-
תגובה: שאלת ריתוך. האם ריתוך ברתכת מתקדמת (מיג/טיג/ארגון) מפצה על חוסר מיומנות בריתוך
חבל, אם המחיר היה כולל מע"מ זאת היתה יכולה להיות עסקה טובה.
ולהערכתי יהיו לה הרבה יותר קופצים, כך שבסופו של חשבון הרווח היה גדל.
-
תגובה: שאלת ריתוך. האם ריתוך ברתכת מתקדמת (מיג/טיג/ארגון) מפצה על חוסר מיומנות בריתוך
שלום חברים,
התגבשה הבוקר עיסקה משופרת עם מ.ב. לרכישה של עד 10 רתכות מהסוגים המפורטים בהמשך.
מחיר העיסקה (שהוצעה גם בהטבות האתר) יעמוד על 3,000 ש"ח (בתוספת מס ערך מוסף) כולל האביזרים הנוספים וכולל מסיכה אלקטרונית.
קבלת ההזמנה וההדרכה על המערכת ייעשו בבוקר יום שישי הקרוב ( 19 באפריל) בשעה 10 בבוקר במשרדי מ.ב. בפתח תקווה.
מי שרוצים את העיסקה ונבצר מהם להגיע בבוקר שישי למשרדי מ.ב. בפתח תקווה, יוכלו ליהנות מתנאי העיסקה בשבועיים הקרובים (או גמר המלאי) בדרך של יצירת תקשורת עם נטע מחברת מ.ב., לצורך תיאום רכישה, איסוף והדרכה במשרדי מ.ב. בפתח תקווה.
אנא מכם ,אל תגיעו למשרדי מ.ב. ביום שישי ללא תיאום מוקדם איתי או עם נטע מחברת מ.ב.
התשלום במזומן או במספר תשלומים בכרטיס אשראי. איסוף ההזמנה וקבלת ההדרכה (שאורכת כשעה) באותו מעמד.
מי שרוצה את ההדרכה בביתו ישלם עבורה סכום נוסף בסך 200 ש"ח בתוספת מע"מ.
נכון לעכשיו התגבשה קבוצה של 4 רוכשים , 2 מכשירים נוספים כבר נאספו היום מ-מ.ב. וההצעה עומדת על עד 10 מכשירים (מלאי החברה הזמין בארץ).
הנה העיסקה המוצעת :
- רתכת חד פאזית משולבת (מיג ואלקטרודה) JASIC MIG/MMA 200רתכת CO2 אלקטרונית קלה וניידת, משולבת לריתוך CO2 ואלקטרודות. עוצמת זרם 200A DC בתפוקה גבוהה בטכנולוגיית אינוורטר של חברת Jasic. הרתכת הינה חד פאזית ומתאימה לריתוך לכל סוגי הפלדות, אלומניום ונירוסטה, עבודות אחזקה וקונסטרוקציה קלה ולריתוך בשימוש באלקטרודה בקוטר עד 3.25 מ"מ. הרתכת בעלת מזין חוט פנימי לשימוש בסליל במשקל 5 ק"ג, ויסות אלקטרוני לדיוק גבוה בקביעת מתח וזרם העבודה.
הערכה כוללת:
- ידית (אקדח) לריתוך CO2 באורך 3 מטר.
- וסת לבלון CO2.
- סט כבלים (ידית ריתוך אלקטרודות +ידית הארקה).הטבה:
- סליל בקוטר 0.8 מ"מ (5 ק"ג).
- מסכה אלקטרונית.
- 10 דיזות 0.8 מ"מ להחלפה.
- 5 פיות להחלפה.
- 2 בתי דיזה להחלפה.
- תרסיס מונע גיצים.
- שעת הדרכה קבוצתית במשרדי מ.ב
מחיר: 3,000 + מע"מ .
