מסכים עם שגיא שזו אכן שאלה- האם מפגש בסוכות יביא יותר אנשים (כי חופש) או דווקא פחות (כי חופש- ואנשים לא ירצו לקטוע אותו לצורך מפגש)..
בכל מקרה, אחלה יוזמה. אני בעניין.
Printable View
מסכים עם שגיא שזו אכן שאלה- האם מפגש בסוכות יביא יותר אנשים (כי חופש) או דווקא פחות (כי חופש- ואנשים לא ירצו לקטוע אותו לצורך מפגש)..
בכל מקרה, אחלה יוזמה. אני בעניין.
לדעתי מפגש כזה מאבד את היחודיות שלו, ויהיה כמו מפגש ג'יפולוג מדברי, שזה לא רע,אבל זוקיאדה זה לא..
אני לדוגמא, לא מטייל רק עם סוזוקים, אז אם אני משלב טיול עם הגעה לחניון לילה מסוים, חצי מהחבורה שאיתי לא סוזוקים..
כמובן שהתקופה היא תקופת טיולים, אז יהיו לא מעט אנשים, אבל עדיין למפגש בחורשן יגיעו הרבה יותר לדעתי..
פעם שלישית ברציפות שהמיפגש מתקיים כאשר אני בחו"ל .
עצוב , אך הטנדר שלי לא מכיר את המשפחה שלו ( הוא עוד יחשוב שהוא יתום ) .
בקיצור - בחגי תשרי וגם בפסח לרוב אני מטייל בניכר , אני מניח שאני לא לבד בחו"ל , כך שהפיספוס גדול .
אילן
מציע להפריד בין טיול זוקונים ושיירות יפות לבין מפגש זוקיאדה. את המפגש אפשר ואף רצוי לקיים בשישי רגיל ואז יותר אנשים מגיעים כי זה שובר שגרה וכיפי. בחופשה מרוכזת כמו חוהמ אנשים מתכננים נסיעות עם משפחה ועוד שלרוב לא מאפשרות השתתפות למעט אנשי הגרעין השרוטים.
יונימוג، אני מוכן לשמור על הטנדר שלך ולדאוג לייצוג הולם: )
+1 על להזיז את זה מחוה"מ... גם אהיה בחו"ל
אם למישהו יש תאריך יותר טוב הוא מוזמן להציע... 4.10
ה11.10
אני בכל מקרה אודיע איפה אני אשן בטיול לדרום בסוכות - שירצה להצטרף מוזמן. תקראו לזה איך שבא לכם...זוקיאדה, מפגש, מפגש מדברי...
שגיא ככה מרים ידיים בקלות???