-
תגובה: אני שוקל למכור את הדיפנדר - יש משהו דומה מבחינת מפרט , אבל חדש ב15 שנים ?
צתער'
לא ידעתי שיש-היה לך תדמית.
קבל את תנחומי.
-
תגובה: אני שוקל למכור את הדיפנדר - יש משהו דומה מבחינת מפרט , אבל חדש ב15 שנים ?
אמיר , עלית עלי ..... אמרתי לאישתי שאני מקבל יעוץ מעולה מהפורום איזה רכב הכי מומלץ לקנות ,
המטרה שלי , היא למשוך את השירשור לפחות עד 2014 ...(אגב אני בונה על זה שהיא לא קוראת כאן ,
אם את כן קוראת , זה הכל צחוקים עם החברה כאן ...לא , ברצינות .... לא...איי...לא עם הגרזן !)
-
טוב שיש נשים שאפשר להאשים אותם בהכול...
-
כמו שאמרו רכב ''טוב'' עם אלקטרוניקה לא יעשה לך שום בעיות שרכב טיפש לא יעשה
אני עם סופה כבר 5 שנים בהתחלה עוד שקניתי אותה
ניקתי טוב טוב את הבית ריליים הידוע לשימצה שיושב ליד המצבר
ניקתי את כל הקורוזיה שמתי לו מכסה (זה לא דבר שכיח בסופה)
ומאז ועד היום החיישן היחידה שהחלפתי הוא החיישן קרנק שנדפק
וגם לא היתה בעיה ליסוע עם האוטו אלא רק שהוא מתחמם ואתה מכבה צריך לחכות שהתקרר ואז מניע
חבר עם סופה נסע עם כוהל דפוק אבל מה לא יכל להעלות טורים אבל ליסוע רגוע היה יכול למרות שכוהל יש גם במנוע טיפש
שתי חברים שנסעו לדרום עם סיקס חזרו בגרירה כי נשברה להם הנאבה (כמובן שלא קשור למנוע- וכל אחד בטיול אחר)
בקיצור מנוע טוב עם חשמל תקין ומטופל לא יעשה לך צרות יותר ממנוע קרב'
ומסימום הולך חיישן כמו שאמרו פה הוא בד'כ ''מודיע'' ליפני
ולא כל חיישן משבית את הרכב
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר ב.א
אמיר , עלית עלי ..... אמרתי לאישתי שאני מקבל יעוץ מעולה מהפורום איזה רכב הכי מומלץ לקנות ,
המטרה שלי , היא למשוך את השירשור לפחות עד 2014 ...(אגב אני בונה על זה שהיא לא קוראת כאן ,
אם את כן קוראת , זה הכל צחוקים עם החברה כאן ...לא , ברצינות .... לא...איי...לא עם הגרזן !)
אני לא הייתי צוחק על זה.
לא משחקים עם דברים כאלה - אתה תשלם ביוקר...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
טוב שיש נשים שאפשר להאשים אותם בהכול...
תגידו ברוכים הבאים לפורום לאישתו של מוני
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
תגידו ברוכים הבאים לפורום לאישתו של מוני
אתם סתם מסתבכים.. כולכם.
-
שלום אישתו של מוני - מוני בחור טוב , באמת!
ברנרד - אם כבר אז ג'ו הכי מסתבך מכולם - אתה לא רוצה עסק עם אישתו ...היא תכוון אליו את הרמקולים כאשר היא שומעת אייל גולן ומשה פרץ בפול ווליום !
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר ב.א
שלום אישתו של מוני - מוני בחור טוב , באמת!
ברנרד - אם כבר אז ג'ו הכי מסתבך מכולם - אתה לא רוצה עסק עם אישתו ...היא תכוון אליו את הרמקולים כאשר היא שומעת אייל גולן ומשה פרץ בפול ווליום !
אני, במקומך, לא הייתי כ"כ זחוח... נראה לי שאתה בדרך להסתבכות רבתי...
-
Мы сможем
Я см. все, я хочу Toyota RAV 4
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אישתו של אמיר ב.א.
Мы сможем
Я см. все, я хочу Toyota RAV 4
בבקשה...
