עקרונית, אני קטן במשקאות חריפים, אבל לתפוש ראש לפעמים די לי שלוק קטן של טינר [רק טמבור] ואני שמח וטוב לצ
Printable View
עקרונית, אני קטן במשקאות חריפים, אבל לתפוש ראש לפעמים די לי שלוק קטן של טינר [רק טמבור] ואני שמח וטוב לצ
אתה תיקח זופ קטן מהמיץ פציץ. נראה כמו פרסטון, יעיל כמו NO2 - נותן בומבה לתוך האונות הפנימיות במוח. מנקה את הדם מכל המיקרובים. זה יסדר לך את הלילה.
לא ידעתי שיש לי אונות, יודע שיש לי אי אונות [סתתתתתתם]
גם לזה יש פתרונות, אבל זה לא בתחום סמכותי.
סליחה, איך אתה יודע שיש לזה פתרונות? ניסית?:)
האמת שלא, גם כי אין צורך, וגם כי אמרתי לך - לא בתחום סמכותי... אבל מעדות שמיעה, כנראה שזה עובד ממש חזק.
חבר מהמילואים סיפר שלקח דבר כזה למרות שבגיל 30 באמת שאף אחד לא אמור להיות צריך את זה... מסכן, הוא תיאר איך הסתובב יומיים, משתגע מכאבים, עם הדגל בראש התורן.
עזוב את זה , אני לא מפסיק לצחוק מ-" הסוליות של זוגלובק" נזכרתי בסרט של צ'רלי צ'פלין [ אולי- הבהלה לזהב] לא זוכר
דרור ומאיר היקרים,אני באמת לא מבין איך כל דיון על חשיבות היחפ״ץ בין שניכם גורם לזה שהשם שלי יעלה כל כך הרבה פעמים באותו השרשור.ומאיר, שאלה ברצינות אתה גם מוזמן לענות בפרטי.יש את ההוראה החדשה והמוזרה של מפקד אק״מ על איסור שימוש ברכב בן יותר מ8 והאיסור על רישוי צ׳קלקות לרכבים אזרחיים, לנו לקחו את האישורים ולא מנפיקים יותר ברישיונות החדשים, איך אצלכם זה עובד?Whisky single malt 18 year old laphroaighו
מה נסגר איתכם ?
איך מבצע "הירואי" הפך לשרשור הדחה לשתיית אלכוהול ?
מה קרה, מים ומיצים טבעיים זה "מוקצה" ?
מה שמצחיק, עוד כמה שעות אני צריך להיות בכנס בבית החייל בחיפה (אני עכשיו צובר עייפות שאוכל להירדם בקלות).
פעם ראשונה שלי שם, אז בדקתי במפה נתיב הגעה, ואת מי אני פוגש ...... רחוב מאיר רוטנברג ....
נו, מה יהיה, היחפ"ץ רודף אחריי ...
רענן
אז הגענו לפינת הבנת הנקרא: החלטת ממשלה זה לא ספר החוקים, לעיתים, אבל לא תמיד.
ומה לעשות לעיתים מנסים להתעלות מעל הרפלקס המותנה הרגיל, אבל אני רואה שזה לא עוזר.
ואם נגענו בענין הבגרות, אותו רפלקס מותנה כשמזכירים םעילות התנדבותית/משטרה לא מצביע על בגרות יתרה, אלא נהפוכו, למשהו שבא מתוך ספר האבחנות הפסיכיאטריות...
בידידות
:-)
אכן דרור , היו רגילים לקבבים של זוגלובק אלו שאני קורא להם בשם חיפה כימיקלים
מאיר אני כועס מאוד.
סיפרת לו? על הכדורים? על הטיפולים? על הפסיכולוג שהתאבד? על הטיפול בדיקור סיני עם שיפודי פילה? איך הוא ידע?
סליחה, אבל אתה לא חבר. לא מספרים לחברים ביחפ"צ דברים שאני אומר לך באישי.
כל הסיפורים שלכם על הפרות המתות והתה הסקוטי...עוד יקחו אתכם ברצינות.
בגיל שלכם, אחרי חתיכת סטייק וכוסית עראק אתם צונחים מעולפים, שוכבים/יושבים אפרקדן על כיסאות מתפרקים וממלמלים "אוי, קשה...קשה...". הגברים שביניכם מצליחים להקיא את מה שאכלו, רק בשביל לפנות מקום לשיפוד פרגית, שבינו לבין הסיפורים שלכם יש מרחק רב.
הם לא מכירים את הרעשים שאתם פתאום שומעים באוטו, אנשים שמתעופפים אחרי מכוניות חונות ועוד ועוד.
כמו שדרור שואל "בשביל חבר" על גיר לדיהטסו. נו באמת, דרור. אנחנו לא קונים את זה יותר.
עד שכל הסיפורים שלכם לא יתקיימו הלכה למעשה בשטח, מול עיני המשתאות, אתם כמו הזקנים בחבובות - http://www.youtube.com/watch?v=14njUwJUg1I
חחח...שרשור מעולה !!! תמשיכו...בעצם...שאת החלק המצחיק שבו-אתם לא תפסיקו לעולם !!!:):):)
אז זהו. המצב מירי שאף פעם לא הפסקנו. כל היהרה פה יורדים על היחפ״ץ זה נתון קבוע כמו שהשמש זורחת זה שיש פה חבורה מופלאה שלצגיפאים שיעשו הכל לעזור לחבר זו עובדה שמו שהירח עולה בלילה אני רק מנסה לשלב בין שתי העובדות ולכבוד זה תייכף נפתח איזה בקבוק יין שלא יעלבו לי כאן וויסקי רענן וכל שאר החברה הנטורליסטים. נ.ב דרור שמעתי כי חיפה כימיקלים או יצרני הקבס/קבב התעשייתי מגישים ייצוגית בגין הפחתת הצריכה נ.ב דרור אני יכול להזמין אותך לערב ברביקיו של היחפ״ץ.?? מה בסך הכל אירגנתי ?כ 700גרם בשר נטו לראש?? קצת ירקות לאוכלי הטופו אלכוהול לא יהיה לצערי. *
מה אתם אומרים על קברנה סובניון מיושן בחביות אלון צרפתי מיקב פרטי ?
נ.ב - נבדק ע״י טועמי יין מקצועיים שדרגו אותו גבוהה מאוד .
מה רע ביקנת?