תגובה: קנינו סופה! יש מלא מה לעשות, ועוד יותר- שאלות...
לפני שבועיים פניתי לתע"ר בבקשה למכתב המאשר החלפת צמיגים מהמידה המקורית ל 31/10.5/15.
קיבלתי יחס מצויין בטלפון, עוד חזרו אלי לבקש צילום של העברת הבעלות מאוחר יותר.
תוך שבוע הגיע מכתב הכולל את מס' הרישוי, שלדה, מנוע ומאשר את גודל הצמיגים החדש (שהרכבתי).
היום עברתי טסט עם הצמיגים החדשים בתוספת האישור המיוחל.
תענוג!
יפה מאוד!.
מענייןאם יסכימו לאשר "33 ו/או "35...
הסופה קיבלה טיפול "מפנק" והוחלפו שמנים, מסנן דלק (החלפתו כמו צינטור- היה סתום לגמרי), מסנן אוויר בדוד המקורי הותקן (של מאגנום, מק"ט כמו בשרשור של קיד), גומיות דלתות, ניקוי בית מצערת וחיישן iac, קצת שטויות של החשמל והמזגן. צמיגים 31 אושרו במבחן השנתי. בשימוש יומיומי בחודש האחרון, 120 ק"מ ביום...
השד לא נורא כל כך, אם אני לא ממהר. אם כן אז זה אחד לחמש... עוד חודש חודשיים, עם החום הגובר יהיה זמן לטפל בשני נושאים קשורים: הורדת הסגירה לצורך חידוש מרזבים והתקנת קשת התהפכות. את הסגירה אוריד לבד ואביא לפחח, בזמן שהאוטו יהיה בהתקנת קשת, כמובן שאקח מידות עם הגג לפני ההפרדה. אם כבר אני מוריד את הסגירה, האם כדאי לבצע עוד משהו מלבד קשת? הייתי רוצה להתקין חלונות הזזה מאחור. מישהו מכיר מי יכול לעשות? כמו כן, אשמח לקבל המלצה לפחח טוב שיכול לחתוך את המרזבים ולבנות חדשים. הקונטור לא משנה לי. לאחר הקשת והמרזבים- יחידת מיזוג אחורית. הקיץ הוא הזמן הגרוע ביותר לפנות למזגניסטים, כנראה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafpeleg
הייתי רוצה להתקין חלונות הזזה מאחור. מישהו מכיר מי יכול לעשות? אתה, בדוק איך מתלבשים חלונות צד של רנו קנגו/אקספרס. יש כאלו בגרושים בפירוקיות ותוכל לעשות לבד.
הקיץ הוא הזמן הגרוע ביותר לפנות למזגניסטים, כנראה.נכון
...