד, אז נגיד ש125 לאחד זה גם סביר. קיבינימט, עד 175 זה סביר ועד 200 אני יכול לשלם). יש עוד 2 חבר'ה שלא החזירו תשובה סופית לגבי המחיר, שניהם כנראה יציעו משהו סביר.
מחר אני עושה עוד טיול ארוך באזור הקריות למצוא את כל החרטים שהיו סגורים בשישי ולשמוע גם את דעתם. אח"כ יש את סיבוב הקומבינה הרגיל ("יש לי חבר חרט שיעשה לך את זה בזול") ובשאיפה שמחר אני כבר אוכל לבנות לו"ז נורמלי (הוא תלוי בספייסר). נלך גם להציק לחרט של סושי, אם אני אצליח לתפוס אותו בטלפון (סושי, תפתח את הטלפון).
בנתיים אני אתעסק לי עם מיני בניות אחרות לרכב (מישהו אמר חיזוקי תושבות?), עדכונים יבואו עם ההתפתחויות.
אסף, בהתחשב בכך שאתה תמיד מוכיח לנו שאתה כל הזמן חושב, אני מציע שתמנע מהארות כאלו בעתיד.
לוויתי ספייסרים מחבר עד ששלי יהיו מוכנים. הרכבתי שוב את הצמיגים ושוב יצאתי לנסיעת מבחן. המסקנה זהה לקודמת - יש צורך בחיתוך בבית הגלגל הקדמי. אני אפריד את החלקים הפנימי והחיצוני, נזיז את הפנימי מעלה ואכופף עליו את החיצוני.
עדיין יש נגיעה של הגלגל בקפיץ בסיבוב מלא של ההגה, אם כי ממש בקצה גבול התנועה. אני אתחיל לתכנן ולבנות גובלים בקרוב.
הבליטה החוצה של הצמיג היא בערך של סנטימטר אחד. מה שבולט הוא דופן הצמיג, לא הTREAD עצמו. נא חוו דעתכם האם נדרשת הרחבת כנפונים לאור התמונות.
גובה הביצה מהרצפה, למי שתהה, הוא 27 ס"מ.
הנגיעה:
http://imgsrv.pic4u.co.il/6db77f729c...750030000.aspx
הבליטה:
http://imgsrv.pic4u.co.il/6db77f0f9a...2c0030000.aspx
http://imgsrv.pic4u.co.il/6db77f2295...1d0030000.aspx
פרופורציות של רוחב וגובה:
http://imgsrv.pic4u.co.il/6db77f69a6...d10030000.aspx
וסתם, שיהיה:
http://imgsrv.pic4u.co.il/6db77ff74b...030030000.aspx
http://imgsrv.pic4u.co.il/6db77f9344...080030000.aspx
א. יפה מאוד
ב. הצמיגים אצלי בולטים בערך כמו אצלך. עברתי איתם טסט בלי בעיות, אבל זה מעיף בוץ בטרוף - למרות שהחורף היה מזמן ובגילי יכול להיות שאני כבר לא זוכר טוב :evil:
ג. תזכיר לי לתת לך את האומים המקוריים של הג'אנטים... יש לך קונוסים בכלל באומים האלו ?
(ותזכיר לי - אל תסמוך על זה שאני אזכור לבד - במיוחד לא בגילי המתקדם)
יש קונוסים - זה אום גלגל סטנדרטי לכל דבר.
שלח ה"פ (או טלפון) עם מספר האומים שיש לך - זה יחסוך לי כמה עשרות שקלים.
ואל תדאג, אי לא סומך על הזכרון שלך. אני יודע שבגילך הוא חי על זמן שאול. קיבינימט, אתה חי על זמן שאול, יא זקן. :twisted: .
בענייני פרופורציות ....
http://info.galilan.com/niva/tmp/temp/imag0016.jpg
אותו גודל הצמיגים ....
נקסוס
נראה פצצות לגבות
יא מנייאק אני מקנא
תגיד הגלגל נוגע בסיבוב הגה מלא בקפיץ בשני הצדדים או רק בצד אחד ?
שים תמונה של הספייסר שגם אנחנו נחכים
אתה כבר נוסע ככה ?
אם כן תיזהר - מחפשים ג'יפים בחיפה ואני לא הייתי היחיד
הורידו חבר עם 215 שלא ברשיון ומכיוון שבא עם טופס משטרתי אף אחד לא היה מוכן לאשר לו
ראה הוזהרת
פעם הבאה שנדבר בטלפון אני אזכיר לך את נוהל הקרב שתכננתי ליום האישור... בוא נסכם שאני לא נוסע יותר מ100 מטר על הצמיגים בכביש עד שהם מאושרים - וגם המאה האלו הם עד נקודת האישור (חבר יבוא לסחוב את הצמיגים אצלו עד שנגיע לאזור המיידי).
הספייסרים נראים בדיוק כמו בתמונה בשרשור בפורום הבונים. 1:1.
כן, נסעתי ככה (עם הספייסרים) קצת. הרגשה טובה בסה"כ, אם נתעלם מאי אלו הפתעות שנגרמו בזמן שניסיתי להעריך את הרוחב החדש (נו, אני 3 שנים באותו רוחב. קורה ששוכחים. מה, לא ראית את ארז נתקע בדלת אף פעם? :twisted: ).
הנגיעה היא תוצאה של הג'אנט המחורבן. זה לא בגלל הזווית של הדראג לינק. הBS שלו הוא 3', ושל הסמוראי המקורי הוא 2.75 - דהיינו יש לי 1/4 אינץ' הפסד, ואז עוד 1.25 אינץ' רווח - סה"כ 1 אינץ' אופסט סופי. אגב, יש דיון על נושא הBS בסמוראי, ייתכן שהמקורי הוא 3.75 ולא כפי שכתבתי (ואז הBS של הנוכחי הוא 4) אבל זה לא רלוונטי לעניננו. אני אחפש את הדיון הזה בBBS ואעלה את המסקנה הסופית לכאן.