או
רתכת חד פאזית JASIC MIG 200רתכת CO-2 אלקטרונית ניידת MIG/MAG, עוצמת זרם 200A DC בטכנולוגיית אינוורטר של חברת Jasic. הרתכת הינה חד פאזית ומתאימה לריתוך לכל סוגי הפלדות, אלומניום ונירוסטה, עבודות אחזקה וקונסטרוקציה קלה. הרתכת מתאימה לריתוכים רציפים של עובי דופן עד 6 מ"מ פלדה. הרתכת בעלת מזין חוט פנימי לשימוש בסלילים רגילים במשקל 15 ק"ג ותצוגה דיגיטלית של עצמת המתח וזרם הריתוך ודיוק גבוה בקביעת הפרמטרים ע"י ויסות אלקטרוני רציף. לרתכת כיוונון רציף של עקומת הקשת לשליטה מיטבית על קשת הריתוך.
הערכה כוללת:
- ידית (אקדח) לריתוך CO2 באורך 3 מטר
- וסת לבלון CO2
- מחמם כבל
- ידית הארקה
- שעת הדרכה קבוצתית במשרדי מ.בהטבה:
- סליל בקוטר 0.8 מ"מ (15 ק"ג)
- מסכה אלקטרונית
- 10 דיזות 0.8 מ"מ להחלפה
- 5 פיות להחלפה
- 2 בתי דיזה להחלפה
- תרסיס מונע גיצים
- מחיר: 3,000 + מע"מ.
בפוסט נוסף שאפרסם מיד בשרשור הנוכחי, ננסה להגיע לעיסקה לרכישת מיכלי C0 בגדלים המתאימים לצרכים של כל אחד.
מי מכם שרוצה להצטרף לעיסקה וטרם דיברנו, פנו אלי טלפונית - 0544733396 או לנטע במשרדי מ.ב. .
חג עצמאות שמח,
יוסי בר צבי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BackDoorMan
חבל, אם המחיר היה כולל מע"מ זאת היתה יכולה להיות עסקה טובה.
ולהערכתי יהיו לה הרבה יותר קופצים, כך שבסופו של חשבון הרווח היה גדל.
אח...פיספסת את השיעור הראשון במבוא לכלכלה ונושאו מחיר שיווי משקל. שיעור חשוב ומומלץ מאין כמותו.
אגב, אם מחיר ההצעה היה יורד בעוד כמה מאות שקלים (לפני מע"מ) והמחיר הסופי היה בסביבות ה-2,000 שקל (כולל מע"מ), אפשר ונוספים היו מצטרפים לעיסקה וכך לשיטתך הרווח היה גדל עוד יותר.
ואם העיסקה היתה מוצעת בתמורה נמוכה עוד יותר.........עד הגעה לעיסקה חינמית שעליה היו צובאים עשרות אלפי אנשים.
מוגש כחומר למחשבה.
יוסי
-
אני פותח פוסט למי שיהיו מעוניינים לקנות גם מיכל CO שגודלו מותאם לצרכי כל אחד מרוכשי הרתכת.
ככלל אצבע, כל שעת ריתוך דורשת כליטר אוויר דחוס וכל אחד יעשה חשבון איזה גודל מיכל מתאים לו.
הבדיקה נעשתה ע"י חברת מ.ב. ועל ידי, בשלוש חברות שונות.
לכל אחד מהספקים השונים יש יתרון כספי במידה אחרת של מיכלים, אחד מהם כולל במחיר הובלה לבית/עסק הלקוח, אצל השני המילוי במקום (פתח תקווה).
מיכל 10 ליטר -כ-800 שקל כולל מע"מ. (מילוי 110/175 שקל כולל מע"מ עם/ללא הובלה לבית הלקוח)
מיכל 14 ליטר - כ- 875 שקל כולל מע"מ. (מילוי 175 שקל כולל מע"מ עם הובלה לבית הלקוח)
מיכל 20 ליטר - כ- 1,000 שקל כולל מע"מ. (מילוי 131 ש:ח כולל מע"מ ללא הובלה.)
