שגיא יש גם בנות זוג בטיולים מסוג כזה ולכן לא כדאי שהוא יהיה מסוג העבירות הקשה כי יש אנשים שאיתך ברכב שלא תמיד נהנים מהסוג הזה של הטיולים ....
Printable View
שגיא יש גם בנות זוג בטיולים מסוג כזה ולכן לא כדאי שהוא יהיה מסוג העבירות הקשה כי יש אנשים שאיתך ברכב שלא תמיד נהנים מהסוג הזה של הטיולים ....
שגיא- מצטער אבל אני מכיר מעט מאוד מסלולי טיול, ובד"כ נשען על המלצות של ותיקי האתר (שזה בעצם דורון :lol: ) או על ספרים. את שמורת פורה אני מכיר כי זה קרוב לביתי אז אני נוסע שם די הרבה, ובאמת אין שם ענייני עבירות אלא שבילי קק"ל בעבירות קלה, בנוף שאני אוהב.
קרא היטב את מה שעידן כתב- הוא איש חכם. טיול עבירות, לבחינת ההגבהות הנעילות ושאר מרעין- גם יהיה. אצל אלון בחצר האחורית (חורשן). אז נוכל להתעמק שעות בבניית מדרגות, חישובי זויות, נסיונות טיפוס, פתיחת מתלים וכל מה שאנחנו שאוחזים בהגה באמת אוהבים. ברגע שיש גם נוסע ליד- הסיפור משתנה.
אז למען הסר ספק:
המסלול שאני מכיר הוא טיול קל! (נחום אם תרצה אפשר לביים חילוץ עם רצועות :twisted: )
גם אני אשמח למשהו מעט יותר אתגרי- ולכן אני מתחנן פה כבר שבוע להצעות נוספות למסלולים, או לחילופין שכוכלם תבואו יותר דרומה- שם יש תמיד איזה מדרגה או עלייה מעניינת בדרך חוץ מהנוף- במיוחד עכשיו כשהגבים בנחלים מלאים.
זהו-
בינתיים ניצלנו את שביתת הרופאים היום לבחון את מצב הבוץ בפורה: השבילים ברובם יבשים (אם כי מחורצים מהבוץ) אך יש לא מעט מעברי מים מלאי בוץ (תביאו רצועות!). הגבעות מוריקות, האגם מלא מים, ואפילו ראינו צבאים מתרוצצים בשמורה.
אני רק חושש שאם יהיה שבוע גשום - השמורה תהפוך לביצה טובענית ואז באמת צריך PLAN B (החוקרים- מה קורה עם האיזור שלכם?)
יואב,
ההנחה של רובכם שטיול איתי = טיול עבירות מוטעית מיסודה. אם זה אי פעם ייצא לפועל, אין לי שום כוונה לקחת כמה אנשים שאני לא מכיר בכלל ולזרוק אותם לתוך אותם עליות שמביישות זיבארים למינהם, אפילו לא קרוב לזה; טיול איתי יהיה רגוע הרבה יותר, אולי יכלול כמה מסלעות קטנות וקצרות, אולי איזו עליה קלילה - שום דבר שיאתגר את רובכם. בודדים, אלו שמעולם לא התנסו בתוואי שטח כזה, אולי יתקשו קצת בקטע אחד או שניים - אבל גם זה ייפתר עם הסברים והכוונה.
"חורשן" זה שם שמפחיד אנשים מסיבה שאני עוד לא הבנתי. בדיוק כמו יער להב, גם שם יש שבילים שכל רכב פרטי עובר בהם לצד שבילים שביג-פוטים יתקשו בהם. אין שום בעיה לעשות יום טיול נחמד ונאה בחורשן והסביבה עם טויוטה ראב-4, לא כל שכן עם סמוראים צמאי דם. זה נכנס לרוב המסלולים שאני מציע פשוט כי זה אזור יפה שבחורף מציע הרבה בוץ (כיף!) ותצפית יפה.
