גם אני רכשתי מצלמה כזו שהגיעה מהר.בדיוק כמו זו המוצגת למעלה.האיכות כמו בסרטון שמוצג וזה סביר מינוס.בנסיעה על הכביש אין מספיק רזולוציה לקרא שלטים שלא לדבר על מספר רכב...לא יודע על מצלמות אחרות אבל זו אינה עומדת בהבטחת הרזולוציה של hdmi 720בועז
Printable View
גם אני רכשתי מצלמה כזו שהגיעה מהר.בדיוק כמו זו המוצגת למעלה.האיכות כמו בסרטון שמוצג וזה סביר מינוס.בנסיעה על הכביש אין מספיק רזולוציה לקרא שלטים שלא לדבר על מספר רכב...לא יודע על מצלמות אחרות אבל זו אינה עומדת בהבטחת הרזולוציה של hdmi 720בועז
הנה סרטון הדגמה שהוקלט על כרטיס SD איטי שמצאתי בבית...
http://www.youtube.com/watch?v=xzLe_TBEMgY
אחת המצלמות שהזמתי הגיעה, בדקתי שעובדת עם כרטיס ישן 512 מב , אני מניח שזה לא משקף כלום כי המצלמה לא אמורה לעבוד עם כרטיס כזה.
מישהו יכול לכוון אותי לסוג הכרטיס האופטימלי לכזו מצלמה ? לא רוצה להזמין כרטיס זול ואיטי מדי ומצד שני לא רוצה משהו איכותי מדי שהמצלמות האלו לא מסוגלות לנצל - הבדלי המחירים הם מאות אחוזים לאותו נפח וכמובן שכרטיס בנפח סביר (נניח 16 גיגה) יקר יותר מהמצלמה עצמה. איך בוחרים כרטיס והאם עדיף SD על מיקרו עם מתאם ?
הי
המצלמה הגיעה בשבוע שעבר, בינתיים, יש בה כרטיס ישן של 1G.
הוראות לא ממש ברורות והתפעול גם הוא לא המילה האחרונה בהנדסת אנוש :-)
אבל זה מצלם.
45$ כולל משלוח.
הנה סרטון דוגמא, ב 01:30 בערך, אני נכנס לשביל, אז יש גם נסיעת שטח...
http://www.youtube.com/watch?v=tUD_aCLb9Z8
זו המצלמה
אני שוקל להזמין אחת נוספת, רק צריך לפתור את נושא המיקום קודם (אני לא אוהב את זה שיש חוטים ושרואים אותה)
סער
ביקשתי הצעת מחיר (בשביל עצמי אבל גם לכמויות שונות) מיצרן במזרח למצלמה עם שתי מצלמות (פנים וחוץ), GPS, ומד g תלת צירי. זה אומר שאפשר להקליט גם מהירות וגם עוד דברים מיותרים. המצלמה קטנה וקומפקטית, איכות VGA, הפעלה פשוטה על ידי שני כפתורים (אני אעלה את הדף נתונים המלא מחר כשאקבל אותו). היצרן ברמה בינונית (לא זבל סיני אבל גם לא הדברים היקרים שאני מוכר בעבודה). מי שמעניין אותו שישלח לי ה"פ עד סוף השבוע..
אסף.
יש שביל, לא שטח טכני...
הצמיגים מרעישים והאוטו גם :-)
אבל הכל יחסי...
סער
זאת המצלמה שקיבלתי בינתיים, עלתה 32$ כולל משלוח מאיביי , היא עובדת בינתיים על כרטיס ישן ואיטי .
מס' תובנות עד כה - הסוללה "ליתיום איון" היא סוג של זיוף ולא הצלחתי לטעון אותה בינתיים למצב מלא. יש 3 רזולוציות VGA QVGA SXGA
שלא נראה לי שיש קשר בינן לבין הרזולוציה במפרט , איכות הקול ירודה , מצב גלאי התנועה לא יעיל וגם מצב ה IR מיותר לצילומי חוץ . אבל באור יום זה עושה את העבודה ונראה אם משהו ישתנה כשאקבל את כרטיס הזיכרון שהזמנתי.
