שגיא ארזתי לך ארבע שקיות קטנות כל אחת עם סוג אחר 3 ממקסיקו ואחת מהגינה שלי :) אזהרה ! שילוב של כולם יחד יכול לשמש כחומר נפץ :)
מור
Printable View
שגיא ארזתי לך ארבע שקיות קטנות כל אחת עם סוג אחר 3 ממקסיקו ואחת מהגינה שלי :) אזהרה ! שילוב של כולם יחד יכול לשמש כחומר נפץ :)
מור
Delete-duplicate post
נווו,
יש התקדמות בנושא?
אגב, יש התעניינות ב נום פלאה?, זה הינגליש ל NAM PLA
אמיר- שים לב-קרוב לבית.
http://i1125.photobucket.com/albums/...am-pla-big.jpg
עוד לא יצא לי לאסוף את הפלפלים ממור .
מה זה הנום פלאה הזה ?
האותיות התבלבלו לו, הוא התכוון ל NAPALM .
אל תתפסו אותי במילה, זכור לי שהנאפלם הזה הוצא מחוץ ל"משחק" והוא מוגדר היום כנשק בלתי קונבנציונאלי.
[מה שלא מפריע לטורקים להטיל על הכורדים] אבל לפחות הנאפלם הזה -גומר אותך טוטאלית ולא משאיר אותך עם מכאובי שת כמו כל סוגי התרכובות החריפות שמוצעות כאן. מקסימום מזיעים קצת ומגרדים בפדחת.
יאללה...
אני מזיע רק מלקרוא את בכי הפולנים
נאמ פלאה או בשמו הרשמי פ(ר)יק נאמ פלאה, (ה(ר) לא מתבטאת) זה "רוטב" שולחן טיילנדי שהולך על הכול, בעיקר אורז ושאר ירקות,
שימושו דומה לקאטשוף במערב או רוטב סויה ביפן או סין.
המרכבים פשוטים ובסיסיים, פאטיס (רוטב דגים) מיץ לימון, שום ופלפלים, זה לא חריף ברמות על, הלימון והמיץ דגים הורגים הרבה מהחריפות, כן זה עדיין ישלח אשכנזי ממוצע לחדר מיון לשטיפת קיבה אבל הוא יחיה.
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/rDRlUnKmRM8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
אם לא מבינים מה היא אומרת זה בסדר....גם אני לא.
זה חריף זה?נראה כמו מתכון לבאווריה, מקסימום מוס שוקולד.
הכותב אשכנזי גאה , גדל אצל התימנים, קיבל עונש במרכז הגוף בצד האחורי [פלפל קטן וממזרי] על אי הכנת שעורים, דרגה לפני הברזל המלובן המסורתי.
ותפסיקו לצחוק עלינו האשכנזים, הפסקנו כבר עם הרגל הקרושה [שברחה תמיד מהצלחת] ועברנו לחריימה- גם סוג של פודינג מתוק , מבחינתי לפחות.
נו למה לדבר הרבה?
אדוני אוהב לסבול?(פולני לא?- שאלה רטורית)
לך תשיג מצרכים-תכין (כמו שראית, לא צריך תעודה ממכללה קולונרית)
דווח תוצאות.
חדל קשקשת ברשת :) ולפני שהשרשור ינעל מחוסר עניין לציבור.אם אתה רציני ויש לך טיטניום ולא קש בין הגפיים התחתונות, מוזמן לדו- קרב החריפות במקום ובזמן שאתה תחליט, כמו גם על סוג הנשק. [עדיף מבחינתך קרוב למקום שאפשר לעשות בו שטיפת קיבה וגרון חו"ח]
אני כבר רואה רגליים קרות? או שזה רק נדמה לי
די די די לקשקש
הנה שלי
http://i1125.photobucket.com/albums/...1/IMAG0924.jpg
עכשיו תראה לי את שלך
אגב, לא אכפת לי תחרות, אבל אני לא לוקח עלי אחריות, טוב נו, לפחות אצלכם יש רפואה בחינם והפרקטולוגיסט שלך בטח בחיוג מהיר אצלך....
מה שיש בתמונה , בצנצנת "המפחידה " שלך, זה דובדבנים מרמת הגולן, אסורים למאכל לחולי סכרת [שלא נדע]
מה הקטע של אצלכם? לא מכיר את כבודו אישית וחבל. אתה לא בארץ? זה מסביר לי את השעות המוזרות שבהן אתה עדיין ער.
אצלנו הרפואה כבר ממש ממש לא בחינם, עדיין לא קטסטרופה [ מבחינת נגישות] כמו אצלכם, אם אני מנחש נכון איפה אתה נמצא.
כן כן, זה ריבת תותים, תחשוב מה נוח לך....
היחיד שמנהל שעות מוזרות זה כבודו, אצלי בקושי 8 בערב, וב4 בבוקר אני עטוף בפוך הונגרי חולם על....טוב, לא משנה
ואגב, בניגוד לארץ הקויידש ענף הרפואה מעולה, אבל ...המחיר בהתאם ובמיוחד למי שלא יודע איך להסתדר. נושא מסובך ובטח לא להיום
במקרה שאתה מחפש מיקום, אתה מוזמן להריץ 76208
קאובוי