תגובה: Article: דעה אישית: ברלי עצבני – קבלו את מס הנסועה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshik999
אכן יש לנו מזל גדול שביבי עכשיו צריך להתרוצץ
ולנהל משא ומתן עם נציגי קבוצות אחרות באוכלוסיה ולהגיע
איתם להסכמה ע"מ שהוא יוכל להרכיב ממשלה
זה מה שיפה בשיטה שלנו.
נכון בשוליים של הדבר הזה יש התנהלות מכוערת ואינטרסנטית
אבל במהות של השיטה הרוב לא יכול לדרוס את המיעוט
הוא חייב להגיע איתו לפשרה.
כלומר גם להסכים לסחטנות של מיעוט, שפוגעת אנושות בכלל הציבור... אני לא בטוח שזה כזה "מזל".
בסופו של יום הרוב יהיה מורכב מכמה קבוצות שהגיעו להסכמה.
כל מה שהחרדים קיבלו בעבר ויקבלו בעתיד בדין הם קיבלו.
כאשר הימין או השמאל (הנציגים שלנו) רצו בשלטון הם הציעו לחרדים
תמורה עבור תמיכתם ( קחו כסף,אתם לא חייבים להתגייס ,וכו)
להציג את החרדים כסחטנים ופרזיטים זה העוול הכי גדול שנעשה להם
הם קיבלו בדין את מה שאנחנו הצענו להם בתמורה לתמיכה שלהם.
יפה!
בדיוק על זה "בוכה הנביא"...
ה"רוב" לא יכול לדרוס מיעוט מסוים. אז כדי לרצות "מיעוט" אחד, בדרך הוא דורס כמה וכמה "מיעוטים" אחרים.
הלוואי וכל זה לא היה נעשה כחוק וכדין, כי אז אפשר היה לגרור את העבריניים לבית המשפט ולתקן את העוול הזה - לשלוח אותם לכלא, ולהחזיר את הסדר על כנו...
הסחטנות של מפלגות לשון ביניים היא על פי חוק, והשוד הגדול של הקופה הציבורית בשיטת ה"תפוס כפי יכולתך" מתנהל כאן גם הוא על פי חוק, ואחר כך אנחנו צריכים לממן את הגירעונות הללו במיסים הזויים...
הכל על פי חוק - וזה בדיוק מה שמפריע. ממש כמו הפרס שקיבלה שופטת עבריינית שהודחה רקל פני יומיים מתפקידה בשל פיברוק פרוטוקולים. אם אתה ואני היינו מפברקים במקום העבודה שלנו דו"חות או משקרים - היינו מפוטרים לאלתר ללא שום זכויות! כששופטת עושה את זה, היא מקבלת פרס - פנסיה של 8,000 שקל כל חודש עד יום מותה. זה כמובן על פי חוק... לא נראה לך שהגיע הזמן לבדוק קצת יותר לעומק איך מתנהלים פה עניינים אצל אלה שאמונים על קביעת החוקים?.............
ועוד דבר - לא"אנחנו" הצענו להם. הציע להם את זה ראש המפלגה "הגדולה ביותר" - רבע מקולות הבוחרים במקרה הטוב (איחוד של שתי מפלגות), שישית מקולות הבוחרים במציאות (רק הליכוד). ואחר כך אתם מתעצבנים למה התקשורת "נגד" ראש הממשלה, ולמה חלקים כל כך גדולים מהציבור הם "נגד" ראש הממשלה...
ובלי קשר - סוף סוף מתחיל להיות כיף להתווכח איתך.
ראה דרור איך כינסת סביבך את אוהדי ביבי..עוד כמה פוסטים ואפשר לפתוח כאן מערכת משנה ל"ישראל-היום"..
חס ושלום.
ביקשתי שלא נסטה מהנושא ונתדרדר לפוליטיקה, ואפילו אני קצת נסחפתי. חילוקי הדעות הפוליטיים הם מה שהורס אותנו כחברה.
