רק אל תחכה לי עם האוכל.
בקצב שאני גומר את הפרוייקטים, תוכל להתחרות עם הדוגמנות, לפני החוק החדש, שרוצים להפיל עליהן..
אני מקווה שלא יגמר לי הגז בריתוכים מחר..
Printable View
רק אל תחכה לי עם האוכל.
בקצב שאני גומר את הפרוייקטים, תוכל להתחרות עם הדוגמנות, לפני החוק החדש, שרוצים להפיל עליהן..
אני מקווה שלא יגמר לי הגז בריתוכים מחר..
גריל גז זה טוב!:D
איפה קונים אבזור נלווה? מצת חשמלי ברזי גז, האם אפשר להשתמש בצנרת נחושת למבערים?
קונים מבערים מוכנים. יש כמה וכמה יצרנים מקומיים שיעשו לפי מידה. מהם תקנה גם את ההצתה והצנרת.
חפש ברשת תמצא הרבה אופציות.
אסף.
לא אוהב גז, מעדיף תמיד גחלים.
אין לי בעיה של אפר, יש לי תנור גריל גדול שבניתי ממיכל דוד מים. בדר"כ אני מנקה אותו פעם בשנתיים. שם כל הזמן גחלים על האפר.
עכשיו אני סיימתי לשפץ גריל גז קטן שהפכתי לגריל גחלים. מקווה בזמן הקרוב להמשיך לבנות מעשנה קרה. יש לי מיכל של קומפרסור שיהיה הדוד עישון וצריך לבנות לו את התא אש ליד. בנוסף אני בונה לי שולחן עבודה מעץ שיהיה ליד.
ההבדל בין מעשנה קרה לחמה הוא שבחמה החום של האש גם משפיע ואילו במעשנה קרה רק החום של העשן משפיע.
ברנרד, אני מדבר על זה שה V בזוית פשוט קהה יותר.
התעלות שטוחות ורחבות יותר.
אין לי תמונה של זה כרגע וגם לא מצאתי ממש ברשת.
אבל יש לי תמונות אחרות שמאוד חיוניות לבעיות היותר קשות של הפרוייקט שלך....
......מוטיבציה.
קובץ מצורף 56325
אם אתה בצפון הנגב, לא בשבת, עדיף איזה יומיים מראש כדי לתת לו הזדמנות להתיישן, שלח ה"פ....
קובץ מצורף 56326
אני חושב שהפרסומת הסמוייה לקייטרינג הנ"ל לא כל כך נוראית. פרטים נוספים בה"פ.
אני רואה את התמונות מצויין...
וזה מה שנקרא פרסום סמוי..... "על גבול הטעם הטוב".
http://www.jeepolog.com/forums/attac...chmentid=56325
http://www.jeepolog.com/forums/attac...chmentid=56326
את השיפודים גם עשינו לבד ( חלק כיפפנו על עמוד תאורה...), והשחזת הסכינים זה תחביב עתיק יומין שלי.
לא רואה כלום.
לא בפיירפוקס ולא באקספלורר.
בהודעה הקודמת יש לינק של "קובץ מצורף 56325" ו-"קובץ מצורף 56326" שלא מוביל לכלום.
בהודעה הנוכחית, אין אפילו את זה..
את שני האחרונים, הצלחתי לפתוח, כלינק.
הראשונים, לא.
על איזה סוג סגסוגת היית ממליץ לשימוש בתור שיפוד?
נירוסטה 304 .
עידו
תודה. יבוצע.
את השיפודים שלנו עשינו מחומר גלם שקנינו מבית מלאכה שבונה מטבחים תעשיתיים.
אין לי מושג מאיזה סגסוגת, האמת טיפשי מצידי שלא שאלתי....
אולי זה קרה כי זה פשוט עובד :-)
הנה התוצאה הסופית בנתיים בלי חורים.
משהו יודע איך אפשר להגיע לטיב שטח אחיד?
הברשה או איזו משחה, יש המלצות?
תודה.
יבגני
יש חומר שמורחים כדי לנקות את הנירוסטה. יש פלאפים עדינים מאוד שאפשר לחבר לדיסק כדי לעשות פוליש.
אם אתה מדבר על פסיבציה אז עשיתי, אבל בגלל שהחומר משומש יש סריטוט.
מה זה פלאפים? כמו פוליש לאוטו? איזה משחה שמים?
יבגני מה שאתה צריך זה את זה אבל בשביל זה צריך דיסק עם מהירות משתנה לליטוש זה עובד בסל"דים נמוכים .
המנגל יצא יפה מאוד .
עידו
מתעלק על השירשור
בניתי היום מנגל 80X30 עם רשת מזוית 20 בעובי 3 מ"מ, נאמר לי שאין זוית 20 בעובי 2 מ"מ, את הזויות שלך כופפת מפח או שקיבלתי מידע לא נכון?
ולחלק החשוב יותר, הייתי היום בחנות המיפעל של טמבור ורציתי לקנות צבע לתנורים, אין להם, מהיכן אתה קונה צבע תנורים ואיזו חברה עדיפה, אני מיסתובב בדרך כלל בין חיפה ליקנעם ואם יש חנות בסביבה +- זה יהיה מצויין.