http://www.amazon.com/Vehicle-Record...=pd_sim_sbs_e5
הזמנו את אותה המצלמה
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...:X:AAQ:US:1123
אני אישית לא ממליץ הוא שווה בדיוק 30 דולר
היא לא יודעת להתמודד עם טעינה עד הסוף היא נתקעת ולפעמים צריך להוציא את הבטריה בשביל לאתחל אותה להדליק או לכבות
יחד עם זאת במידה והיא מתמלאת פול תוך כדאי עבודה היא נכבת ?? מה זה השטויות האלו ואז אי אפשר להדליק רק עם מוציאים את כבל USB בטריה 1 2 3 ולהדליק
חוצמזה בלילה הלדים שלה חזקים מידי כאילו לא חשבו שהתקינו אותם אני מקבל תמונה עם זוג עיגולים בהירים
בקיצור קניתי זוג כאלו ב 60 דולר עוד משלוח 24 דולר בקיצור 300 שח זה מה שזה שווה בערך ( עצירות מלאות זה מצלם זה יכול לחסוך דוח אחד או שניים ) הרי על זה השירשור
בטל את מצב גלאי התנועה וה IR , קבע את המקטעים ל 5 דקות , נסה להחליף כרטיס זיכרון - אולי שם הבעיה שלך . אצלי זה עובד יפה ב VGA שזה 480*640 וב SXGA שזה הרזולוציה הגבוהה ביותר, לי לא נתקעת ובסה"כ נוחה ופשוטה להפעלה, את הסאונד אני לא שומע במצלמה , אבל שומע כשאני מחבר למחשב, טוב היא גם נפלה לי מס' פעמים ..., נזכרתי שקניתי אותה בגלל שהמסך מסתובב. למה שילמת 24$ למשלוח ? הוא בחינם . אלי הגיעה עד הבית ב 115 ש"ח , כשתגיע היקרה יותר (שעלתה 140 ש"ח ) אני אשווה.
בכל מקרה לגבי כרטיסי זיכרון - אם אני כבר קונה - אני מעדיף שיהיה שימושי לעוד אביזרים אז הזמנתי מיקרו SD עם מתאם , צריך לשים לב בנוסף לגודל - גם למהירות . class2 היא האיטית ביותר והזולה ביותר , הזמנתי אחד כזה 16 ג'יגה סאנדיסק ב100 ש"ח מהשוואה בזאפ ועוד אחד מאי ביי ב 113 ש"ח אבל class 10 בתקווה שהוא לא סיני מזוייף...
המצלמות הגיעו
היא תומכת בכרטיס מיקרוSD עד 32 גיגה ,
יש אפשרות להגדיר את זמן ההקלטה או לבצע הקלטה רציפה
אני הגדרתי הקלטות של 5 דק לקובץ יצא לי כ400-500 לקובץ, לאחר שהכרטיס מתמלא הקבצים הישנים נמחקים בצורת FIFO
ישנה גם אפשרות של motion detection.
מצב שני סרטונים אחד הקלטת יום ובלילה
http://www.youtube.com/watch?v=dgLZxm5ukKM
http://www.youtube.com/watch?v=OQIts...eature=related
השלט שהגיע איתםלא עובד באף אחת מהמצלמות ותכלס הוא די מיותר
מטען לאוטו באחד מתוך ה4 מצלמות גם לא היה תקין.
מעבר לזה אחלה מצלמה
שי
עוד דוגמא של שוטר שנתפס במצלמה. האמת, מצחיק ועצוב גם יחד:
http://www.youtube.com/watch?feature...K0TpuxqYI&NR=1
תייש, מה הבעיה? נדפקה לך הקופסא?
הלוואי שכל השוטרים היו ברמה הממוצעת של השוטר הזה.
השוטר אדיב, ענייני, סבלני וממש לא טיפש.
כל שוטר אחר בארץ (ואולי אפילו ברחבי הגלובוס), היה מאבד את העשתונות מזמן.
בארה"ב, הווכחן הקטן כבר היה יושב מאחורי סורג ובריח (אולי עם כמה עצמות שבורות).
אז מה יש לנו פה?
אחד, גדי סבן שמו, עבריין מין, אנס מורשע, שעושה "אבו עלי" על שוטר, שבסך הכל עושה את עבודתו נאמנה.
אפס מאופס, שלמרות הרשעותיו הצליח להשיג "קו זבל" בגלל שהוא סוג של "סלב". אגב, אותו "קו זבל" מעניק משכורת חודשית שעוקפת את משכורתו של כל הייטקיסט ממוצע והינה שוות ערך למשכורתו של עו"ד מצליח...
האמינו לי, יש לי בטן מלאה על שוטרי ישראל, כמעט ברמה של דרור .ב., אבל הפעם אני בצד של של הכחולים (אני ממש לא מאמין שאני אומר את זה...).
בררררק
אתה משווה תפוזים לעגבניות, והשוטר האמריקאי מהסרטים מת ממזמן
כמה עובדות על השוטר דה ג'ור:
1. הוא בוגר מכללה, לפחות שנתיים קרימינולוגיה.
2. המשכורת לטירון מתחילה ב$40000 לשנה ומעלה, 3 שנים נסיון והוא מקבל 55-60, לא רע בזמנינו.