תקראו שוב את ה"דעה האישית". הקפדתי להתייחס שם ל"ממשלות ישראל" ולאו דווקא רק לממשלה הזו. אולי שגיתי כשהתייחסתי ל"ממשלה לא אחראית ופזרנית" כי אני סבור שגם ממשלות רבות לפניה היו כאלה בדיוק.
כל ממשלה עשתה דברים טובים ודברים רעים, ברור שלא כל הרעות החולות הן בגלל ראש הממשלה הנוכחי. אבל לדעתי יש כאן שיטה מכוונת שרצה ב"הצלחה" כבר שנים רבות מאוד, ששמה את בעלי הרכב במרכז הכוונת בכל פעם שמגיעים למסקנה שצריך לגבות עוד מיסים.
במקום להלחם בשיטה תזרמו...
כאשר יוטל המס , חפשו פתרונות:
עברו לאופנוע , ובכדי להמנע מהביטח השערורייתי תדאגו שיהיה אספנות.
כך תשלמו אחזקה זולה ,צריכת דלק נמוכה.
את הג'יפ תשאירו לשבתות , כל עוד אתם יכולים לטייל , לפני שיהיה איזה מס טיולים.
אם אתם יכולים לעבוד בשחור מה טוב, בכלל תתגרשו פיקטיבי כך תשלמו פחות מס
ותקבלו הטבות של משפחות חד הוריות,, הקלה בתשלומי ארנונה וכו' ,
איש איש ידאג לעצמו, ולא יראה ממטר.
כמה זמן נחזיק?
אני מעריך שאנחנו במרחק לא יותר מ10 הודעות לאישוש "חוק גודווין"...:D
שלא תגיד שלא הוזהרת, דרור..
אומרים לכם שיש כוונה רצינית לנטר את כל תנועתכם 24/7 ברכב הפרטי שלכם (ודגש על פרטי..),כמו עכברי מעבדה,לגבות ממכם כספים על כמות תנועתכם ואין לכם הרבה אלטרנטיבות ציבוריות אחרות,ומה שאתם עושים זה להיגרר שוב ושוב לויכוחי הסרק של ימין ושמאל כאילו באמת זה קיים .זו פיקציה.יש רק קומץ קיצוניים מכאן ומכאן ,זהו !!!
אתם ממש מסוממים ובולעים את הפתיון הזה שוב ושוב ,תסלחו לי.
טל, זה עצם העניין.
כתבתי את זה בשרשור ההוא שפתחו על מס הנסועה.
הם לא ילמדו לעולם. תמיד יגיעו לשמאל נגד ימין.
וזה בדיוק מה שהשלטון כאן רוצה!!!! הוא לא רוצה שתדברו על המיסים, אלא שתתקוטטו על ימין ושמאל!
לאורך עשרות שנים הממסד הישראלי מטפח את הפחד ומלבה את השינאה והקיטוב בין המחנות הפוליטיים בארץ, כי אנשים כאן מספיק טיפשים כדי להיסחף מיד לויכוחים האלה, ולשכוח את כל מה שקורה מסביבם. אפשר לסובב אותם ולהאכיל אותם בכל דבר ופשוט להאשים בזה את אלה שדעתם הפוליטית מנוגדת לשלך... וזה בדיוק גם מה שיוריד אותנו לתהום.
אני מת על הגבעות שלכם (ורוצה בקרוב לצאת שוב לטייל שם, כמו בכל חורף). ועדיין ההשקעות שם (ובעוד כמה מגזרים שנויים במחלוקת) קצת לא פרופורציונליות במצב שהמדינה הזו נמצאת בו, ובאופן טבעי זה מעורר תרעומת בציבור, גם ימני שפוי כמוני - שנדרש להדק חגורה ולשלם עוד ועוד מיסים.
בועז, זה אתה שצעקת "רק לא ביבי" רק לפני חודש, ועכשיו אתה עושה קולות של ימני?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני מת על הגבעות שלכם .. גם ימני שפוי כמוני - שנדרש להדק חגורה ולשלם עוד ועוד מיסים.
"ימני שפוי"??? יש יצור כזה?
זה הרי אוקסימורון..