מיכל 30 ליטר - כ- 1,200 שקל כולל מע"מ. (מילוי 260/166 ש"ח כולל מע"מ עם/ללא הובלה לבית הלקוח)
מיכל 40 ליטר - כ- 1,470 שקל כולל מע"מ. (מילוי 292/190 ש"ח כולל מע"מ עם/ללא הובלה לבית הלקוח.
יש לכם ספק עם מחירים משופרים???. זה הרגע שלכם, ואנא פרסמו את זה בפורום.
חג עצמאות שמח
יוסי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוסי בר צבי
אני פותח פוסט למי שיהיו מעוניינים לקנות גם מיכל CO שגודלו מותאם לצרכי כל אחד מרוכשי הרתכת.
ככלל אצבע, כל שעת ריתוך דורשת כליטר אוויר דחוס וכל אחד יעשה חשבון איזה גודל מיכל מתאים לו.
הבדיקה נעשתה ע"י חברת מ.ב. ועל ידי, בשלוש חברות שונות.
לכל אחד מהספקים השונים יש יתרון כספי במידה אחרת של מיכלים, אחד מהם כולל במחיר הובלה לבית/עסק הלקוח, אצל השני המילוי במקום (פתח תקווה).
מיכל 10 ליטר -כ-800 שקל כולל מע"מ. (מילוי 110/175 שקל כולל מע"מ עם/ללא הובלה לבית הלקוח)
מיכל 14 ליטר - כ- 875 שקל כולל מע"מ. (מילוי 175 שקל כולל מע"מ עם הובלה לבית הלקוח)
מיכל 20 ליטר - כ- 1,000 שקל כולל מע"מ. (מילוי 131 ש:ח כולל מע"מ ללא הובלה.)
מיכל 30 ליטר - כ- 1,200 שקל כולל מע"מ. (מילוי 260/166 ש"ח כולל מע"מ עם/ללא הובלה לבית הלקוח)
מיכל 40 ליטר - כ- 1,470 שקל כולל מע"מ. (מילוי 292/190 ש"ח כולל מע"מ עם/ללא הובלה לבית הלקוח.
יש לכם ספק עם מחירים משופרים???. זה הרגע שלכם, ואנא פרסמו את זה בפורום.
חג עצמאות שמח
יוסי
רק לשם הבהרה - מחירי המיכלים המופעים בפוסט כוללים מילוי ראשוני.
-
מיכה מכפר טרומן הזמין אותי למסגרייה שלו ואתמול ביקרתי אצלו וקיבלתי התנסות ראשונית והדרכה מקיפה לדרך העבודה עם רתכת CO.
אז ראשית לכל, תודה גדולה למיכה על הנכונות לסייע. כל הכבוד.
עכשיו, אחרי ההתנסות, אני יכול להבין את שפע המחמאות שחלקו כאן חברים לנוחות העבודה עם רתכת CO.
האמת? ממש כיף, פשוט וקל .
ואומר לכם את זה אדם שבאמת יודע שהוא לא יודע לרתך.
העסקה עם מ.ב. יצאה לדרך במחיר של 3,000 שקל, חלק מהרתכות נקנו ונמסרו ונוספות ימסרו במסגרת פגישת הדרכה ורכישה שמתקיימת מחר, יום שישי ב-10 בבוקר במשרדי מ.ב. בפתח תקווה.
נותרו עוד כמה רתכות במבצע ותצטרכו לתאם הגעתכם עם נטע מחברת מ.ב.
מההדרכה נמשיך לבית מסחר נוסף בפתח תקווה לרכישת מיכלי גז, שם כבר תיאמתי הכנת מיכלים הרצויים לנו.
יום טוב לכולם,
יוסי
-
הי יוסי וכולם,
שמי נטע, מחברת מם-בית.
שמח שיוסי התנסה ואהב את הריתוך ב- CO2.