3. הוא עבר כול קורס אפשרי בשרות לקוחות. הוא אדיב ומנומס בצורה שלא תאמין.
4. אתה לא צריך לצלם אותו-הוא לא זז בלי מצלמה רצה...שלא יאשימו אותו במשהו ויאבד את המשכורת והקריירה.
פה אתה יכול לנסות להתווכח כמה שבא לך- לא תקבל תגובה, הוע יודע איך לא להתווכח
תתחיל לצעוק ולנפנף עם הידיים, הוא ירגיש מאויים ויגיב בהתאם....ואי אפשר להאשים אותו.
בקיצור, אני יכול להאשים את שודדי ישראל בחוסר מקצועיות מוחלט......אבל, אני משווה אותם לעגבניות...
אתה בטוח שזה אותו גדי סבן?....
גם "החיים בזבל" זה כבר לא מה שהיה פעם.
ג'ו, אתה רק מחזק את תגובתי,
דרור, נכון לשנת 2001, בעל "קו זבל" הרווויח 45K שקלים בחודש, העבודה בין 04:00 ל 10:00 בבוקר (שש שעות למתקשים), שישה ימים בשבוע.
מה השכר היום? רק השם (ועיריית ת"א) יודעים...
אגב, כשהייתי בתיכון והשגיי לא היו משהו, אמרה לי אימי: "...אם לא תשקיע בלימודים, תעבוד בזבל...."
אחרי שש שנות אקדמיה אני יכול לומר - חבל שהשקעתי בלימודים.... ;)
הכל נכון ואפילו צודק!
רק שכחת וכמוך עוד רבים שוכחים עובדה פעוטה:
ניתן היה לגייס בישראל שוטרים אקדמאים (קרימנלוגיה וכדומה), לשלם להם משכורות טובות שיכבדו אותם וימנעו פזילה לכיוונים לא רצויים וכדומה, לולא היה יושב במשרד האוצר איזה רפרנט מושתן שחושב שמבין הכל (שיטור במקרה של המשטרה, עבודה סוציאלית במקרה של משרד הרווחה, רפואה וסיעוד במקרה של משרד הבריאות, הוראה במקרה של משרד החינוך וכיוצ"ב), ואותו רפרנט יחליט כי לא צריך וניתן להסתדר גם ככה. למה, כי הוא יכול.
הא כן, אותו רפרנט יעזוב בגיל 45 למגזר הפרטי אחרי שהשאיר לכלל הציבור את ה"עוגה" שחירבן (עיין ערך התפלת המים והמדיניות שכפה במשך שנים אגף התקציבים).
וכל זה כישום לתיאורית הנהנתניהו על "האיש השמן והאיש הרזה"...
ואת זה האזרחים מקבלים ואוכלים יום יום.
ברק יקירי,
תסביר בבקשה איך חיזקתי את תגובתך ,אולי האנטנות אצלי שבורות.
צפריר,
ברור כשמש שממשלת יזרעל מעדיפה כמות על אכות, אולי צריך לכתוב מה הפרופיל של שוטר ישראל כדי לפענח איך הוא מתפקד ומדוע הוא כל כך שונה מאחיו במערב?
אני מכיר 2 מהם, אנשים נפלאים במציאות(האזרחית) המחנה המשותף.....בפרס נובל הם לא יזכו, בלשון המעטה....ואני לא הייתי רוצה לראות אותם במראה האחורית.
זה היה בשנת 2001. לא יודע מה היום. בטח המשכורות זינקו באיזה 15K...
גם אני הייתי מוכן לא להשקיע בלימודים ולהתפלש ככה בזבל 36 שעות בשבוע במקום לעבוד כמו חמור בעיתון של המדינה 18 שעות בשבוע, ובאופן יחסי בשביל גרושים, מה שמאלץ אותי לעבוד כפרילנסר עצמאי בעוד שתי עבודות...
מה שבטוח זה כשאז זה יצא החוצה והארץ רעשה בגלל המשכורות, התברר גם שזו מאפיה אחת גדולה, וכל בעל קו זבל דואג לקרובי משפחתו, שגם הם יעבדו איתו בזבל וייהנו מסירחון הכסף. זה עובד בדיוק כמו חברת החשמל, הנמלים וכו'. אם אין לך קרוב משפחה בפנים, אין סיכוי שתיכנס.
ועוד דבר - בעבודה בזבל, רק בעל הקו עושה כסף גדול. כל היתר שעובדים איתו כמו סשה ההוא מהסרט שלא חגר חגורה וחטף דו"ח (בצדק), נשארים בתוך הזבל, ואתה מבין את הכוונה.