יש לך GT עם סוליה כמעט זהה ל-BF/AT ואת ה-דוראטראק AT של גודייר.
Printable View
יש לך GT עם סוליה כמעט זהה ל-BF/AT ואת ה-דוראטראק AT של גודייר.
הגודייר זה 3 שכבות בדופן?
פעם היה לינק לאתר שנותן נתונים טכניים על צמיגים + ביקורת, לא מוצא אותו יותר
Sent from my iPhone using Tapatalk
הגודייר AT עם קוולר צמיג מעולה
בס"ד
לאחר קבלת אישור (לשינוי ברישיון) לצמיגים 50:50 עבור הפורסטר.
אני שמח להעביר חוות דעת על יוקהומה G12.
בלי עין הרע. לאחר כ15K ק"מ. הצמיגים במצב מצויין. נותנים חווית נהיגה מעולה בכביש ומעולה עוד יותר בשטח. אחיזה טובה מאוד.
ישנה עליה בתצרוכת דלק. משהו בין 5-10%.
שלמה.
Kooper s/t maxx
3 שכבות בדופן.
שני קדמיים קיפחו חייהם על סלע בשני מקרים שונים.
לחץ אוויר 22 (ברגיל אני על 36)
רכב במשקל 3 טון +
על הכביש הם נפלאים. שקטים ונותנים אחיזה. גם במהירויות בלתי חוקיות על כביש 6.
בשטח לדעתי הם עם אחיזה קצת לקויה אבל אין לי ממש למה להשוות. הרכב אצלי בקושי 10 חודשים ו13 אלף ק"מ.
הצמיגים הותקנו כחודש לאחר קניית הרכב.
איתי
מכיר את המקסיס, מעדיף A/T אגרסיביים
המקסיס גורמים לחוסר איזון אחריי שהם נשחקים.. מה שלא לוקח יותר מדי קילומטרים.
הbf at החדשים מחזיקים הרבה יותר יפה מהדור הקודם.
היוקהמה 50:50 ממש מעולים בטריוסים , כנ"ל TOYO אבל המחירים יותר יקרים ב50% מהמקסיס, לכן כיום הטריוס שלי נוסע עם מקסיס 50:50 ועושה עבודה טובה ,,,
גימיני זה כבר לא ג'יפון- כי יש לו נעילות קדימה ואחורה והגבהות חוקיות של 2" והרבה גם מגביהים ב4" עבירות שטח לעומת הורדת היציבות - בהצלחה - לאור נבו - מדריך שטח
- - - Updated - - -
היוקהמה 50:50 ממש מעולים בטריוסים , כנ"ל TOYO אבל המחירים יותר יקרים ב50% מהמקסיס, לכן כיום הטריוס שלי נוסע עם מקסיס 50:50 ועושה עבודה טובה ,,,
גימיני זה כבר לא ג'יפון- כי יש לו נעילות קדימה ואחורה והגבהות חוקיות של 2" והרבה גם מגביהים ב4" עבירות שטח לעומת הורדת היציבות - בהצלחה - לאור נבו - מדריך שטח
מעורר לחיים את השרשור הזה במקום להתעלק על השירשור של הג'אנטים לטרופר.
אם אני מסכם את מה שנכתב שם אז ברלי המליץ על BF KM2 אך לאחרים היתה דעה שלילית מבחינת אחיזת כביש והמליצו על מקסיס 8060.
באופן אישי אני כרגע עם BF KO2 בני שנה וחצי עם יותר מ30K ק"מ. בשנה הראשונה היו ממש נהדרים אבל עכשיו איבדו את הגמישות וכל טיול אוכל מהם עוד ועוד קוביות בצורה מורגשת, הרעש גבר וגם אחיזת הכביש לא מה שהייתה.
מקסיס 8060 אני לא מוצא במידה שלי (265/65R17 - ל"ק) אלא רק MT764. מה חוות הדעת על הצמיגים הללו?
מה הדעה על צמיגי קופר STT מהדורות החדשים?
יש צמיגי שטח מלא עדכניים אחרים שיש עליהם דעות חיוביות ושיש להם אחיזת כביש יותר מסבירה?
טויו אני מבין שיש בעיית מלאי.
אני עם מקסיס סיימתי את הרומן כבר מזמן.
כל עוד לא מדובר במפלצות סלעים ובצמיגי סטיקי למיניהם, לא הצלחתי להתרשם לטובה באופן מיוחד מאף צמיג שלהם.
8060 צמיג חד כיווני. אני לא אוהב את הסידור הזה.
בי.אף KM2 מצוינים, אני בשלבי סיום של סט כזה, ומתלבט בין KM3 לגודייר MTR/K שגם היה לי נסיון מצויין איתם אבל הם עוד יותר יקרים. טויו לצערי אין.
ג'נרל גראבר MT גם צמיג מצויין בלי יחסי ציבור.
עכשיו שמתי לב שאתה שואל על 265/65R17 שאין בה מבחר גדול. עד לא מזמן לא היה בכלל צמיגי שטח. היום יש KM3 וזה מה שהייתי לוקח במידה הזאת בלי לחשוב פעמיים.
עם km3. מרוצה מאוד
אני עם General Grabber AT³ ומאוד מרוצה
אחיזה טובה בשטח ונהדרת בכביש, ותמיד די שקט
המדען המטורף
הסט הנוכחי של KM2 על הטנדר שלי שנתיים ו36,000 ק"מ. הם עשו את שלהם מבחינתי כשאני פתאום שם לב שיש יותר רעש ורעידות, וזה קורה כשהם מאבדים בערך חצי ס"מ מעובי הסוליה. מנסיוני זה קורה בכל צמיגי השטח המלא שהיו לי בסביבות ה30K, הערכה גסה מאד. האם זה מה שאתה מתכוון "ירידה בגמישות"?
לגבי השאלה השנייה, ברור שאני מרגיש בטוח מספיק, וגם אשתי. על אחת וכמה ברכב מודרני עם ABS ובקרת החלקה וכל השאר. אני נוסע על צמיגי שטח מלא בלבד מאז שקניתי צמיגים לסמוראי שהיה הרכב הראשון שלי, לפני 23 שנה, אז זה מה שהמשפחה שלי מכירה. ואם אני סופר עכשיו על האצבעות אז באמת הנוכחי זה הסט ה10 של צמיגי שטח שקניתי, 2.3 שנים זה אורך חיים ממוצע אצלי :rolleyes:
(היו לי טויו, ג'נרל, קופר, BF X2, Goodyear X4 וגם צמיגים שהגיעו עם הרכבים שהיחיד ששווה אזכור זה אליאנס בקשוט ותיכף ברלי יפתח פה מורשת קרב)
אם כבר הזכרת גמדים(גמני/סמוראי), מה מתאים למשקל נוצה?
אני מניח ש 6 שכבות צד גורמות לצמיג להיות לא רק חזק, אלה גם קשיח יותר.
איך אני בוחג צמיג חדש לגמד ששוקל 1.2 טון במקסימום עמוס לטיול (sj410)?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk