פפפפפט לאיזה סרטים אתם נכנסים.
למעט העניין עם אנשים קשר ותמונות, כמעט כל אפליקציית ניווט דורשת גישה לוויפי וג׳יפיאס.
נראה נחמד, מחכה לגרסת iOS
Printable View
פפפפפט לאיזה סרטים אתם נכנסים.
למעט העניין עם אנשים קשר ותמונות, כמעט כל אפליקציית ניווט דורשת גישה לוויפי וג׳יפיאס.
נראה נחמד, מחכה לגרסת iOS
גם אני לא הבנתי את ההסטריה . ניווטתי והשתמשתי במסלול מבריכת צאנן לעין שריג.פשוט להבנה . לקח לי כמה דקות להתרגל להקלטה . אם אני הצלחתי - כל אחד עם מידת נסיון קטנה- יצליח. בטוחה שאמשיך לנווט עם האפליקציה הזו.
היי.
עבדתי אתמול לראשונה עם התוכנה הזו.
טיול אופניים, כ60 ק"מ.
מטבע הדברים, הסמארטפון בטעינה קבועה, בשמש מלאה, תאורה מלאה,מוגן באוטרבוקס ולכן רגיש יותר להתחממות.
אז אני לא רוצה מסך דלוק קבוע, כדי להפחית התחממות, ומה שקורה זה שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מסך , התוכנה טוענת מחדש את המסלול, וכשהוא עולה, הזום הוא כזה שכל המסלול מופיע כולו על המסך.
כמובן שזה זום לא מתאים לזיהוי הפנייה הבאה בצומת השבילים, ואני נאלץ לעצור את הרכיבה ולשנות את הזום מחדש.
מפריע מאוד, ברמה של "כמעט בלתי אפשרי" או אפילו "מסוכן" כי אם זה נעשה תוך כדי רכיבה, אז אתה תקוע כמה עשרות מטרים עם עיניים במסך ויד אחת על הכידון.
משהו לא נכון שהגדרתי?
תודה למפתחים.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
תודה על התגובה.
זו ההתנהגות הקבועה, בכל מצב שבו האפליקציה לא על המסך, כשמישהו שולח לי וואטסאפ, למשל, אפילו אם אני לא מסתכל על ההודעה, אלא רק סוגר אותה וחוזר לאופרוד.
כנראה בעייה במימוש lifecycle של האפליקציה.
משהו בין הonCreate & onResume
הי חנן, יש כאן כנראה שתי בעיות שונות. האחת בחזרה לניווט אחרי יציאה התצוגה חוזרת לצפיה בכל המסלול ולא לתצוגה האחרונה של המשתמש. הבעיה הזו תתוקן אצלנו בקרוב. בעיה שניה שכנראה קיימת אצלך, זו לא התנהגות רגילה, שהאפליקציה נסגרת לך כפי שתארת במצבים לא הגיוניים. לצורך זה נרצה לשוחח איתך ע"מ לקבל עוד קצת פרטים ולעזור. אשמח אם תשלח לנו מייל ל [email protected] ונמשיך שם את ההתכתבות. נעדכן כאן על עדכונים לגבי התיקון הראשון
תודה!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
אתם גדולים.
שלחתי היום בבוקר באימייל וידאו שמראה את שתי הבעיות.
תוך כשתי דקות קיבלתי תשובה שהתקלות טופלו והפתרון שלהן יהיה בעדכון הקרוב.
תגובתיות ושירות מדהימים.
תודה רבה.
בינתיים, תשובה חשובה שקיבלתי מכדן:
פתיחת קובץ הgpx מתוך היישום פותרת את הבעייה.
.
עד עכשיו פתחתי את היישום על ידי לחיצה על הקובץ בסייר הקבצים.
היי offroad,
יש סיבה שמסלולים בפורמט TWL הפסיקו להיטען ע"י האפליקציה? אני לא מצליח לטעון אותם בשום צורה, גם מסלולים שבעבר הצלחתי.
:confused:
תודה ותמשיכו עם העבודה המצויינת שאתם עושים!
מכיון שהטלפון אנדרואיד שלי מת בפתאומיות.. וחציתי את הקווים. יש גרסה לאייפון ? לא מצאתי
Sent from my iPhone using Tapatalk
הי גיא!
גרסת אייפון נמצאת בשלבים מתקדמים. תרשם בבקשה בדף הזה ותבחר באיזה שלב אתה מעוניין שנודיע לך. אנחנו נתחיל להכניס משתמשים לבטא בשבועיים הקרובים
https://goo.gl/forms/if3tBMTidZxYib2d2
היי.
אני משתמש ותיק ומרוצה באפליקציה.
לאחר שריסטתי היום את הסמארטפון, גלקסי s4 active, עם אנדרואיד 4.2.2, גיליתי בנסיון להוריד את היישום שזה כבר לא מתאים לטלפון שלי.
האם יש דרך לקבל את גרסת היישום הקודמת, שכן התאימה?
עדכון התוכנה בטלפון הוא לא אופציה. הוא חסום לזה, שכן הוא פליט של at&t.
הי חנן, שלח לנו מייל לתמיכה, נשלח לך apk
[email protected]
קיבלתי במייל. התקנתי. עובד פיקס.
תודה על התמיכה המהירה.
ערב טוב
היום לראשונה התנסיתי באפליקציה.
ראשית היא מעולה!!
שנית
רציתי לעשות מסלול שמופיע כבר על המפה.
האם ישנה אפשרות להפוך את כיוון המסלול?
זה חשוב לי קודם כל בגלל הניווט הראשוני אל תחילת המסלול עצמו.
היום נאלצתי לחפש נקודה במפה (שם רחוב קרוב) לנקודת הסיום , הכנסתי ידני בוויז , הגעתי לנקודת הסיום בעצם של המסלול ומשם המשכתי עם האפליקציה שלכם.
מסרבל מאוד ולא נוח לעומת האופציה הרגילה לנווט ישירות דרך האפליקציה אל תחילת המסלול במידה ואתה עושה אותו בכיוון הרגיל.
הי אביב!
תודה רבה על הפידבק! לא ניתן להפוך מסלול אבל! וזה פיצ'ר שבאופן אישי אני משתמש בו לפחות 3 פעמים בכל טיול: בלחיצה ארוכה על המסך ניתן ללחוץ על מצא מסלול - ואז לבחור וויז.
זה יפתח לך את וויז לאיזו נקודה שתבחר על המפה באופרואד.
פשוט תלחץ לחיצה ארוכה על סוף המסלול וסע לשם עם וויז.
בדקתי, עובד ,תודה[emoji108]
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
אהלן
שוב אני:)
לשמור מסלולי גיפים אני יודע , מסמן כמועדף (לב) ואז הוא במועדפים.
ניסיתי לסמן מעיין כלשהו, הייתה אופציה לסמן ב-"לייק" (בוהן למעלה) ,
איפה אני מוצא עכשיו את המעיין?
במועדפים זה לא נמצא ולא בשום מקום.
תודה
Sent from my SM-A520F using Tapatalk