נמרוד - נכון לעכשיו, אני עדיין רואה גם את השרשורים שקראתי כבר, כלומר לא השתנה חזרה.
אה, וגם מאד מאד איטי. ברמה בלתי נסבלת.
Printable View
איך אני יכול לעדכן או למחוק תמונות או לתקן הודעות? אני לא מצליח למצוא שום אופציה...בבקשה עזרה..
אנשים שסובלים מאטיות מוגזמת - נשמח אם תשלחו, בהודעה פרטית למערכת ג'יפולוג, מידע על המחשב שלכם, מערכת הפעלה, ספק /תשתית אינטרנט ומהירות גלישה, וכמובן, נתון של כמה זמן עובר בשניות עד שנטען דף ממוצע בפורום. לא צריך מדויק, תספרו אחת-שתים-שלוש-ארבע מהרגע שלחצתם על קישור ועד שאתם יכולים לקרוא את השרשור או הכתבה.נראה שיש הבדלים גדולים במהירות בין גולשים שונים - החל ב3 שניות סבירות ביותר לטעינת דף, ועד גולשים שהתלוננו על איטיות חריגה של עשרות שניות.
הי
רק עכשיו ראיתי את זה אחרי שלא הייתי איזה שבוע באתר.
אני מסכים עם אלו שחסר להם הנוהל הישן. מה שאני ביקשתי התייחס לכך שיהיה את שתי האופציות (כפי שהיה לפני השדרוג)
נכון לכרגע יש מעין מיש-מש כאשר אף אחת מהשיטות היא לא ממש זה. ההודעות האחרונות הן רק מ- 24 השעות האחרונות וב-"מה חדש" בכלל יש בעיות כאשר לא ברור לפי מה הוא בוחר מה להראות לי.
בנוהל הישן, יכולתי להיכנס אחרי שבוע לאתר ללחוץ על הודעות חדשות ולקבל את כל מה שלא ראיתי מאז הכניסה האחרונה שלי. נכון לעכשיו לא הצלחתי למצוא כזו אופציה ואילו הודעות שכבר קראתי עדיין מופיעות לעיתים תחת הודעות חדשות. נראה כי העדכון של הודעות חדשות/מה חדש נעשה לפי זמנים כלשהם ולא לפי מה שאני ראיתי/לא ראיתי.
בנוסף, אני חוזר שוב שהתפריט מוצג שונה בכול אחת מהתצוגות (מה חדש או הודעות היום). זה מבלבל ולדעתי כדאי שיהיה אחיד.
באג נוסף: ברשימת ההודעות (האחרונות/הודעות היום) בחלק מהמחשבים, השעה של ההודעה האחרונה חתוכה מצידה השמאלי ולא ניתן לקרוא את הספרה הראשונה.
מה שכן, העיצוב השתפר משמעותית והוא נעים לעין וברור. יפה!
(אני מניח שאתם יודעים שתפריט המשנה של הגלריה עדיין נעלם מאחורי הבאנר של הפרסום נכון?)
יישר כוח על העבודה!!!
אהלן,
באופן כללי האתר איטי מאוד במשך כל הערב (השעות שלי).
אתמול בלילה, בערך 01:00, השרשור הזה, לא עלה לי בכלל (עשרות שניות ודקות). נשברתי ועברתי לצהוב... (גם שם נשברתי אחרי מאתיים סימני קריאה ו חחחח).
נתונים:
XP Professional SP3
פיירפוקס 3.6.13
ניסיתי גם בכרום - אותם ביצועים.
חיבור 5 מ"ב
היום המהירות כמעט סבירה (כמה שניות לעמוד).
בהצלחה ותודה על המאמצים.
הנה הרשימה האחרונה והלא ממצה שלי - בטח שכחתי כמה ענינים מעצבנים נוספים. מכיוון שאני רואה שהדברים לא מטופלים, מסיבה כזאת או אחרת, חשבתי שאתן כמה הערות ואח"כ אניח לזה, ומה שיהיה יהיה:-
1. בפורום, כשלוחצים על הודעה אחרונה שמופיעה במסך הכניסה, לא מגיעים להודעה האחרונה(כמו שצריך וכמו שהיה קודם) אלא לעמוד האחרון.
2. אין סמיילים - אפשר היה לצפות שאחרי חודש כבר יהיו סמיילים, וכמה נורמלים, לא כמו השניים החיוורים והאומללים שתקועים שם.
3. העלאת תמונות מסובכת, רעה ומכבידה. מוציא את החשק לגעת בזה.
4. ברשימת המשתמשים במסך הכניסה, לא ניתן לראות במה צופה כל משתמש מחובר. במקום זה כתוב - צופה בדף הבית. אפשר היה לסדר את זה בקלות ומזמן, לא?
5. הצבע באתר עדיין חיוור, ובעיקר בפורום - האותות חלשות ולא ברורות(ולא, לא בגלל שאני זקן..), ואני לא מבין מה הבעיה לסדר את זה. סתם מכביד על העיניים, מפריע ומדרבן לצאת מהאתר.מה ההגיון לבחור אות בצבע אפור בהיר על רקע לבן?? ואם כבר רקע לבן, למה אות לא יותר כהה?
