אני מבין שאתה לא עוקב אחרי השטויות שלי . אז רק שאני יהיה ברור .
לא אני לא רציני.
אבל תודה שקראת :-)
Printable View
אני מבין שאתה לא עוקב אחרי השטויות שלי . אז רק שאני יהיה ברור .
לא אני לא רציני.
אבל תודה שקראת :-)
ייייאיי עמוד רביעי !
אולי כדאי שאני אפתח בלוג .
תגיד בסוף הצעת נישואים לחברה או שמרוב חיפושים אחרי הג'יפים שכחת איפה חנות של הטבעות נמצאת?היא בכלל מכירה שעוד מעט ישפך כסף על "אישה נוספת"? אני שואל את זה מתוך ניסיון אישי...בהצלחה במציאת "אישה שנייה= ג'יפ מתאים".
אהה כן לא ציינתי אבל נסענו לאיטליה והיא קיבלה ממני טבעת :-) :rolleyes: .
היא כרגע זורמת עם עניין הג'יפ במיוחד לאור חוסר ההתקדמות.
מה שחשוב, תקנה ג'יפ - כלשהו - לפני החתונה. היא תביא איזה תחביבים איזוטריים שהיא רוצה, אתה מגיע עם ג'יפ. אחר כך תוכל למכור, להחליף, אבל ג'יפ כלשהו יהיה תמיד חלק מהמשפחה. בתקווה שלא מאוחר מדי...;)
טוב ביום ראשון אני הולך לראות גראנד ויטרה שנת 2002 מנוע 1600 אוטומטית עם 190000 קילומטרים.
הבחור מעוניין בהחלפה בתנאי לבדיקת הרכב ואני גם מעוניין לבדוק את הרכב שלו .
בכל מקרה עכשיו אני צריך מקום טוב לבדיקת הרכב (הגראנד ויטרה ) באזור השרון ((הוא גר בחדרה).
האם במוסך סוזוקי שבנורדיה נעשות בדיקות רכישה אמינות וניתן להסתמך על הבדיקה לרכישה.
ערב טוב לכם
gruyon אחי אתה מצחיק אתה :) אני באותו בעיה כמוך בדיוק
רועי כנראה שזאת בעיה אופיינית של גברים בכלל . לאחרונה ארוסתי אמרה לי שהיא מאשרת לי לקנות את הג'יפ בתנאי שהיא קונה כל מה שהיא רוצה .
דרך אגב מחוסר ההיענות הבנתי שיש מוסך ברעננה, טופ גיר . שאמור להיות טוב ואני אלך אליו לבצע את הבדיקה של הויטרה.
דרך אגב רועי אתה מחליף רכב או רק קונה ?
האמת שזוגתי שתחייה הייתה מאוד גמישה בנושא והביעה התנגדות עדינה רק בהתחלה . מזלי : - ) .
אני מחפש ליקנות ותאמת "הבלוג" שלך הצחיק אותי מאוד
וגם למדתי רבות מימנו
אבל דבר אחד לא ברור לי למה להיכנס לגיפון :rolleyes: באותו מחיר אפשר להיכנס או לדיסקו 1 או לטרנו 2001 {אני מדבר על ארוכים דיזל } ?
אני יותר חשבתי לעצמי את הרכבים הנ"ל ביגללל
נסיעות כביש ארוכות {אנחנו מי קיבוץ ליד אמירים ונוסעים למישפחות במרכז בערך 400 ק"מ הלוך ושוב אם ביקורי חברים }
נסיעות בשטח {צפוני אז יש בולדרים בוץ וכו'..}
ודרישות האישה { אני רוצה מזגן ושיהיה מקום למיזרונים "ושלא יהרוג אותי "{תירגום גברי שלא יקפץ הרבה בשטח } }
ומקום לחברי הטוב ביותר :אגו המלך {כלבלב בסיגנון שוקי רק מקפץ ורוצה להוביל שירות }
המשך יום קסום רועי
נכון אחי אחרי 4 דפים די שכחתי את התחלה :)
טוב יש חדשות !
יש קונה לרנו .
אני רק צריך לעשות טסט(חלק מהעסקה-הבחור ממולח) ולאחר תשעה באב יום שני הבא האוטו ימכר ואני מתחיל בחיפוש הרציני .
טוב היום התחלתי לראות רכבים .
