עצוב
שזה נכון
ציטוט:
בועז
אם זה יקרה תהיה מהומה צרכנית שלא ברא השטן
Printable View
יוזמה מבורכת.
תהיו אזרחים אכפתיים ותרתמו לזה בעצמכם ותפיצו לכמה שיותר.
https://m.facebook.com/pages/מחזירים....co.il%2F&_rdr
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
לא מהומה ולא נעליים. כאן לא חו"ל.
פה לא מחרימים מוצר שהתייקר וכאן לא יוצאים לרחובות על מנת לא להרפות עד שמשיגים את מה שרוצים
זה עם צייתן, סתגלן ושפל רוח שמרכין ראש ושותק. מעביר הכל הלאה ומתרגל לכל דבר רע. גם אתם. גם אני.
כל אחד מאיתנו מוצא לו פתרונות משלו ופרצות שדרכן הוא יכול לעקוף ו"לדפוק את המערכת" זמנית. אבל פתרון כולל, משהו שיעמיד את הממסד החזירי/חמדן ששולט כאן על מקומו הראוי ויבהיר לו שעד כאן ועם ציבור זועם לא מתעסקים עוד כי זה יכול להתדרדר למחוזות איומים ונוראים - לזה עוד לא הגענו ואני בספק אם נגיע אי פעם.
בוא נאמין שאנחנו יותר טובים מהדור הקודם.
אני ואתה נשנה את העולם.
מה כבר יש להפסיד?
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
אסף.ציטוט:
"הפרולטוריון אינו יכול לאבד דבר זולת כבליו"
קום עם עובד הרם דגליך
מן השדה מן הסדנה
כל הרעב שלום ולחם
הוא אח איתך לאמונה
עולם ישן עדי יסוד נחרימה
מגב כפוף נפרוק העול
את עולמנו אז נקימה
לא כלום אתמול-מחר הכל!
האחווה היא דגלנו וחירות לכל עם
עם האינטרנציונל ייעור ישגב אדם!
האחווה היא דגלנו וחירות לכל עם
עם האינטרנציונל ייעור ישגב אדם!
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
זה כבר קרה לעם הנבחר בשנות השישים המוקדמות-למהומות וואדי סאליב בשנות השישים המוקדמות הייתה השפעה מכרעת אם כי על רקע שונה.מחאת האוהלים העקרה לא הביאה לשינוי של ממש אבל הייתה לפחות סנונית ראשונה.המחאה האפקטיבית תבוא רק עם ההסתערות על הבסטיליה ולא רחוק היום וזה יתחיל עם מחירי הדיור המופרכים,יוקר המחייה,עניינים פוליטיים,הסתות וליבוי יצרים.בעניין הזה אנחנו לא שונים מעם אחר.
צריך להיות סומא בכדי לא לראות את התהליכים המתרחשים כאן, לאט,לאט מאוד אבל במגמה ברורה,
אני קורא על אופיס דיפו וחושב על השרשור הזה.
אכן 800 עובדים שעננת אבטלה מעל ראשם, אבל אני בספק אם יש לאופיס זכות קיום? איזה יתרון או ידע יש שם?
800 עובדים?עננת אבטלה?שטויות במיץ עגבניות
לאחר כל ההמנוטנים האחרונים
שיאספו 800 העובדים כסף ישעבדו את רכושם ויקנו את אופיס דיפו וכך יצילו את מקום עבודתם וגם יהיה להם תמריץ להצליח מפני שכספם יעמוד על המדוכה