תגובה: הפרויקט sindewinder שלי
יובל מתי TEST RUN ..?
אלעד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ellad2006
יובל מתי TEST RUN ..?
אלעד
חסר לי צינור בלם אחד... אני מקווה שמחר זה יסתדר ואז תהיה נסיעה...
מבחינתי זה לא עונה על השאלה שלך אבל זה מה יש בינתים.
http://www.youtube.com/watch?v=KVtWb...m-upload_owner
יובל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yuvalbike
אוקיי..
איזה מיכל דלק שמת..?
ומאיפה רכשתה או הכנתה..?
אלעד
מיכל דלק של סירות 22 ליטר נקנה בתל אביב בימית... זה פתרון גרוע אבל לצערי לא נשאר תקציב למיכל אלומיניום...
התבצעה היום נסיעת מבחן ראשונה הכלי מרגיש די טוב מנוע בשרני מספיק, והברקסים (דושה אחת מפעילה שתי משאבות) עובדים מצוין!
תמונות יהיו כבר אחרי הצביעה כשהכל יהיה גמור...
יובל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yuvalbike
מיכל דלק של סירות 22 ליטר נקנה בתל אביב בימית... זה פתרון גרוע אבל לצערי לא נשאר תקציב למיכל אלומיניום...
התבצעה היום נסיעת מבחן ראשונה הכלי מרגיש די טוב מנוע בשרני מספיק, והברקסים (דושה אחת מפעילה שתי משאבות) עובדים מצוין!
תמונות יהיו כבר אחרי הצביעה כשהכל יהיה גמור...
יובל
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
עכשיו נתתה לי מרץ לסיים את שלי (כמובן עדיף לאט וטוב מאשר מהר ולא טוב );)
יש מצב אתה שולח לי מחיר בפרטי..
אלעד
1 קבצים מצורפים
היה עיקוב קל מפאתי חוסר זמן.... הבורג האחרון הורכב לפני כשעתיים.... כשיתפנה קצת זמן אני יעלה את התמונות שחסרות מהתהליך.... יובל
יובל ממש יפה אני בדיוק ככה רציתי לצבוע את שלי אבל עכשיו זה יראה לי מועתק אזזזזז נחשוב על משהוא אחר..
אלעד
בשעה טובה וכל הכבוד. אני מבטיח לך שזה לא הבורג האחרון...הפרויקטים הללו לא מסתיימים אף פעם :cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yuvalbike
היה עיקוב קל מפאתי חוסר זמן.... הבורג האחרון הורכב לפני כשעתיים.... כשיתפנה קצת זמן אני יעלה את התמונות שחסרות מהתהליך.... יובל
זה באמת באמת יצא חתיך הבאגי הזה. עבודה נקיה ויפה כל הכובד לך. רק שאתה נוסע תיזהר שהיד לא ישרף לך מהראש מנוע, תשים שמה איזה בידוד כזה. דאוד