ראיתי ג'ימיני שנסע בעיקר בחולות עם ריפוד של זברה (what the fuck) בנוסף הרכב לא נראה מטופל כל כך ומלא זבל . הרכב שנת 2001
הבחור רשם 38000 במחירון (מוגזם!!!) ואמר שהאוטו שלו כמו חדש . (שקר גס רוח) . בכל מקרה , חוץ מקילומטרז נמוך (140 אלף) הרכב לא הרשים אותי במיוחד.
והבחור שלא מפסיק להגיד כמה המצב של האוטו שלו טוב. גם זה עורר בי ספק.
המשכתי וראיתי גראנד ויטרה קצרה שנת 2000 של בחורה נחמדה ביקשה 30000 והרכב שלה עבר 220000 קילומטרים . הרכב גם לא מציג היסטוריית טיפולים מדהימה
אבל האישה הייתה מאוד נחמדה ומאוד כנה ומבחינת המחיר היא תתגמש בהתאם ליישור קו שיש בו צורך (נזילה מהחלק העליון של הרדיאטור וריפוד קרוע במושב הנהג.
מה שקנה אותי הייתה הכנות שלה + המיגון וההגבהה של הרכב + המחיר שבו אני יוכל לקנות את הרכב.
בקיצור אני נסעתי על הגראנד ויטרה רק כי רציתי לדעת באמת מה ההבדל בנוחות ומרווח . בפועל אין מה להגיד הגראנד מרגיש כמו הרבה יותר אוטו .
מצד שני שניהם טענו לצריכת דלק דומה של 1- 9 . האם ייתכן בשני כלי רכב אוטומטים עם מנועים שונים כל כך ומשקלים שונים כל כך שהצריכת דלק תהיה כל כך דומה ?
בכל מקרה אני כרגע ממשיך בכיוון של גימיני אולי סמוראי אם המחיר יהיה הגיוני .
האם הצריכה של גימיני אוטומט כזאת גרוע ? ואיזה שנים הגימיני הגיע עם רצועת תיימינג ובאיזה שנים עם שרשרת ?
חברים שלא מגיבים !
כל בעלי הג'ימיני הידני אנה מימכם . אמרו לי את תצרוכת הדלק שלכם .
צריכת דלק של 1-13 תיתן לי אישור לרכישת הרכב .
היום ראיתי אחד שנת 2005 מאוד חמוד רק הרבה מעל התקציב . (45000) השאלה אם רכב זה ישמש אותי יום יום בנסיעות לעבודה
האם הוצאת הדלק תהיה סבירה ?
אני מסכים שאם זה השיקול העיקרי אני ארד מרכישת הרכב :-(
ואם זה לא ?
גימיני ידני צריכה ממוצעת 1:10 (בחיפה יש הרבה עליות).
קשה לי להאמין שתוכל לקנות רכב שטח עם צריכת דלק של 1:13
גרויון(כך תירגמתי את הכינוי)
שמא-יש לי רעיון בשבילך
אנחנו זוג צעיר ממך בשלושים שנה לערך(עברנו את ה60):p
ולאחרונה ממש לאחרונה קנינו סופה(כתבתי עליה למכביר בימים האחרונים)
כך לניסיון את הGMC Jummy לסוף שבוע-סע עם אשתך-יהיה לך קצת מושג מה זה רכב שטח בסגנון שאתה מחפש
ההתחייבות שלי הינה-באם תרצה אותו לאחר סוף השבוע תקבל אותו במחיר נמוך משמעותית ממה שפירסמתי לאחרונה בפורום (מכירת רכבים)וישאר לך די ממון לשפר לבזבז דלק להרבה זמן---או עזוב את העצה הזו ופשוט תקנה סופה-ולא תבזבז כמוני 30 שנה-------
יוסי
יוסי ידידי,
שים לב הבחור מוטרד מצריכת דלק של סוזוקי ג'ימני ידני (זה עם המנוע 1300 סמ"ק) ואתה מציע לו שתיין דלק אמריקאי ?
זה כמו אחד שמתלבט במסעדה בהזמנת חסה או ברוקולי (מתוך דיאטה), המלצר מציע עוגת מוס שוקולד עם קרם אגוזים ...
בקיצור, אתה רוצה שלא יהיה ג'יפאי ו/או לא יתחתן ?
שבת שלום
רענן