תגובה: בסופה - סגירת פיבר גבוהה יותר מסגירת פח?
ציטוט: חשבתי על רעיון מעניין, כיוון שכלוב אני בונה, אני יכול לשחרר את מסגרת החלון- כך שאוכל לפתוח אותה מבלי לפרק את הגג.
זה ביחד עם פתח גדול בגג ועם דלתות ברזנט פריקות- ויש לנו משהו מעניין... http://jplg.jeepologltd.netdna-cdn.c...lies/smile.png
לא כלכך הבנתי.
לגבי הבידוד - חשבתי על זה בעבר וזה כניראה הפתרון הזול ביותר בעלות מול תועלת, אבל האם לא עדיף לקחת בידוד גגות [פזקר] או יריעת בידוד אלומיניום עם פצפצים שהיא דקה יותר? שלא לדבר על דיינהמט שהוא ייעודי לעניין אבל גם יקר יותר.
חוזר כל יום ב-20.30 זה לא תירוץ. מ21.10 ועד 23.10 יש לך שעתיים עבודה X 4 או 6 ידיים ועוד נשאר זמן לקפה אחרון לפני שעת העוצר.
פשוטו כמשמעו: החלון הקידמי יוכל להיפתח קדימה.
הגג ישאר במקומו כיוון שמחובר לכלוב.
הדלתות מברזנט, ניתן לפרק אותן בדקה.
החלון בגג נפתח.
ואתה מרגיש הרבה יותר בחוץ- כשמתאים לך.
ונהנה מהמזגן בדרך הביתה.
אני אזכור לך את ההצעה :)
כאחד היזמים של הרעיון בגילגול הקודם, למדתי שרוב הקלדנים אינם רציניים ופניתי ליצרן של גג הפיבר של הסופה של מג"ב.
הרעיון היה להשתשמש בתבנית שלו לייצור הגג העליון בלבד ולהשאיר את דפנות הפח והדלת האחורית.
היצרן הוא: עמרם - גל מוצרי פיברגלס ברישפון טל: 09-9509439 נייד: 050-8722405
בברורים שנערכו עימו הוא מניח שהחתך בהיקף הגג העליון מתאים למידות התבנית שלו ולכן זה פתרון אפשרי.
אני לא הייתי בשל להעמיד את הרכב ולהכנס להרפתקה, אך מבין כל האפשרויות זו נראתה בשעתו רצינית.
אני אשמח לראות אם הדור הנוכחי רציני יותר מהקבוצה שגיבשנו בשעתו אשר כשלה בסופו של דבר.
אני מציע למעונינים ליצור עימו קשר ולבדוק אם הנושא עדיין רלוונטי.
ונא לא לשכוח להתקין קשת התהפכות פנימית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זאבי
כאחד היזמים של הרעיון בגילגול הקודם, למדתי שרוב הקלדנים אינם רציניים ופניתי ליצרן של גג הפיבר של הסופה של מג"ב.
הרעיון היה להשתשמש בתבנית שלו לייצור הגג העליון בלבד ולהשאיר את דפנות הפח והדלת האחורית.
היצרן הוא: עמרם - גל מוצרי פיברגלס ברישפון טל: 09-9509439 נייד: 050-8722405
בברורים שנערכו עימו הוא מניח שהחתך בהיקף הגג העליון מתאים למידות התבנית שלו ולכן זה פתרון אפשרי.
אני לא הייתי בשל להעמיד את הרכב ולהכנס להרפתקה, אך מבין כל האפשרויות זו נראתה בשעתו רצינית.
אני אשמח לראות אם הדור הנוכחי רציני יותר מהקבוצה שגיבשנו בשעתו אשר כשלה בסופו של דבר.
אני מציע למעונינים ליצור עימו קשר ולבדוק אם הנושא עדיין רלוונטי.
ונא לא לשכוח להתקין קשת התהפכות פנימית.
טוב, נראה שבקרוב [פחות או יותר:cool:] נדע בדיוק את התשובה על התאמת גג הפיבר לדפנות המתכת מהשטח ואז נתקדם הלאה.