אפשר לבלות יום בחורשן בהיכרות עם הרכבים (לחילופין, בהיכרות עם סלעים :twisted: ). זה דורש חבורה קטנה בהרבה ממה שאתה מביא איתך ולפחות 2 כננות בכח. 6-7 רכבים, לא יותר.
אלון כמובן צודק.
בחורשן יש מהכל ( למרות שביליתי שם שעות ספורות בלבד, בתעיה בשבילים ללא מפה- נראה לי שהבנתי מה הולך שם :lol: ). וכשיתפנה אלינו ויזמין צפונה (רמז רמז רמז) אני בטוח שנקבל מסלול שיש בו הכל (בדומה נגיד לטיול הקודם...).
לגבי "מספר הרכבים שאני מביא עמי" (ציטוט). אני מביא רק את רוית ושמחה. כל השאר- באים לבד :lol:
והכי חשוב- צפון/דרום/מרכז/חו"ל- אולי מישהו יתרום מסלול שהוא מכיר לכבד את החבורה הגדולה שלנו?
(או בקיצור- עידן : תמצא צחליף לכמה שע' בעבודה וכולנו נוכל לנסוע דרומה יותר לאיפה שהאקשן באמת נמצא :twisted: )
אגב, הרשימה נכון להערב:
1. יואב רוית שמחה
2. איתי ספוט ועוד מישהי ( אה- איך סיבכתי אותך? :twisted: )
3. אלכס במיסוך עשן
4. שגיא (מלווה את הטיול מהצד כשהוא מטפס על הסלעים וצולל לשלוליות... :lol: )
5. עידן והבלונדה בניבה
6. החוקרים (טל ונירית) על גבי הקשיש
7. בועזיקו
8. יוסי וורמן עם רכב התצוגה
9. דורי
10 גל קטי ושלגיה
11. שיה (לבד?)
.12 נחום רתום לרצועות הגרירה של אלכס ( :twisted: )
נרשמו אך לא ברור לי אם באים:
1. הקרנף
2. תומר ס.
3. צחי
או בקיצור- רק נביא איזה האמר כקטר- ויש לנו אחלה רכבת 8)
גבר אם יכולתי הייתי מטייל יומיים רצוף ... כדי לאחר את המשמרת בשעה הייתי צריך להתחנן...
הקטע שאני מסדר משמרות (כן ,אני הוא זה שמסדר אותן בשביל החבר'ה בעבודה שלי) בצורה חודשית, אז בפעם הבאה התראה של חודש ואני מסודר...
כרגע זה מה יש... :cry:
אולי החוקרים או שגיא מכירים משהו באיזור ירושלים ? ? ?
חברים - לא צריך להבהל מ"המסלול הקל". כאמור היום היינו שם לבדוק מה מצב השמורה (שביתת רופאים :twisted: ), ולמרות שיש דרך קלה לעבור אותה, אפשר ממש בו זמנית לעשות טיול אחר לגמרי... יש בדרכנו 4 תלים שלכל אחד מהם יש שביל עלייה קלה ומתונה- ולפחות 3 עליות מוצלבות ומהמורתיות להחריד שאפשר להתמזמז איתם שעות . אם מצב הרטיבות יהיה שם כמו היום (כמעט טבענו כשבדקנו את גובה המים בנחל שקמה) אז במקום לעקוף ביצות- אפשר לנסות ולצלוח אותן, במקום להסתכל על הזרימה בנחל אפשר לשוט בו קצת, כך שכולם יוכלו למצוא תעסוקה- מי שירצה יעבור בקלות ומי שישתעמם- יטפס, יטבע וייחלץ. והכל סה"כ באותה דרך כך שאפילו לא נצטרך להתפצל וכד'.
מי שממש ממש צריך אקשן מוזמן לראות כמה קרוב הוא יכול להתקרב לחווה של אריק שרון לפני שמתחילים לשרוק הכדורים :twisted:
ולכן:
08:00 בכניסה לשמורת פורה (מעט דרומית לקרית גת על הכביש לב"ש- שלט המורה ימינה לשמורת פורה). כמיטב המסורת (הכ"כ ארוכה... :lol: ) יחכו לכולכם על מכסה המנוע שלי קפה ועוגיות לפתוח את הבוקר, מפה מצויירת על השמשה הקדמית שלי, דף קשר וכו'..
