תגובה: מ JFK ניו יורק לROSSVILLE בולטימור....יש מסלול מועדף?
אין מה לעשות. מה שאתה רואה פה אתה לא רואה בישראל.
לדוגמא: אנחנו שכרנו דירה שנגד זה אין מה לעשות אבל גם שכרנו רהיטים.
יצא לנו להסתובב בקניונים וראינו שמחירי הרהיטים לא בשמים. זה נכון שאנחנו מקבלים המון רהיטים אבל אם היינו הולכים לאיקאה(מעבר לפינה) אז אני די מאמין שהיינו יוצאים עם פחות נזק וגם תורמים אותם בסוף לנזקקים.
אז למה לא הלכתם לEXTENDED STAY? בא מרוהט כולל כלי מטבח.
ברור שהשכרת ריהוט יהיה יותר יקר מקניה, הרי הם מביאים,מסדרים ובסוף באים לאסוף חזרה...כוח אדם שווה כסף, באיקיאה את מקבל בקופסאות, הרכבה עצמית.
כי extended stay עולה בסביבות 4500 דולר לחודש וכרגע כולל utilities אני לא עובר את ה2000 וזה לדירה של שלושה חדרים (שבוע לפני הטיסה החברת ניהול אומרת לי שהדירה המיועדת לר התפנתה ולכן עשו לי מחיר טוב על שלושה חדרים במקום שניים, יצא בסדר כי אחותי באה בחודש הבא לכמה ימים. נקנה לה מזרן מתנפח בחמישים דולר ונשלח אותו אחר כך לארץ)
תאמין לי שבדקתי כמעט הכול. חלק בכלל לא רצו לדבק איתי טחלק אמרו לי רק כשאהיה בארה"ב לדבר איתם. בתכל'ס אני מרוצה. היה יכול להיות יותר זול אבל בקצב שאנחנו שורפים פה דולרים זה כבר לא משנה....
אגב אנחנו מדברים על 1800 דולר שמתוכם מחזירים לי 400 פיקדון.
זה לשלושה חודשים. הדירה עולה לי עוד 1130 לחודש ואני לא יודע כמה ההוצאות מים גז וכדומה.
יקר רצח הצפון מזרח, אצלינן E.S. 2 חדרים זה כ $1500 בחודש, כולל הכול. או כמעט רבע מחיר.
1 קבצים מצורפים
טוב אתה גר בחור במדבר :D:D:D:D:D
בניגוד לתמונה, טווינקי זה ממש לא טעים!
אל תשכח שמדובר על שלושה חודשים. הכול הרבה יותר יקר משמעותית. לשנה זה איזה 300 דולר פחות, לפחות.
אתה לא מכניס למשוואה את ההשכרת ריהוט, קניית כלי מטבח, חשמל,מים, זג, כבלים,אינטרנט ועוד ועוד,רוצה לנחש כמה כול זה יעלה לך חודשית? אני מנחש ..יותר מ$500
אבל בהיתחשבות למחירים הגבוהים...כנראה זה הדרך ה"זולה" יותר.
נכון. היה יכול להיות זול יותר אבל באיזה שלב כבר הייתי ממש לחוץ. לא חשבתי שזה יהיה כזה סיפור. טעות שלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
טוב אתה גר בחור במדבר :D:D:D:D:D
בניגוד לתמונה, טווינקי זה ממש לא טעים!
אל תשכח שמדובר על שלושה חודשים. הכול הרבה יותר יקר משמעותית. לשנה זה איזה 300 דולר פחות, לפחות.
טווינקי זה ממש, אבל ממש מגעיל!
לפני כמה חודשים כמעט סגרו את המפעל (למעשה סגרו ואחרי כמה שבועות הפעילו מחדש, עם בעלים אחר)- כל המדינה היתה כמרקחה! כל הזמן בכל מהדורת חדשות ניפחו את השכל עם האייקון האמריקאי הזה... כאילו שכל היתר בסדר, ונשאר רק לדאוג לעוגייה המגעילה הזו...
מגעיל מגעיל, אבל יש לו טווח חיי מדף של 100 שנים, יש שאומרים שאחרי מלחמה גרעינית ישארו 2 דברים בלבד, ג'וקים וטווינקיס
אה כן...מיכה היה נותן יד ימנית כדי להיות בחור במדבר במקום החור בצפון.
ברור. מראש יש לו טעם של משהו שייצרו לפני 100 שנים.
זה כ"כ אייקון אמריקאי, שבסרט הזומבים עם וודי הרלסון, הקדישו לו רגעים נבחרים (הוא כל הזמן מחפש טווינקיס) - מגעיל מאוד..
אני דווקא מבסוט מהמזרח... יש יותר "טעם" של ציווילזציה וירוק..
אבל אני גם אוהב את ניו יורק וג'ו לא...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
אה כן...מיכה היה נותן יד ימנית כדי להיות בחור במדבר במקום החור בצפון.
מה שנכון נכון...
בFAMILY GUY צחקו על זה שאחרי שואה גרעינית ישאר המפעל של הטווינקי.
חוץ מהמבורגרים וג'אנק פוד, יש משהו שנחשב לאוכל אמריקאי? לא סטייקים אלא אם להשוות למרוקאים, חריימה וכדומה.
אוכל אוטנטי.
