מישהו שחדש בתחום יכול גם להצטרף?
Printable View
מישהו שחדש בתחום יכול גם להצטרף?
כל מי שיש לו סמוראי לא רק יכול אלא מוזמן בחום להצטרף
חברים ביום ה' ה-29.3 צריך שחלק מהאנשים לא מטיילים באותו יום יגיעו מוקדם לחניון (הכוונה בשעות אחה"צ) כדי להתחיל לסדר את החברים שמגיעים. מכיוון שאני מגיע מהמסלול של יום ה' (הארוך) אני צופה שאני אגיע מאוחר ולכן זה יהיה נחמד אם חלק מהחברים יוכלו להתנדב פה ולהגיע מעט מוקדם יותר כדי לכוון ולארגן את כולם.
מתנדבים?
בנוסף, אני יודע שאלה דברים ברורים אבל בכל זאת.
אני צופה שנהיה קבוצה די גדולה, נשהה ביחד בחניון לילה ונטייל ביחד. לטיול כזה יש קטע מגניב אבל ההתנהלות והקצב שלו מאוד איטיים. קחו זאת בחשבון ובאו ברוח תואמת עם הרבה מצב רוח טוב. יש לא מעט חברים חדשים עם ניסיון דל בנהיגת שטח, במקומות שבהם יש אצגרי עבירות שלנו נראים קלילים ורגילים הם עלולים להסתבך קלות ולכן, גלו סבלנות, אורך רוח ועזרו לכולם. מעבר לכך, יש לשמור על נסיעה על השבילים המסומנים בלבד ולדאוג לאסוף את הזבל שלנו בחניון ובמהלך הטיול!!!
התנהגות נאותה, עזרה לשאר החברים שמטיילים איתנו, סבלנות ומצב רוח טוב הוא המתכו ןלהצלחת הטיול הזה.
מקווה שנהפוך את זה למסורת שנתית.
איפה כולם ? למה אני לא שומע רעש ? :)
קדימה אנשים עוד פחות משבועיים למפגש!!
אמיר זה רק השקט שלפני הסערה!
חברים אנחנו מקווים שכל אחד ואחד פה רוצה את אותה נוכחות סמוראית במדבר שאני ובטוח שגם הסנדק רוצים.
חג פורים שמייח דרך אגב, במיוחד לרון שמגיע מחופש ;)
אני בהחלט מגיע ביום חמישי בערב ,דרך אגב יש כבר מיקומים ושעות יציאה מכל נקודה ishc כדאי לפרסם
מחכה כבר ל-:cool: 29
אני מתכנן להגיע בשעות אחה"צ המאוחרות ,הנקודה היא נחל גוונים ? יש למישהו את הנ- צ או את הקורדינטות לצורך הגעה בעזרת הGPS
מגיע,
אולי אף אתנדב לארגן את הלוגיסטיקה בחניון, נחכה איך יתגלגל השבוע הקרוב..
יודעים כבר איזה חניונים ?
ואם החניונים ההם הרכבים לידנו או בחניה ?
תומר, פורסם בשרשור מסלול כל אחד מהטיולים, מכניסה ועד חניה. תן מבט דפים קודם ותראה. תוכל גם לקחת את קבצי הTWL שהועלו ולראות במפה רלוונטית (עמוד ענן וכד').
סליחה על הבורות אבל איך צופים במפות דרך עמוד ענן
צחי אני מוכן לוותר על המסלול של יום חמישי ולהגיע ישירות למקום המפגש לצורך הכוונה והתארגנות ,רק תגדיר "מוקדם" על איזה שעה אנחנו מדברים שאדע איך
אני מתאים את עצמי.
לא בא בחשבון. יש מספיק אנשים שמגיעים רק לחניון בחמישי ויוכלו לעשות את זה, אין צורך שאף אחד יוותר על טיול.
מוקדם זה סביבות 17:00, רק לכוון את החברים לחנות יחד ואולי לחלק דפי A4 שכל אחד יכתוב את הניק מהפורום וישים על החלון.
ובנימה קצת יותר פרקטית -
אני אוכל להצטרף רק בשישי בערב, עקב לימודים שאני לא יכול להבריז מהם.
צור קשר אם אתה צריך שאביא משהו.
אתה מוזמן גם להתקשר ביום הטיול לעדכן אותי אם צריך לקפוץ להביא חלפים... לא עלינו!
א. אתה יכול להצטרף לאחד החברים או לאחת השיירות ולנסוע יחד לחניון ישירות.
ב. כנס לאתר עמוד ענן, צור לך שם יוזר חינמי ואז תוכל להעלות את הTWL ישירות לאתר ולמפה. משם תראה בדיוק איפה החיבור בין החניון לכביש ולשטח. זה באמת מאד ברור.
ממליץ ללכת על סעיף א. אם אתה עדיין חושש.
צחי - פתח שרשור נפרד לשיירות וטיולים לקראת המפגש. זה יעזור להקל על השרשור.
סוף סוף הצלחתי ליפתוח את הקבצים של המפות בעמוד ענן המסלולים ניראים מעולים .
כל הכבוד לצחי וכל המארגנים