את טיול המדבר הצחיח נדחה לפעם הבאה (אז גם תהיה לינה...).
אז שכל אחד יעשה את החושבים שלו- ולאור הבלאגאן שעשיתם לי בה"פ , מעכשיו מתחילה התפקדות חדשה. מי שמתפקד ולא שלח לי פלאפון- נא לשלוח:
טיול גמדים 2:
1. יואב רוית ושמחה
2.טל,כנראה נטול נירית+חבר
בעניין טיול באזור הרי ירושלים או עמק האלה אני יכול לפעם הבאה
לארגן מסלול אבל אני פחות טוב בניווט מושלם. :oops:
אפשר בטיול הזה לחשוב ביחד כבר על הטיול הבא-מתי ולאיפה,זאת במידה שרוצים
להפוך את הטיולים למינהג קבוע.
עדיין בפנים
למה תצוגה - חכה תיהיה לך תינוקת :D - נראה כמה שטח הסמוראי שלך יראה :twisted:
לא ראיתי הרבה סמוראים עם כסא תינוק
כנראה שמתי שתהיה לך תינוקת תעבור לפג'רו קינג
ביתרונות רוחמה יכול להיות מקום עם הרבה בוץ -ככה שפורה עדיין נלקח בחשבון
יוסי- בתרונות רוחמה הם חלק מהתיכנון בכל מקרה. הייתי שם היום ולמרות שהבתרונות ממש זורמים מים, השבילים יבשים לחלוטין (ומחורצים ומבותרים כיאה למקום). עיקר הבוץ הוא בקיו התילים של פורה, אבל שום דבר שלא הצלחנו לעקוף. לגבי ה"רכב תצוגה"- זה הכל מקנאה :oops:
אז אני רואה בינתיים:
1. יואב
2. טל
3. יוסי
4. נחום וקרן
5. עידן והדר
גם אני בפנים והפעם גם האשה (קרן) מצטרפת
ויואב-אני שותק...בנתיים (יש לך מזל שאתה מארגן עוגיות,קפה,מפה :lol: )
יש כבר נעילה שווייה שוויייה יהיו צמיגים יהיה ניתוק למייצב ומתלים ואם הזקן לא ימות לפני כן נבוא לתת לכולכם בראש :twisted:
(טוב לא לכולם...)
נחום
7. אלכס , עדיין מעשן 8)
מצטער מראש על עישון פסיבי.
גם אני בא.
תחזיקו אותי.
סמוראי 92- למקרה שלא שמת לב- כל מי שבא צריך למסור מס' פלאפון- שנוכל ביום הטיול ליצור קשר במקרה של עיכוב/ביטולים וכו' שלא נחכה סתם בנק' המפגש (או לחילופין שלא נברח למי שרק מתעכב קצת)
אז אנא- פלאפון אליי בה"פ (ושם אם אפשר.. :lol: ).
יואב
מבחינתי רצוי מסלול עבירות קשה
עם לינה בשטח
אני יכול לצאת מאזור המרכז ביום שיש רק בשעה שלוש לערך.
סמוראי 92- תקרא מהתחלה את כל השרשור:
המסלול קל ברובו. היציאה בשיש מוקדם בבוקר וחזרה כבר אחה"צ (אנשים עובדים)
הפעם הבאה טיול יומיים עם לינת שטח :roll:
אני עדיין באה יואב (למרות שבהתפקדות האחרונה התעלמת ממני לחלוטין...).
אני אביא את עצמי וזהו. יש מקום פנוי לידי אם מישהו רוצה להצטרף.
חני
6. אלכס המעשן
7. חני (צודקת, שכחתי :oops: בשבילך בבוקר עוגה אישית)
אך ...נו טוב ....גם אני בפנים ..... :twisted:
שגיא + גינג'ר המתוק ...( הכלב שלי )
ד"א אני מקווה שאף אחד לא מביא כלב זכר אחר ....אם כן נא להודיע לי
שגיא .