6. העמוד הראשי נותן תחושה של ערימת כתבות/הודעות. לא מסודר ומאורגן, ובהחלט מעייף את העין. זאת אולי הגירסה האחרונה של הכי הכי, אבל היא עדיין רחוקה מלהיות בסדר.
7. בעמוד ראשי, בעמודה השמאלית יש הודעות אחרונות - הכותרת באה משום מה אחרי ההודעה, וכשלוחצים על ההודעה מגיעים לעמוד הראשון של השרשור במקום להודעה.
8. האתר איטי מאד, בטח יחסית לגירסה הקודמת. זה מעצבן, מעייף וגורם לעבור הלאה לאתר יותר מהיר, יותר מגיב ופחות כבד. אני לא יודע לתת נתונים על המחשב שלי, ואני חושב שמרבית המשתמשים לא יודעים וגם לא איכפת להם. אנחנו לא אנשי מחשב ולא צריכים להעסיק את המוח גם בענינים הללו. מספיק שרואים שהקצב איטי מאד יחסית למה שהיה ולבטח יחסית לאתרים אחרים ברשת.
9. בסה"כ, אכזבה. אולי רמת האבטחה ושאר בבל"ת יותר טובה, אבל את הגולש הג'יפאי הממוצע, זה מענין כשלג דאשתקד. אני לא יודע מה עם שאר החברים, אבל אני יודע שאני הרבה פחות באתר עכשיו והחשק שלי להיכנס הולך ופוחת. אולי יש כמה אנשים שדוקא מוצא בעיניהם שאני לא כאן:rolleyes:, אבל יש דרכים יותר קלות להשיג את המטרה הזאת, מאשר ליבא גירסה "מעודכנת" אבל מחורבנת.
אם אני בעל האתר, אני מתחיל לדאוג.
ברוך, הכל נרשם, והבעיות מטופלות.
נכון, חלקן לא היה צריך להיות מהתחלה.
אני לא מבין מה שכתבת לגבי הצבע - אצלי זה פונט שחור על רקע אפור בהיר - ממש כמו בפורום הישן. מוזר שאתה רואה משהו אחר. תוכל לעלות תמונת מסך?
גם כשאני לוחץ על העברה להודעה האחרונה (שני חיצים לכיוון מטה בתוך עיגול ליד כותרת הנושא של השרשור), אני מגיע להודעה האחרונה, לא לדף האחרון. אולי בגלל שאני משתמש בפיירפוקס ואתה בדפדפן אחר?
אסף.
פונקצית מה חדש - מציגה רק את ההודעות מאז הביקור האחרון שלי בפורום, בעבר כל ההודעות שלא קראתי הופיעו תחת מה חדש.
כיום מספיק שהפעיל את הדפדפן מחדש כאשר אחד הטאבים מצביע על שרשור של ג'יפולוג בכדי שהאתר יזהה שביקרתי ובחיפוש הבא יוצגו לי רק ההודעות מאז "הביקור האחרון" או במילים אחרות - חיפוש מה חדש הפך ללא רלוונטי...
הכתבות הישנות חתוכות בסוף השורה. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר, וניסיתי גם לשנות רזולוציה. לא עזר.
מצרף צילום מסך.
הבעיה ידועה, תודה בכל מקרה.
אסף.
הללויה ! סוף סוף ירד התקציר בצד שמאל.
האתר טס ועובד חלק.
תודה
רענן
ערן, תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי ש"הודעות חדשות" (בשורת הניווט השנייה מתחת לכותרת האתר, בפורומים בלבד) מציג את מה שאתה רוצה - כל השרשורים מ24 שעות אחרונות, בעוד ש"מה חדש" מציג את השרשורים מאז הביקור האחרון בלבד.
נמרוד , לפעמים ( או כמעט תמיד )נכנסים לאתר ואז הילד צריך להתקלח או כל עיסוק כזה או אחר , יצא שחזרת לקרוא רק למחרת ואז כל מה שלא קראת מסומן כנקרא .
הסטאפ הקודם היה מוצלח יותר , לא קראתי = הודעה מסומנת ... קראתי = הודעה רגילה , פשוט , לא ?!
כשנכנסים לאתר דרך קישור לשרשור שנשלח למייל, מגיעים לדף הראשון של השרשור ולא למיקום של התגובה עצמה, כמו שהיה בעבר.
דורון, זה קרה לפעמים גם באתר הישן. אבל (!) יש פונקציה בראש השרשור שאומרת "גש להודעה החדשה ביותר" ואז אתה מועבר להודעה האחרונה של השרשור.
לא רוצה לגשת לכל מיני תפריטים- לא תמיד התגובה שאחריך היא האחרונה, ויש משמעות לסדר של התגובות, אם תקפוץ לאחרונה אתה או קורה ברוורס או שמתחיל לדפדף ולחפש הין ההודעה שלך וממנה להמשיך (במיוחד אם לא היית יום-יומיים באתר)
הייתי שמח אם הקישור שנשלח למייל יביא אותי לעמוד הנכון, כמו שהיה פעם ועבד מצויין.