איתי אני מגיע עם פורסטר כך שלשבור ברכב שלי זה 4*2 ברכב שלך ;) אני ישמח לעשות איתך את הטיול , כמובן פתוח להצעות .
עידו
Printable View
איתי אני מגיע עם פורסטר כך שלשבור ברכב שלי זה 4*2 ברכב שלך ;) אני ישמח לעשות איתך את הטיול , כמובן פתוח להצעות .
עידו
מגיע גם
בשביל ההבהרה - יש שני חניונים קרובים - אחד ממש בסוף המסלול של נחל פרצים (ליד עץ) והשני, הצפוני יותר, הוא זה שאנחנו מדברים עליו.
צמוד מצפון לגבעת חוואר, פתוח לצפון.
אסף.
אסף,
ממש לא ברור איפה החניון. לא מופיע במפת סמ"ש ולא בעמוד ענן.
פרט להסבר של איתי אני עוד לא ממש יודע לאן אני נוסע מחר.
כדאי שתהיו עם קשר פתוח (תדר 3?) כי יש לי הרגשה שנלך קצת לאיבוד.
קיבלת נ"צ וגזיר מפה. (וזה כן מסומן במפות)
אבל שיהיה יותר ברור - 500 מטר מצפון ל נ"ג מינוס 366 יש צומת שבילים. מעט מדרום-מערב לה, זו הנקודה.
אסף.
קובץ twl של הכניסה מהכביש לחניון לילה .
קובץ מצורף 53945
עידו
נמצא במפה.
עידו תודה
מישהו יוצא מאזור השרון כפ"ס/רעננה/הוד השרון בסביבות 15:00?
שלא ניסע לבד....
איתי
אני בטלפון שמופיע בחתימה
יוצא בין 14:30 ל-15:00 מכפ״ס, נוסע 80 ובעליות אפילו פחות. אם בא לך להזדחל איתי. יאללה.
איתי צחי יוצא באיזור הזה מכפ"ס.
אם מישהו עוד בבית
היואיל מישהו להסביר לי איך להגיע בהנחה שאני יורד את כביש מספר 1 מגיע לכביש 90 פונה דרומה
ואז?
מראש תודה
למסביר מובטח שלוק הגון מהבושמיל מאלט שכמובן יפתח בשטח(הבטחתי פעם לדרור)
יוסי
יוסי, אתה נוסע דומה על 90 עד שאתה עובר את נווה זוהר, אחרי נווה זוהר יש לך פניה ימינה לכיוון תחנת דלק.
אז אתה ממשיך ישר, לא! פונה לכיוון התחנת דלק, ואחרי זה ממשיך עוד כמה מאות מטרים ואז יורד לדרך עפר מימין לכביש.
אתה ממשיך עם הדרך עפר ובהזמדנות הראשונה שלך לוקח את הנתיב השמאלי. וממשיך שמאלה..עד שתראה אותנו מצד ימין.
שאני אביא את הלואובול או אתה ;) ?
יוסי, מתי אתה עולה לכיוון ירושליים?
שגיא,
מתי ובאיזו דרך אתם נוסעים?
אני יוצא בערך בסביבות 4 מחכה שאהובתי תסיים משמרת בוקר וכך גם תהיה לנו אחות בשטח על כל צרה שלא תהיה
ולשגיא =הרווחת מהבושמיל ביושר ואצרף גם גלן פידיש תודה על ההסבר
יוסי
נדמה שעשית קצת סלט וההסבר מתאים לבאים מצפון וגם מדרום.. לא ממש ברור.
הנה ההסבר שלי מלפני כמה הודעות:
יוסי (ולבאים מצפון על כביש 90):ציטוט:
חברים, החניון נמצא ממש מצפון-מערב לחיבור עם השביל האדום ונחל פרצים.
מצד מערב לשביל, צמוד לגבעות החוואר שמדרום.
זה חניון מוכרז, ומשולט. אם לא מצאתם אותו אתם לא שם...
הכניסה אליו היא מכיוון קטע הכביש בין תחנת הדלק וצומת זהר, פונים דרומה לכיוון נחל חימר על דרך כבושה וסימון כחול. כשהדרך מתעקלת ימינה יורדים ממנה לדרך קצת פחות טובה בצבע ירוק. משם זה כ- 1.2 ק"מ לחניון. אחרי הפניה לפרצים עליון.
למיטב זיכרוני הכניסה מכיוון מאגר לוט מבוטלת, וגם אם ניתנת לנסיעה היא לא כ"כ ברורה.
אפשר כמובן גם להגיע מכיוון נחל פרצים/סדום.
יונתן
נ.ב.- תביאו אל-תוש!
עוברים את עין-גדי, עוברים את מצדה, עוברים את הפנייה הראשונה לכיוון המלונות, עוברים את הפנייה השנייה. עוברים את הפנייה לנווה זוהר. מאיטים!
אחרי הגשר הגדול מעל נחל זוהר יש צומת גדולה שמאלה (המשך כביש 90). מי שממשיך ישר יגיע לערד.
פונים שמאלה. יורדים לאט בירידה. פנייה ראשונה ימינה על דרך עפר לכיוון נחל חימר.
מכאן ההסבר שלי למעלה תופס.
יוסי, כשתגיע תחליט למי יותר מגיע וויסקי.
אם לי אז תשמור לפעם הבאה...
יונתן אתה יותר ממוזמן מאחר ואני גם נעול על בירה בזלת אזי עוד מעט הזוגה שלי תקנה כמה בקבוקים ואתה מוזמן לוויסקי או לבירה או לשניהם ולעוף הצלוי
תודה
יוסי
0ואם תשלח לי הודעה פרטית עם הטלפון אנצור אותו