עוד אין לי מושג ירוק, אבל בקרוב יהיה. מה שכן, זה מה שמדאיג אותך? הדלק? אתה חושב על הכנסת צמיג 32 לסמוראי, ומה שמטריד אותך זה ההוצאה על הדלק?!ציטוט:
ספר נא לחבריך לפורום מה צריכת הדלק של הדבר הזה ואולי גם אנחנו נעבור להתעללויות
הצריכה לא תהיה נוראית. אין מצב שהיא תרד את ה1:8 בממוצע סופי (נסעתי היום הרבה עליות ומורדות בסגנון בית אורן. עוד לא מילאתי דלק, כך שאינני יודע בוודאות, אבל מצב המחוג טוב מאוד). בכל מקרה, תוצאות ניסוי מסודר בצריכת דלק יהיו רק עוד חודשיים - אי אפשר למדוד צריכה על טווח זמן (ק"מ, לייתר דיוק) קצר. אחרי שאני אמלא כמה פעמים מיכל דלק אני אפרסם הערכה גסה, עוד חודשיים מדוייקת יותר.
ובנתיים אני יכול לספר רשמי בוץ וכביש ראשוניים:
יוקוהומה זה טווווב ליהודים. או אולי 32. כנראה שניהם. האחיזה של הצמיג בבוץ רך וחלקלק (חקלאי) טובה מאוד, אבל נקודת ההשוואה שלי גרועה (הקופרים שלי היו במצב זוועה). בוץ עמוק יותר (חקלאי,לא עמוק ממש - עד חצי רדיוס הג'אנט. חכו ליום שישי) נעלם מתחת לצמיגים כאילו שהוא לא שם, הרכב פשוט ממשיך קדימה בזרימה שלא הייתה קיימת בו מעולם.
כביש: נו, שווין, ראשון עד רביעי כמו סמוראי עם 215. חמישי נהפך להילוך למישורים, אבל היי - בדיוק בשביל זה הוסיפו אותו, לא? בקיצור, I couldn't care less.
בלמים: מפתיעים. עשיתי כמה ניסויים מקדימים, אבל לא יכולתי ממש לעלות על הכביש מסיבות די ברורות. אחרי שירדתי כמה וכמה ירידות ארוכות ותלולות מאוד היום (אוניברסיטה לנשר, בית אורן וכד') אני יכול לומר בלב שלם שהבלמים מספקים בהחלט. תמיד יש מקום לשיפור - והוא יבוא - אבל זה ממש לא דחוף. הם לא מתחממים לנקודה שהם מפסיקים את היעילות שלהם, הם נועלים את הגלגל (דרושה לחיצה בריאה, אבל זה גם כך עם 29'), בהחלט מספיק טוב.
היגוי: קלי קלות. אחרי שנים של אימונים עם הנעילה הקדמית, ההגה לא קשה. איך אמר מי בפורום בחו"ל (צמיגי 33X14.5):
Oh, the steering? It's not tooooooooooooooooooooooo bad... hehehehe
מכיר את מרפי ? ... הבחור ההוא ... נו .... :twisted:ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
שמח שניגמר בשלום !
שמח שיכולתי לעזור.
תתחדש.
סע בזהירות.
זה בכלל לא מרפי, זה סתם טימטום שלי שבניתי על זה שטאטא תהיה תקינה שבוע מיום התכנון. אני לא יודע מה חשבתי לעצמי. :twisted: :twisted:
ותודה לך, הצלת אותי.
:shock: חכה חכה יחתיכת נבלה :evil: לבעוט בבן אדם כשהוא על הריצפה
אל תשכח שאני יודע איפה אתה גר ויש לי פטיש :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
לא מדוייק, לא סופי, לא תנאי ניסוי טובים במיוחד, אבל הנה קצת נתוני צריכת דלק:
בינעירוני טהור, נהיגה של סבתא: 1:11, בקירוב.
שטח טהור, בוץ וסלעים, 30% בLOW: ז1:6.7, בקירוב.
משולב עירוני קשה (הביתה בכביש הישן, בית אורן, טכניון, בית אורן, הביתה באותה דרך) 1:8.9, בקירוב.
ממוצע כללי (קצת מכל דבר, שבוע מצוי עם הרבה בוץ): 1:8.5.
לא נעים, לא נורא. אני יכול לחיות עם זה, בעיקר כשלוקחים בחשבון שאני עם מנוע שעבר 300K בלי אוברול וצריך כיוון שסתומים.
זה ירידה של 1.3 ליטר לק"מ מהתוצאה הקודמת, אגב (שוב, בקירוב).
נקודה למחשבה: בוסטר של הונדה סיוויק הוא קצת גדול יותר ומתאים בול .ציטוט:
בלמים: מפתיעים. עשיתי כמה ניסויים מקדימים, אבל לא יכולתי ממש לעלות על הכביש מסיבות די ברורות. אחרי שירדתי כמה וכמה ירידות ארוכות ותלולות מאוד היום (אוניברסיטה לנשר, בית אורן וכד') אני יכול לומר בלב שלם שהבלמים מספקים בהחלט. תמיד יש מקום לשיפור - והוא יבוא - אבל זה ממש לא דחוף. הם לא מתחממים לנקודה שהם מפסיקים את היעילות שלהם, הם נועלים את הגלגל (דרושה לחיצה בריאה, אבל זה גם כך עם 29'
דפוק, אתה נותן לסבתא שלך לנהוג על הדבר הזה? :shock: :shock:ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
אסף.