רציתי רק לומר שאשמח שכל מי שמתעניין יגיע מחר. הפגישה מחר ב-10:00 לא מחייבת או משהו כזה וגם מי שרק מתעניין או מתלבט מוזמן לבוא. אנחנו כבר נהיה פה ממילא...
ברור שיהיה ניתן לראות עוד כל מיני מכונות (לאו דווקא CO2) וציוד. בקיצור, כל מי שיכול רוצה מוזמן. (רק תנו איזו הודעה לי או ליוסי).
תודה
נטע
052-8335606
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Neta
ברור שיהיה ניתן לראות עוד כל מיני מכונות (לאו דווקא CO2) וציוד.
יצאתי בזול, קניתי "כל מיני מכונות...וציוד".... כמו סוג של פלפ של 3M להשחזה. ואת הרתכת
הארוח היה מקסים ורק בשביל זה היה שווה לבוא
עכשיו צריך לבנות לרתכת עגלה כדי שיהיה נוח לבנות את השולחן עבודה :-)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
יצאתי בזול, קניתי "כל מיני מכונות...וציוד".... כמו סוג של פלפ של 3M להשחזה. ואת הרתכת
הארוח היה מקסים ורק בשביל זה היה שווה לבוא
עכשיו צריך לבנות לרתכת עגלה כדי שיהיה נוח לבנות את השולחן עבודה :-)
באמת היה אירוח יוצא דופן.
הכרתי דברים שלא ידעתי על קיומם בכלל ואני מבקש להודות לכם על כך אנשי מ.ב.בשמי ובשם מי שהיו הבוקר.
בינתיים שחר, מצאתי פתרון לחשמל במחסן,
אמשוך כבל מאריך 10 מטר מנקודת חשמל שמוגנת ב-20 אמפר.
ההדרכה תואמה להיום "בטעות".
אנשי מ.ב. גילו אחרי התיאום שיש להם סופ"ש חברה היום וכך נאלצו הם ובנות זוגם להמתין עד סוף ההדרכה.
אני מצטער על כך ומקווה שלא החמצתם יותר מידי ושתיהנו בנווה אילן.
שבת נפלאה לכולם
יוסי
-
דבר איתי בטלפון אני אסביר לך את כול ההבדלים
אילן 0523794469
מחבר מתכות
-
האם המבצע עדיין בתוקף ????
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
riko
האם המבצע עדיין בתוקף ????
ריקו שלום.
אני יוסי פותח השירשור והרוח החיה שמאחורי העסקה.
קנינו בזמנו מעל 10 ערכות ואני יודע שהחברים מאוד מרוצים.
אחד החברים שקנה את הרתכת במסגרת המבצע לא עשה בה כל שימוש בגלל סיבות אישיות/רפואיות הטורדות את עולמו באלו הימים.
הוא פנה אלי לפני כמה ימים וביקש את עזרתי במכירת הרתכת.
המכשיר חדש לחלוטין (בניילונים) ובאחריות המוכר (מם בית בע"מ).
למכשיר מתלווה גם מיכל CO2 חדש ומלא .
אני חושב שאני יכול לארגן לך את הרתכת והמיכל CO2 יחד עם כל חבילת האביזרים שסופקה לכולם במסגרת המבצע ובמחיר ששילמנו כולנו (3000 שקל פלוס מע"מ לזכרוני ועוד עלות המיכל CO2)
אני בטוח שנטע מחברת מם-בית יסכים לבקשתי ויתרום לך שעת הדרכה למכשיר. נשארנו חברים. נכון נטע?
תודיע לי ריקו.
יוסי 0544733396
-
יוסי, במידה וזה לא יסתדר עם ריקו, גם אני מעוניין. על איזה מהרתכות מדובר?
לגבי המבצע-עדיין בתוקף, דיברתי שבוע שעבר עם נטע, והרתכת שאני מעוניין בה- משולבת אלקטרודה+co2, חסרה במלאי, אז אני מחכה שמשלוח נוסף יגיע..
