אז לכל המתעניינם אני אענה בסבלנות ואסביר.
אני לא יכול לפרט דברים שהם מבחינת סודות של תהליכים של חברות ( אלביט , תעשייה אוירית וכדו' ). אבל תהיו בטוחים שמבחינה מקצועיות בתחום אם אני טוען משהו, זה לא בהסתמך על פנטזיות שלי אלא מניסיון מאוד מאוד עשיר בתחום . מבחינת מה שLISHAY רשם, הוא העלה ביקורת חד משמעית שהעבודה שעשיתי לא תחזיק מעמד ותתפרק. הוא בא עם כל מיני דוגמאות מהניסיון שלו לגבי עבודה עם מזל"טים אבל נתן תקנים של תעופה אזרחית כשתקנים של תעופה אזרחית הם בין המחמירים ביותר בעולם. ולהשוואת את זה לעבודה שאני עשיתי ולצאת כקבל עם ועדה ולטעון שאני טועה, ומה לעשות , זה עיצבן אותי ומי שמכיר אותי יודע שהבן האדם האחרון בקבוצת אנשים שיתעצבן זה יהיה אני. אז אם מישהו רושם שאני לא עושה עבודה טובה זה מדבר על אדם ולא על עניין, ולענייין זה שמיל "כללי הפורום כאן, ונא לקרוא אותם.בפורום לא מתייחסים לגופו של אדם. אפשר - לגופו של עניין." אז אני לא רואה לנכון איפה לאשים אותי בכל הסיפור הזה. אני אישית עשיתי עבודות שלדברי LISHAY טוען שלא קיימות. אז למה אתם בטוחים שאני טועה ולא LISHAY. אז שמיל אתה אישית מוזמן ליצור איתי קשר לנייד שלי ונדבר ונבהיר את הדברים בינינו כי אני מאוד מעוניין לחלוק את הידע שיש ברשותי אבל לוקח זמן להסביר וללמד את התחום. את הפרויקט הזה פרסמתי בכדאי להראות לחברי הפורום שיש עוד דרכים לעשות תיקוני פח באמצעות חומרים מרוכבים. זו הייתה המטרה. אני מבטיח שבפרויקטים הבאים יהיה יותר פירוט ותמונות של התהליכים. ולאט לאט גם חברי הפורום יקבלו יותר מושג על התחום.
זהו תחום שהולך ומתפתח מאוד יפה בעולם , שמיל אני מאוד רוצה שתתקשר אלי לנייד ונראה איך אפשר לקדם את הנושא ביחד. הנייד שלי 0509977998 גבריאל