כשהייתי לפני עשר שנים בסיאטל אכלתי קערת פרות ים שלפי מה שהמלצרית אמרה זה אוכל "סיאטל" אותנטי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
חוץ מהמבורגרים וג'אנק פוד, יש משהו שנחשב לאוכל אמריקאי? לא סטייקים אלא אם להשוות למרוקאים, חריימה וכדומה.
אוכל אוטנטי.
כשהייתי לפני עשר שנים בסיאטל אכלתי קערת פרות ים שלפי מה שהמלצרית אמרה זה אוכל "סיאטל" אותנטי.
ברור!
קוראים לזה "מקדונלד" - הכי אוטנטי שיש... ביחד עם "דנקין-דונאט", אם כבר ראית/שמעת את הפרסומות...
כל היתר זה של מהגרים..
ברנרד, למה ללכלך? אולי מחוסר ידע.
יש אצלכם רשת מסעדות מקומיות עם אוכל מאד אוטנטי לאזור
http://www.thelube.com/qsl/food.html
ממומלץ ביותר, לא מומלץ לאלה שבודקים כולסטרול, זה לא בשבילכם.
ומיכה, אתה בבירת האוכל העולמית, יש הכול, ויותר טוב מארצות המולד. מה הפנטזיה הזאת של אוכל"מקומי"- הכול זה מקומי!
הצפון מזרח נבנה ע'י מהגרים ...הרבה מעל ל250 שנה, כול עם הביא את הטעמים שלו.
בין עם זה איטלקי במולברי, סיני בצ'ינהטוון אן ארופאי בכץ דלי- כולם מקומיים
והנה ברנרד, שלא תגיד שאני לא מכיר את דרום ת'א הגדול ושונא אותו בלי סיבה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
בפולו וינגס
חפשנו אתמול ובסוף התפשרנו על המבורגר. לא מקדונלדס, היה טעים.
האמת שחפשתי KFC אבל לא מצאתי. בגלל הניתוח אני כבר לא נהנה ממסעדות כל כך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
ברנרד, למה ללכלך? אולי מחוסר ידע.
יש אצלכם רשת מסעדות מקומיות עם אוכל מאד אוטנטי לאזור
http://www.thelube.com/qsl/food.html
ממומלץ ביותר, לא מומלץ לאלה שבודקים כולסטרול, זה לא בשבילכם.
ומיכה, אתה בבירת האוכל העולמית, יש הכול, ויותר טוב מארצות המולד. מה הפנטזיה הזאת של אוכל"מקומי"- הכול זה מקומי!
הצפון מזרח נבנה ע'י מהגרים ...הרבה מעל ל250 שנה, כול עם הביא את הטעמים שלו.
בין עם זה איטלקי במולברי, סיני בצ'ינהטוון אן ארופאי בכץ דלי- כולם מקומיים
והנה ברנרד, שלא תגיד שאני לא מכיר את דרום ת'א הגדול ושונא אותו בלי סיבה.
מלכלך? למה מלכלך? בסה"כ קורה לילד בשמו...
זה לידי, זה?
זה איזה שעתיים נסיעה מהאיזור שלי - כולה בשביל השילוב "האמריקאי" של המבורגר עם כל מיני רטבים שמנוניים וכמה ירקות לא חתוכים...
האוכל "האמריקאי-אוטנטי" היחיד שאני מכיר זה כל הבישול הקייג'יני בדרום, שגם הוא מבוסס, ברובו על ROAD KILL (אמיתי או מוזמן..).
זה ועוגת גבינה ..
כל היתיר, כמו שג'ו אומר, זה אוכל מהגרים - או במילים אחרות אוכל איטלקי/סיני/יפני/יהודי (בניו יורק. לא יודע על בולטימור, חוץ מזה שלפני שקמדן בניו ג'רזי הדיחה אותה, היתה העיר "הנפשעת" ביותר בארה"ב..)
יש פה פרסומת נפצה על איזה משקה קל מטופש.
בפרסומת הסלבריטי שמפרסם (הכושי מ-"רוק 30") אומר שהאמריקאים התעייפו/השתעממו מה"עוף", אז הם הפכו אותו לנאגטס (NUGGETS), שזה שינצלונים בגודל נגיסה) - זה, במילה, המטבח האמריקאי "האוטנטי" - מהר, קטן וזול ולפעמים דווקא טעים (כריך העוף של מקדונלד הוא אחלה - יותר טוב מהדומה של KFC, אבל אני בכלל אוהב בשר ולא עוף (שזה ציפור, כאילו...)
אחרי חמישה ימים אני שמח לדווח שסוף סוף מצאנו את הסופרמרקט!!!
בלטימור אמרת?
לובסטרים. גדולים ואדומים, שלוקים בתוך חביות ענקיות של מים רותחים. קצת מלח... זה אחד מזכרונות הילדות שלי מהאזור (כמו הם הסנאים שלך. ורובה BB מטויז-אר-אס). לא שאכלתי סרטנים בתור ילד, בכל זאת... בגיל 12 ההעדפה הברורה הייתה מקדונלד'ס.
ואוכל אמריקאי ביתי אותנטי, זה באמת אוכל תעשייתי שנועד לחימום ומינימום התעסקות, אבל יש דברים מעניינים. תנסו את שפע הדברים המוכנים שרק צריך לחמם בסופרמרקט. נסה את Chicken Pot Pie וחבריו, למשל. Mac & Cheese. ביגל קפוא שמחממים בכמה דקות, עם פילדלפיה קרים צ'יז בטעם בצל מטוגן.