-
המצב עדיין לא כל כך נורא, אך, כנראה ,שלא תוכל למשוך עד 2014. תחשוב מהר, שלא תמצא את עצמך עם ניסן ג'וק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר מ
המצב עדיין לא כל כך נורא, אך, כנראה ,שלא תוכל למשוך עד 2014. תחשוב מהר, שלא תמצא את עצמך עם ניסן ג'וק.
пиздец
-
אתם כולכם הסתבכתם איתי ... חבל לכם על הזמן !
You hear me talking, hillbilly boy?
I ain't through with you by a damn sight. I'm gonna get medieval with you
כשאני אסיים איתכם , תוכלו לסוע מקסימום בקלנועית!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אישתו של ג'ו
אתם כולכם הסתבכתם איתי ... חבל לכם על הזמן !
You hear me talking, hillbilly boy?
I ain't through with you by a damn sight. I'm gonna get medieval with you
כשאני אסיים איתכם , תוכלו לסוע מקסימום בקלנועית!
אוי גבעלד....
מי שמאמין לנסיון הפטטי הזה של אמיר לזרוק מעצמו את האשמה גם יאמין בסנטה קלוס, ססקווץ' ומפלצת לוך נס
אישתי לא צריכה להרשם לפורום, היא רשומה, שם המשתמש זה STITCH, והיא לא כותבת ברמה הזאת לא בעיברית ולא באנגלית, (מרוקאית, רוגוזין)
-
ג'ו - לא יעזור לך עכשיו כבר שום דבר - הסתבכת עם מרוקאית :)
גם אישתי דרך אגב לא תכתוב ברוסית למרות שהיא יודעת קצת ,ובכל מקרה הכל ברוח טובה
עכשיו אין ברירה , צריך לחכות לאחד מהמנהלים שינקה את השירשור ...
-
וחזרה לנושא ,
מבין הטנדרים דימקס , ויגו , וינר מי הכי נוח ואמין?
אם להיות יותר ספציפיים לגבי הרכבים , בגירסה של 4*4 , דאבל קבינה , ידני , דיזל.
תודה!
-
נסעתי בערך 6000 ק"מ על ניסן ווינר ידני בנמיביה, ואם באלקטרוניקה עסקינן - כמעט חצי מהק"מ המנורה הכתומה דלקה ובחברת ההשכרה הסבירו שככה זה בניסן ולא צריך להתרגש.
סט בולמים וקפיצים של אולדמן, פגושי מתכת וארגז אלומיניום מסיבי, לרכב היה מיכל דלק כפול ומיכל מים של כ 70 ליטר - ולמה זה חשוב? בהמשך.
לנו הרכב היה נוח לישיבה ואין בעיה ללחוץ על הגז גם בדרכים משובשות, שדה ראיה סביר.
הנקודה היחידה היא שהוא כבד ועייף וקשה לו בעליות, לא משהו מוגזם שמאוד מפריע אבל זה לא שאתה לוחץ על הגז והוא טס, ה LOW שלו חזק.
עשיתי חשבון שהטמבונים+הדלק+המים+הארגז זה משהו כמו חצי טון עודף ואולי יותר- אולי זה בגלל זה ואולי לא.
בחול הוא נוסע יופי ושטח טכני נסעתי בקל וקצת בינוני בלי שום בעיות מיוחדות,
אין לי מושג לגבי מהלכי מתלה ובולדרים כי לא היו שם כאלה.
עד כמה שזכור לי, מיכל של 140 ליטר הספיק לקצת יותר מ 1000 ק"מ בנסיעת שבילים רגועה.
לא מכיר את האחרים אז לא יכול להשוות
-
הבעיה העיקאית לגבי חלק מהמותגים תהיה למצוא 4x4 ידני.
טויוטה הרוב ידניים. כל השאר ההנעה הכפולה נמכרו לידיים פרטיות בעיקר ברמת האיבזור הגבוהה כלומר אוטומטי.
אסף.
-
ועוד דברר.. לדימקס אין נעילה. והוא נמוך פחד.
לא בשבילך.
אסף.