אצלי יש מסגרת לחלון קידמי מפיבר היא באותה צורה אבל אני לא מבין למה אתה צריך אותה? רק בישביל למנוע חלודות?
(גם החזית של הגיפ אצלי היא מפיבר)
ועוד משהו.. אני רשום 'פתוח' ברישיון ואני עם גג פיבר לא יודע אם זה חוקי או לא..
אבל כמה כבר אני נוסע עם הגג..? חודשיים שלוש..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סופת המדבר
ועוד משהו.. אני רשום 'פתוח' ברישיון ואני עם גג פיבר לא יודע אם זה חוקי או לא..
אבל כמה כבר אני נוסע עם הגג..? חודשיים שלוש..
אם זה חוקי או לא? מי יודע. את זה תגלה רק כשחס וחלילה יעצור אותך שוטר משועמם שלקראת סוף המשמרת עדיין לא הספיק לסיים את המיכסה היומית (משהו כמו מינימום 10 דו"חות למשמרת?... יתקנו אותי אם טעיתי) וייתן לך את הפרשנות האישית שלו לזה בצורת הורדה מהכביש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אם זה חוקי או לא? מי יודע. את זה תגלה רק כשחס וחלילה יעצור אותך שוטר משועמם שלקראת סוף המשמרת עדיין לא הספיק לסיים את המיכסה היומית (משהו כמו מינימום 10 דו"חות למשמרת?... יתקנו אותי אם טעיתי) וייתן לך את הפרשנות האישית שלו לזה בצורת הורדה מהכביש.
נכון..
בשביל זה אני משתדל לברוח מהם כמה שיותר (אם אני מזהה איזה ''סכנה'')
יכול להגיד שביקרתי פיזית במקום של עמרם ברישפון אך הוא לא היה במקום דיברתי במקום אם העובדים ומקווה לתאם איתו טלפונית למועד שיתאים להגיע אליו אם הסופה הארוכה של אחי להיתרשמות ולקיחת מידות ולקבל הצעת מחיר .ניראה לי כרגע העניין יתעכב במקצת מבחינת ביצוע קובץ מצורף 53191 בעיקבות רכישת ג'יפ נוסף למשפחה .
לצערי, אין זמן להתקדם.
בחצר מונחת סגירת פיבר גבוהה של מגב.
הכוונה לחתוך את הקירות ולהתקין במקום הגג הקיים כך שהגג יהיה גבוה יותר.
החלק האחורי (ראשי הנוסעים) עולה בכמעט 20 ס"מ עפ המדידות.
שיטת העבודה שבחרתי היא:
פירוק הגג הקיים (פח)
ייצור מסגרת היקפית מברזל שידמה את הקונטור של גג הפח ואליו יתחברו הברגים "מהקירות" כולל מרזב בריא ועבה.
הדבקת המסגרת הנ"ל אל גג הפיבר וליווח שכבה נוספת של פיבר על הדרך.
צריך כמה ימים פנויים, אז כנראה שזה ימתין עוד זמן מה.....
אגב, השמועות מדברות שבעל עסק לפיברגלאס באחד הכפרים באזור רמאללה רכש את הציוד והתבניות שהיו ב א.ד
ושהוא מייצר בפועל את כל מה ש א.ד היה מייצר.
כולל סגירות וכולל מסגרות חלון וכו'.
לא הצלחתי לאתר את אותו הברנש. שכן בכוונתי להחליף את מסגרת החלון לפיבר.
והייתי שמח גם לתת לבעל מקצוע לעשות את ההדבקה של המסגרת מתכת אל גג הפיבר.
שמחתי לראות כי מישהו הרים את הכפפה ואפילו היה אצל היצרן, אך כרגיל נראה כי הענין מתחיל ל"גווע". חבל.
לגבי התבניות של א.ד. , מוסכי ג'יפים כמו חמיס וכד' מוכרים גגות במחירים של 7-8K. לפיכך התבנית נמצאת אך בכל מקרה היא לא רלוונטית לצורך החלפת הגג העליון בלבד והשארת קירות הצד והדלת האחורית.
גג עליון הבנוי על בסיס סגירת מגב הוא לדעתי חלופה אפשרית למרות בעית הגובה בכניסה לחניונים.