-
יוסי תודה רבה , נשמע מעניין מאוד !
מחר אני חוזר אליך עם תשובה סופית .
בגדול אני מעדיף ללא האופציה של האלקטרודה
תודה
ריקו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gmike
לגבי המבצע-עדיין בתוקף, דיברתי שבוע שעבר עם נטע, והרתכת שאני מעוניין בה- משולבת אלקטרודה+co2, חסרה במלאי, אז אני מחכה שמשלוח נוסף יגיע..
כל הרתכות שנקנו הן אותן רתכות , משולבות אלקטרודה.
"רתכת חד פאזית משולבת (מיג ואלקטרודה) JASIC MIG/MMA 200 "
אף אחד לא בחר ברתכת השנייה שהוצעה.
תוך ימים נדע ודאי אם ריקו לוקח אותה אם לאו. ההגינות מחייבת לתת לו את זכות הסירוב הראשונית.
בכל מקרה אקפוץ מחר להביא את הרתכת אלי לראות שהיא אכן חדשה וכל החלקים איתה ואעדכן ואעלה תמונה במידה והיא אינה חדשה כמובטח.
יוסי
-
יוסי תודה על האינפורמציה וההשתדלות
אתן תשובה בהקדם האפשרי , על מנת לא לעקב את המכירה
ריקו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
riko
יוסי תודה על האינפורמציה וההשתדלות
אתן תשובה בהקדם האפשרי , על מנת לא לעקב את המכירה
ריקו
קח לך את הזמן ריקו ותהיה שלם עם ההחלטה. שום דבר לא בוער.
-
יוסי, ברור. אם ריקו ירצה אין בעיה להדריך אותו.
לגבי השאלה של ריקו לגבי תוקף המבצע , כרגע יש לי משלוח בדרך. ברגע שיגיע אבדוק עלויות וכו' ואעדכן.
כמובן שאשמח לענות או לעזור לכל מי שצריך משהו...
נטע
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Neta
יוסי, ברור. אם ריקו ירצה אין בעיה להדריך אותו.
לגבי השאלה של ריקו לגבי תוקף המבצע , כרגע יש לי משלוח בדרך. ברגע שיגיע אבדוק עלויות וכו' ואעדכן.
כמובן שאשמח לענות או לעזור לכל מי שצריך משהו...
נטע
תודה נטע.
אני מעריך את הנכונות לסייע.
יוסי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gmike
הי שוב,
ריקו לא חזר אלי וזה מתרגם אצלי ללא מעוניין .
העסקה מוצעת איפוא למי שיחפוץ בה.
הרתכת נמצאת כעת אצלי, היא חדשה לגמרי ("בניילונים") וכוללת את כל מרכיבי העסקה שכוללים את האביזירים הנוספים ומסיכה אלקטרונית, הכל באריזות מקוריות ללא כל שימוש. פירוט האביזרים הנוספים מפורט בפוסט המתאים בשרשור הנוכחי ועוד מיכל co2 עשרה ליטר חדש ומלא.
המחיר המבוקש לעסקה כולל מיכל ה-CO2 הוא 4,340 שקל כולל אחריות על הציוד מטעם חברת מם בית בע"מ (היבואן) וכולל והדרכה על הרתכת במשרדי החברה בפתח תקווה (באדיבות נטע - תודה !).
העסקה נעשית כעסקת יד שניה ממוכר פרטי, לאמור למוכר אין אפשרות להוציא חשבונית מס.
לידיעתכם, אין כרגע במלאי מם בית רתכות כאלו וחדשות כשתגענה יתומחרו מחדש, והמבצע הזה ככל הנראה לא יחזור.
ומילה אחרונה. אני עושה טובה לחבר פורום. אל תטרטרו אותי לחינם.
הקודם זוכה.
יוסי 0544733396