אין בעיה אני התכוונתי לבנות מגן שרשרת בכל מקרה..
אלעד
Printable View
טוב הייתה קצת התקדמות הגלגלים במקום קליפר אחורי במקום..
את החיווט של המנוע חידשתי ע"י קונקטורים מוגני מים וחוטים חדשים בצבעים שונים כמובן הכל מהודק חזר עם הלחמה..
כמובן כולם נמצאים התוך שרשורי נחמד שבקצה אטום ע"י ביליקון ומעליו שרינק (שרוול מתכווץ) לא אוהב לשים איזולירבנד..
ולתמונות..
קובץ מצורף 81307
קובץ מצורף 81310
קובץ מצורף 81309
קובץ מצורף 81308
קובץ מצורף 81311
קובץ מצורף 81312
קובץ מצורף 81313
קובץ מצורף 81314..
את התמונות הסופיות של התושבת של הקאליפר אין לי נגמרה הסוללה מקסימום מחר..:)
צי החיווט שלי הוא זה..
קובץ מצורף 81315
ואת השיטה של הפרדת הצמות למקומות שונים אני יבצע באופן הבא ככה שזה יהיה מוגן וטוב..
קובץ מצורף 81316
אלעד..
טוב הבטחתי תמונות של התושבת ואני אקיים..
בנוסף לזה התחלתי לסדר את הצנרת של הברקסים..
קובץ מצורף 81513
ריתכתי תושבת לאגזוז ובהמשך אני יסדר את האגזוז כולו כלל סעפת דורש קצת מחשבה אין לעשות את זה שיהיה גישה להכל..
קובץ מצורף 81512
אלעד..
המחשבה והביצוע מרשימים ביותר .
ההתמודדות עם נושא התקציב מרשימה מאודד .
בהצלחה בהמשך .
תודה רבה לך..
אלעד
ניראה מצויין,בעבר בניתי גם באגי עם מנוע gs והיא נסעה פיצוץ!!!מה שכן,הייתי צריך להוסיף וונטה וכונסים לקירור כי הוא היה קצת מתחמם במאמץ,תוכל לראות סרטונים ביוטיוב תחת השם tavoni go pro
עלה קצת עשן/אדים אחרי שאחי הצעיר יותר בדק מה היא מסוגלת...והחלו נזילות,המחזיר שמן של הציר ושל הרגלית הילוכים טיפטפו בטירוף.אז הבנו שהכיסא חוסם את האוויר והיא מתחממת,אצלך זה יותר מאוורר אבל קראתי בפורומים שונים שמוסיפים קולר שמן למנוע של הgs בבאגים שונים,אני בחרתי בדרך פשוטה יותר כי היה לי מאוורר ללא שימוש,וזה עבד מצויין!
טוב היום התחלתי לסדר את החיווט בבאגי עצמה..
כנראה שאת החלק שבוא יש "אספת כבלים" אכניס לשרשורי גדול יותר בשביל היופי והאסטטיקה..
את הרגולטור וCDI אני מחבר ע"י ברגים ו RIVNUT במקום שהם מוחזרים עם אזיקונים (בתמונות)..
האורות אחורה בעלי 2 מצבים 4 לדים לכל פנס אורות ו 4 לאור ברקס (יש המחשה של תמונות)
קובץ מצורף 81534
קובץ מצורף 81535
קובץ מצורף 81536
קובץ מצורף 81537
קובץ מצורף 81538
אלעד..
טוב אז היום היה עבודה רבה בעיקר על הלוח הראשי..
חוברו המתגים וכמובן בתי פיוזים..
מתג ההתנעה מואר כאשר מדליקים אורות..
קצת תמונות..
קובץ מצורף 81731
קובץ מצורף 81732
קובץ מצורף 81733
קובץ מצורף 81734
קובץ מצורף 81735
גם להטעין אפשר :)
קובץ מצורף 81736
והחיווט מאחורה כך נראה..
קובץ מצורף 81737
קובץ מצורף 81738
אלעד..
טוב המשכתי היום עם "הדשבורד" ובניתי לו את שאר המסגרת..
קובץ מצורף 82072
קובץ מצורף 82073
בנוסף נרכש משאבת דלק לבאגי מאיביי (משאבות ואקום למיניהן לא עזרו :( ) אני מכווה שהמשאבה הזאת תניע את המנוע מהמיכל (לשואלים הנעתי אותו עם בקבוק דלק שהיה נמצא מעל למנוע :) )
http://www.ebay.com/itm/400563407358...84.m1439.l2649
מה שנשאר זה "רק" לחבר את הידית הילוכים לבנות מותחן לשרשרת להרכיב הכל לבדוק שהכל בסדר לפרק לצבוע בצבע מעניין ושוב להרכיב ואז יהיה אפשר להנות..
אלעד..
זה משאבה חיצונית לא?
למה לא קנית משאבה רגילה מפירוק?
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
לקחתי משאבה מפירוק אבל לא פתר את הבעיה..
וכן זאת משאבה חיצונית..
אלעד..
מה הבעיה?
לא נשאב לי דלק למנוע ממיכל הדלק
אלעד
יכול להיות שהמשאבה הייתה גמורה, או שהשתמשת בצינורות לא מתאימים?
אני לא אוהב משאבות חיצוניות כי צריך לנקז להם אוויר,
בתחילת שימוש או אם נגמר הדלק במיכל, או אם יש כניסה של אוויר בצינור בין המיכל למשאבה.
והם נשרפות מהר.
באופנוע המיכל מנצא מעל למנוע ככה שהדלק בזרימה חופשית ומאופנוע עצמו אין לי משאבה יש לי רק ברז דלק..
אלעד..
עם משאבה כזה אתה צריך גם רגולטור שאתה יכול להחליט מה הלחץ דלק שיהיה לך, בלי רגולטור לא טוב כי יהיה לך בלגן במנוע. דאוד
למנוע עם קרבורטור רק משאבת ואקום של אופנועים תעבוד כל השאר יציפו לך את המנוע בדלק או משאבה חשמלית כמו ששמת בקישור ( ייעודית לקרבורטור ) , כנראה המשאבה שהייתה לך מקולקלת או שלא חיברת אותה למקור וואקום טוב , על המניפולד צריך להיות יציאה לוואקום עם לא אז צריך לעשות חיבור כזה .
אין צורך בווסת למשאבות של קרבורטורים .
עידו