איך זה?
http://www.hagarin.co.il/%D7%9E%D7%9...%99%D7%9D.aspx
מבצע עד סוף היום
Printable View
איך זה?
http://www.hagarin.co.il/%D7%9E%D7%9...%99%D7%9D.aspx
מבצע עד סוף היום
מנסיון עם שני המותגים לדעתי לא מדובר במוצרים איכותיים. בבלנסטון הסוליה מתפוררת עצמונית אחרי שנתיים ובשני המותגים הסוליה לא תפורה ולכן מתפרקת.
בשורה התחתונה עדיף לקנות מגף לא ממותג זול יותר.
לא יודע איזה "ניסיון" יש לך, אבל אתה מוזמן לבוא לראות שלושה זוגות של בלנדסטון אצלי בארון.
החדש ביותר בן שנה, האמצעי בן 4, והישן בן 7. בכולם הסוללה עוד איתנה ומוחזקת, וברוך השם הרבה עבר על המגפיים האלו. הן לא מזדקנות טוב מדי מבחינה אסטטית (בעיקר כי אני לא שומר עליהן), אבל הן מזמן החזירו את הכסף שהן עלו. ואין אף מגף לא ממותג, שנותן את אותה נוחות (לי אישית) ואיכות.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
גם אצלי הסוליה של הבלנדסטון התפוררה אחרי כשנתיים, הרדבק עבדו אצלי קשה ושורדות משמעותית טוב יותר
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
בזמנו היתה בעיה עם הסוליה של הבלנדסטון, אך למיטב ידיעתי, היא תוקנה.
היות וגם אני "אכלתי אותה", אני נועל מאז רק רדבק (זוג שלישי).
החוויה עם בלנסטון ברורה מאוד, 2 זוגות בהם הסוליה התפוררה עצמונית......ואת היבואן זה ממש לא עניין ולכן המסקנה ברורה, מדובר במוצר נחות שלא מצדיק תשלום של יותר מ 100 ש"ח לזוג מגפיים.
הרדבק קצת יותר טובים אבל גם שם אחרי שנתיים ובלאי בינוני הסוליה נפרדת מהמגף ........משיחה עם סנדלר צמרת מתברר שמדובר בתופעה שכיחה.
לרדבק יש את הדגם הקלאסי שאחנו מדברים אליו, ויש אותו במספר צבעים.
לאומת זאת שאומרים בלנסטון יש כמה דגמים שנראים די דומה אבל באיכויות שונות, אפשר לראות איכויות שונות בסולויה וגם בצורת התפירה.
ניתן לראות ישר דגמים שהם בעלי תפר בודד וכאלו עם תפר כפול.
אז אם קניתם בלנסטון במבצע של 250 שקל, אל תשווה אותם לרדבק.
אני שנים עובד עם ראדבק, כבר 5 זוגות בערך.
אך כף הרגל שלי די רחבה ולרדבק יש חסרון במקרה הזה, התפר החיצוני תמיד נפתח לי באיזה שהוא שלב די מוקדם, בטח שאני עובד על הריצפה בישיבה מזרחית, החוט נשחק ונפרם.
בבלנסטון, התפר הזה לא קיים במקום הזה.
אז כנראה ששלי חיקוי מוצלח ביותר.
שאלה. האם בדקת תאריך יצור של הנעל שרכשת? בנעליים, כמו בצמיגים למשל, יש לחומר תאריך תפוגה. בולם הזעזועים המוקצף מתפרק, במגע עם אויר, ויכול להיות שרכשת נעל במבצע חיסול, מתוצרת ישנה, ולכן נפלת איתה. כמו שלא היית קובל על צמיג בן 4 שמתפורר אחרי כמה אלפי קילומטרים, כך אין מה להאשים את הנעל בכך. (כל מי שקיבל נעליים "קלות" צבאיות מהאפסנאות ונשאר עם הסוליה ביד עוד לפני שיצא מהאפסנאות, ידע על מה אני מדבר)
לרדבק יש מידות רוחב בנוסף למידות הרגילות.
מה שכן, הן מאד נוחות, ברמת העצלנות, כי גם רדבק וגם בלנסטון הן חרא של נעלי עבודה או טיולים, מבחינת אחיזת הקרסול, ואטימות יחסית של צוואר הנעל, לכניסת עצמים לא רצויים.
