תגובה: מה זה הסיוט הזה? (אחרי הגבהה)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
כריות לא מתפוצצות.לכרית אויר, בדיוק כמו לצמיג, יש אורך חיים נתון. מניסיוני עם הדיסקו 2, לאחר כ 3-4 שנים הכרית מתחילה לדלוף וזה הסימן שהגיע הזמן להחליפה.
כריות של דיסקו 2-3-4 וגם ריינג' בעלות כושר העמסה של 30% מכושר העמסה של הכריות הסטנדרטיות שלנו
קיימים סוגים נוספים שהיחס גדל למכפלות של מאות אחוזים מכאן עלייך להסיק שאין מקום להשוואה
זהו הערך המוסף שלנו גם התושבות שונות בתכלית זה לא ביונט פלסטיק אלה תושבות מתכת מחוזקות
גם הבולמים מקבלים תושבות משודרגות וגם מערכת הזנת האוויר משופרת כך שזו חיה אחרת לגמרי
ואל כך יעידו כול אלו ששידרגו את מערכות מתלי האוויר המקוריות לפיתוח שלנו, רובם היו בעלי דיסקו 2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sambo
כריות של דיסקו 2-3-4 וגם ריינג' בעלות כושר העמסה של 30% מכושר העמסה של הכריות הסטנדרטיות שלנו
קיימים סוגים נוספים שהיחס גדל למכפלות של מאות אחוזים מכאן עלייך להסיק שאין מקום להשוואה
זהו הערך המוסף שלנו גם התושבות שונות בתכלית זה לא ביונט פלסטיק אלה תושבות מתכת מחוזקות
גם הבולמים מקבלים תושבות משודרגות וגם מערכת הזנת האוויר משופרת כך שזו חיה אחרת לגמרי
ואל כך יעידו כול אלו ששידרגו את מערכות מתלי האוויר המקוריות לפיתוח שלנו, רובם היו בעלי דיסקו 2
סמואל, חלאס.
אתה מגרה לי את העצב של המחשבה, תראה מה השעה ואני פה, טובע בים של שרטוטים ומידות, הערת לי [ שוב ? ] את השבב של היצירתיות ואני מנסה למצוא פתרון איך לעגן כריות ככה שלא יגבילו ...
בקרוב פרק נוסף לשרשור הזה, והפעם איך מחליפים קפיצים ב כריות אוויר, מבלי לפגוע במהלך המתלה.
דורון כעיקרון אני אף פעם לא מנהל שיחות כלכליות בפורומים פרסמתי את הנייד שלי אתה מוזמן להתקשר יתרה מזאת נוכל גם להיפגש העיף מבט על הרכב שלך ואתן לך המעה כתובה
דורון אתה מחפש את הכרית שאתה רוצה בebay או מה שלא יהיה, ומשם יודע מה הערך הבסיסי, תוסיף לזה את המקדם שאתה מוכן לשלם עבור השרות והנוחות של קנייה בארץ, וזה המחיר, פחות או יותר. נכון לכל מוצר בימינו.
מתנצל בשם האייפון נעיף והצעה מתאימים יותר לפוסט הקודם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
פגשתי את סמואל בסך הכול פעם אחת.
בחור נחמד ומקרין אמינות...
הציג לי בחביבות את הכריות כפי שהציג בפוסט השני פה פחות או יותר.
לא מתמצא בדקויות ובהבדלים בין כרית למזרון.
אמר שיש מצבים שזה מתפוצץ וגם אז התלונן על הלקוח הישראלי שתובע אחריות אחרי שימוש לא סביר.
אני נותרתי עם רושם שמדובר בפתרון חביב אבל מועד לכשל.
אולי אני טועה ואולי לא.
