איזה פרויקט אליפות
פשוט יפה ומה שמאוד חשוב זה הלב והנשמה שמושקע בפרויקט המדהים הזה
Printable View
איזה פרויקט אליפות
פשוט יפה ומה שמאוד חשוב זה הלב והנשמה שמושקע בפרויקט המדהים הזה
עזוב אליפות ונשמה, יש עוד שבוע ויומיים למפגש...
יהייה מוכן או לא יהייה מוכן:confused:
כל הכבוד על הפרוייקט.
ועם הרכב היה מוכן לגיפולוג אתה צריך לסגור פינה עם יריב או בקיצור אתה עם המנוע החדש צריך לפרום אותו !
ובמידה ויריב מנצח צא לפנסיה.
בקיצור פרוייקט מדהים מחזיקים לך אצבעות ורוצים ליראות אותך במפגש
http://www.facebook.com/media/set/?s...3876316&type=1
תמונות נוספות מתהליך הבנייה הזמן מתקצר והעבודה רבה אבל אני אופטימי לגבי עמידה בלוח זמנים
כל האיזור של סביבת הנהג ושאר הגימורים נראה חבל על הזמן. הצורה ונראה שגם טיב המכלולים ברמה אחרת מכל מה שראינו בארץ עד היום.
תמיד עניין אותי נושא השליטה בהיגוי האחורי. איך עושים את זה בדיוק? זה נראה שהמנוף מתחת לידית הילוכים שולט בזה (תקן אותי אם אני טועה). יש לזה אופציה של מירכוז עם כפתור או שפשוט משחקים עם זה לפי העין והתחושה? זו מערכת ייעודית או לקוח מכלי הנדסי כלשהו?
רני
http://www.facebook.com/media/set/?s...3876316&type=1
יום עבודה מלא שכלל סגירת גרג קולר ביחד עם סעפת יניקה . עבודות חשמל . וחיבור סופר גרג למנוע אחרי כיוון שסתומים .
ברוך, תעלה פה את התמונות גם כן בבקשה, או לפחות חלק מהן. יש פה לא מעט חברים בלי פייסבוק ואתה מפספס אחלה של פרסום.
נ.ב.
החושרמוטה איזה יופי של מנוע! (הייתי חייב).
קובץ מצורף 48403קובץ מצורף 48413קובץ מצורף 48412קובץ מצורף 48411קובץ מצורף 48410קובץ מצורף 48409קובץ מצורף 48408קובץ מצורף 48407קובץ מצורף 48406קובץ מצורף 48405קובץ מצורף 48404קובץ מצורף 48414היום שישי 16.9.11 יצא המנוע לנפוש בחוץ ועבר צביעה . יחד עימו נצבעו גם מרכיבים נוספים יום ראשון מנוע בתוך הרכב .
מערכת החשמל מתקדמת יפה והשאיפה והרצון הגדול לסיים למפגש גיפולוג כשהרכב מגיע מונע ונוסע . תמונות להנאתכם.קובץ מצורף 48403קובץ מצורף 48404
מדהים אח שלי ממתינים להשקה ולתחרות :p
לא רוצה להיות פרקליטו של השטן אבל הדרישה בעבירות להיגוי אחורי היא שהמערכת תחזור לבד למרכז והכוונה לא לידית אלא לגלגלים.
לפי התקנון " היגוי אחורי, באם קיים, יהיה חייב במרכוז ונעילה מוחלטת." סעיף 10.2.5.
לדעתי ברגע שאתה עוזב את הידית היא חוזרת למרכז (כמו שהן עושות בכל מקרה) אבל גם הגלגלים חוזרים למרכז, מה שידיות רגילות לא עושות.
בנעילה מוחלטת לא ברור לי למה התכוון המשורר. אני מניח שהכוונה היא לזה שהגלגלים לא יפנו אלא אם כן רק המפעיל מזיז את הידית.
סבבה. לדעתי האישית כל הדרישה הזו מגוחכת.
תגיד שפיפו אני פשוט לא מצליך להבין את מה שאני רואה בתמונה זה המנועה גבוה או שאילן גמד ??????
לי זה ניראה כאילו צימצמו את אילן בפוטו שופ
אז אני מבקש בפעם הבאה תדאג לדוגמן עם פרופורציה
ביום חמישי בלילה ביקרתי בסדנה ופשוט נדהמתי איזה יופי של פרויקט פשוט יפה ומיוחד .
וני חושב שזה המנוע הכי חזק ומיוחד בארץ אז אולי אילן יכנס ויספר על המנוע .
תוצאות:
קטגוריית אקסטרים –
1- צוות יוסי במות – 2470 נק'
2- מסגריית ברוך – 2290 נק'
3- צוות פרוג'יפ – 310 נק'
4- אליאס עבודות מתכת – 280 נק'
5- צוות גילי בשטח – 280 נק'
6- מסגריית זאהר באסם- פרש
קטגוריית אדבנצ'ר –
1- גתוס כל גדר – 2520 נק'
2- צוות ניר1 – בבירור
3- ב.ינוביץ – בבירור
4- ZUKIPRO – 930 נק'
5- מוסך גבע – פרש
http://www.youtube.com/watch?v=h0FetpW6nlQ
טוב לאחר זמן רב שלא כתבתי בפורום אני חוזר לעדכן
מצב הרכב בשלבי כיוונים אחרונים כפי שנראה בסירטון המצורף
בנושא הרישוי חויבתי בבדיקת קריסה שאתה אני נאלץ לבצע למרות שלאורך העבודה הבנתי כי לרכב הזה לא תבוצע בדיקה שכזו
6 טון של בטון בשלוש בטונדות יועמסו על הרכב כשבודק מהטכניון יפקח על הבדיקה .
מייד לאחר מכן נוסעים לבדיקה האחרונה במוסך מקסיכו שעם נעבור אותה נגיע לסוף התהליך ונקבל מיספר רכב לכלי עבירות ההביה עצמית
בהצלחה!