אבל זה נוח..
לדעתי הרדבק נוחות ואוחזות בשטח משמעותית יותר טוב מהבלנסטון.
אצלי זוג מחזיק כשנתיים לפני שהוא בלוי, וכמעט תמיד הבלאי הוא שחיקה של הסוליה.
ב-4+ זוגות שעברו אצלי לא נתקלתי בבעיית התפוררות.
מקפיץ במקום לפתוח חדש.
אני מחפש כבר לא מעט את הבלנסטון 550. העור הרגיל בצבע חום.
לא מעוניין בדגם 500 שהוא שחור חלק בגלל שהוא לא באותה איכות.
ולא מעוניין בכל סוגי העור ההפוך.
רוצה עור רגיל, כזה שאני מצחצח עם משחה כמו נעל צבאית פעם בשבוע.
פעם אחרונה קניתי את העור ההפוך וזה לא זה.
אני כבר אחרי לא מעט זוגות נעליים כאלו אבל בשנים האחרונות מאז שזה נהיה נעלי "אופנה" של תיכוניסטיות מרגיש כאילו היבואן/היצרן דואג להביא את הדגמים ה"אופנתיים" ולא את הפרקטים.
תמיד יש לי שני זוגות לפחות, אחת ליום יום ואחת לעבודה, כל פעם שאני קונה חדש הישן הופך לעבודה.
לכן לא מעוניין בראדבק, ליום יום הם מרגישות לי מאוד מגושמות.
אוקי מה הבעיה אתה לא מוצא 550?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
לא, זה לא היה ברור לך מההודעה?
אתה יודע איפה ניתן למצוא?
נסיתי גם להשיג את היבואן, עוד לא הצלחתי.
https://www.weshoes.co.il/he/blm550-0b5.html
אני כרגע כבר שנתיים עם רד בק זמש, איזה טעות... בתור נעלי עבודה (ואני לא שיפוצניק או מוסכניק) הנעליים התלכלכו תוך שבוע לרמה כזו שהחברה שעובדים בתמ"א מול הבית שלי חשבו שאני עובד איתם. פעם הבאה (אם בכלל) אז רק עור רגיל.
מה שכן גיליתי לצערי הוא שהרגליים שלי לא שוות. ברגל שמאל אין בעיה אבל ברגל ימין אני חייב מדרס שיחפה על הפער בגובה שבתוך הנעל אחרת אני שוחה. משהו שמעולם לידעתי עליו כי תמיד היו שרוכים להידוק...
כל יום מחדש אני אומר לעצמי שאני מפסיק עם הנעליים האלה אבל הקלות שבה נכנסים ויוצאים מהם לעומת נעלי הרים ממכרת.
שים לב למידות, מידה אחת קיימת, 41/7 וזאת לא המידה שלי.
השבוע דיברתי עם "חיה של חנות" אמרו בטלפון שיש ויין בעיה של מידות.
וגם באתר שלהם היה ניתן להזמין בכל מידה.
באותה הזדמנות שנסעתי לצפון עליתי על כביש החוף במקום 6 כדי לעבור דרך החנות, שהגעתי מסתבר שיש 5 אחרונות במידה 11.
אני באמת מתנצל שלא בדקתי את המידות שלך.
עוד משהו? מסאג'?
הכל בסדר זה היה רק להדגיש את העניין, באינטרנט לכולם יש הכל מהכול.
רק תבוא, אחרי זה אתה מבין שיש אחד במידה שלא סתם נשארה על המדף.
תברר עם טכנו מרין. עולה אצלם פחות מ500, ובד"כ יש להם מלאי.
http://www.technomario.co.il/item-33...97%D7%95%D7%9D
פלג אתה מאיזור השרון נכון?
את גדליה בא.ת מכיר (מוכר ציוד רכיבה) הוא מחזיק רדבק ובלנדסטון לדעתי ובדרכ לפחות לגבי הרדבק הוא הכי זול שאני מצאתי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן, מהוד השרון.
לא מכיר, איך נקרא העסק? איזה אזור תעשיה?
לגבי מריו, אבדוק מחר