כל אחד יקרא את הכתוב ויצא עם מסקנותיו
יפה עכשיו התקדמנו כיוון שקודם הצגת אותי כמוכר זיקוקי דינור עכשיו גם אתה מקבל את הסברי מלבד תגובתך הלא מלומדת שהרעיון מועד לכישלון אני מציע שתבלה קצת בקריאה בפורומים מקצועיים אולי תשנה את דעתך אני מתנצל מראש אבל אני מאוד לא אוהב שמשרבבים את שמי ומצטטים חלקי משפטים בפורומים למדתי שהפירגון הגדול ביותר בארצנו זו השתיקה יום נפלא
חברי היקר היה אומר אללאללה במקום הנראות הכול כך חשובה בפורומים תרים כבר טלפון טוב נו מה הנייד שלך אני ארים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
דורון אתה מחפש את הכרית שאתה רוצה בebay או מה שלא יהיה, ומשם יודע מה הערך הבסיסי, תוסיף לזה את המקדם שאתה מוכן לשלם עבור השרות והנוחות של קנייה בארץ, וזה המחיר, פחות או יותר. נכון לכל מוצר בימינו.
נמרוד,
במקרה הזה אני חייב לחלוק על דעתך, כיוון שפה אתה לא רוכש "מוצר" אלא "שרות" שכולל ידע מקיף, נסיון, וידע שנצבר מעבודה על רכבים שונים.
לכן לא מדובר פה על מחיר המוצר + מקדם , אלא על מחיר המוצר + ידע + שרות + תובנות שנצברו עם השנים וכו' ...
נו אז אני קיבצתי את כל המילים האלו תחת המילה "מקדם". זו התוספת על מחיר המוצר ה"גלובלי". אני מסכים איתך לגמרי שהמקדם הזה הוא משמעותי במקרה הזה.
המקדם שאתם מדברים עליו מייקר את מחיר המוצר במאות אחוזים וזה לא בגלל יבואן גרידי אלה רשויות חמדניות מכון תקנים ועוד כול מיני נתרמים בדרך אני מקבל כול הזמן טלפונים היסטריים של אנשים שרצו לקצר תהליך הביאו בייבוא אישי ונתקעו במכס אז להפנות מישהוא לאינטרנט זה סבבה מידע רב אצור שם להתאים לך מערכת להתקין ולתת לך אחריות על כך = כסף כמה ? טלפון אחד או פגישה מסודרת אני מאוד מעריך את העיסוק שלי ואין צורך לגרור אותי לתיקון עוול של מקלדת קלה או עצלנות בהרמת טלפון אני יודע שהמלל התיאורים ההתפלספות והרצון לנראות חזקים ממך גם לי זה קורה לפעמים רק אני לא מחזק את דברי בשמות לא של אנשים ולא של עסקים
סחטיין על הדיון שהתפתח, אבל אני רוצה להחזיר אתכם, ברשותכם, לנושא המרכזי.
גיליתי שנסיעה בשטח עם לחץ 23 עושה פלאים. מקצה לקצה. פשוט רכב שונה. בהזדמנות הבאה ארד גם ל-20. ( גלגל 31 )
ועכשיו לשאלות הסקר המתבקשות....
1. עם איזה לחץ אתם נוסעים בשטח?
2. עם איזה לחץ אתם נוסעים בכביש?
3. עד כמה נמוך אפשר לרדת?
32 - 18
נמרוד - 25 בכביש גם ב BF הקודמים ? או בחדשים ?
היו תקופות שנסעתי 30 בכביש. בשנים האחרונות 25-26.
לפני שקראתי את צורת החישוב של אסף, עשיתי חישוב אחר - לקחתי את הלחץ המומלץ על ידי היצרן עבור צמיג מקורי לרכב שלי, וחילקתי ביחס בין הנפח של הצמיג המוגדל לצמיג המקורי. יוצא מספרים דומים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
היו תקופות שנסעתי 30 בכביש. בשנים האחרונות 25-26.
.
יש מצב שבגלל זה הבלאי של הצמיגים הקדמיים שלך כ"כ גס? (מדרגות גדולות מאד)
קח בחשבון שנסיעה עם לחץ נמוך מדי בכביש מסכנת חיים.
מצד שני לחץ גבוה יזיק לך רק בשרירי העכוז, אבל ישאיר לך עוד כמה שקלים בכיס. [ חסכוני יותר בדלק ]
עם צמיגי BF AT31 נסעתי עם 35-36 בכביש ו 16 בשטח. לא זוכר שהייתה בעיה מיוחדת.