אני פתרתי את הבעיה - פשוט קניתי סיטרואן דה שבו :)
זהו כעת יש לי קופסת מתכת שמסוגלת להכיל הרבה יותר מתריסר ביצים , להעביר אותם בשדה חרוש והן יגיעו שלמות .
דרך אגב , הפתרון שלי יליד 1965 , כך שחיים לא המציא את הגלגל .
אילן
Printable View
אני פתרתי את הבעיה - פשוט קניתי סיטרואן דה שבו :)
זהו כעת יש לי קופסת מתכת שמסוגלת להכיל הרבה יותר מתריסר ביצים , להעביר אותם בשדה חרוש והן יגיעו שלמות .
דרך אגב , הפתרון שלי יליד 1965 , כך שחיים לא המציא את הגלגל .
אילן
כגודל הציפיה - גודל האכזבה.
כידוע לכם - לאחר 5 שנים השגתי קילו של אבקת ביצים. הכנתי את עצמי לשקשוקה מפוארת בשטח ואפילו שאלתי את עצמי ''מה יהיה כשהקילו הזה ייגמר - מהיכן אשיג חומר נוסף''.
מיד כשפתחתי את האריזה - נדף ממנה ריח לא נעים של ביצים מקולקלות - וממש דוחה. מסתבר שזה הריח הטבעי של אבקת ביצים - והאבקה שבידי אינה מקולקלת.
ויתרתי על הרעיון החדשני והייטקי לאכול מאכלי אסטרונאוטים - ואני חוזר בצער לקופסאות הביצים הטרייות שייצרתי.
ועם הפורום הסליחה.
חיים אתה פשוט ענק !
מור
חיים,
אחרי 15 יום ו - 61 פוסטים, אני חושב שהיית צריך לנסות משהו,
אם לא שקשוקה מפוארת אז איזה חביתה קטנה לפחות...
הריח הרג אותי . אני ידוע כאנין טעם ריח מגע ועוד כמה דברים..............
אבקת ביצים לג׳חנון
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
חיים, קבל את הפתרון הבא:
קובץ מצורף 86242
רק בשביל הקטע, אני לא אומר מה זה ומשאיר את זה פתוח לניחושים עד הערב.
השאלה: מה זה הדבר הזה?
לא אהרוס לך את הניחושים. אבל כרגע הראיתי את זה לחבר בדוואי והוא כמעט הקיא שהוא קרא את מה שכתוב. והוסיף "אפילו אני לא מכניס דברים כאלה לבית"
תן כיוון כללי,
המשהו שרואים, אמור להגן על הביצה או להחליף את השימוש בביצה...?
בעולם מודרני כיום, הסיבה היחידה להחזיק את הדבר הזה זה או פרץ נוסטלגיה לשורשים לא מוגדרים, או חציית הסהרה בלי לוגיסטיקה מינימלית.
אז לפי התמונה זה גבינת כבשים מיובשת ומשומרת בשמן דקלים...
קוראים לזה "לאבן קיש" או "קישאק"
זה יוגורט כבשים מיובש שמגיע בצורה של כדור או גליל עם מרקם חיצוני מתפורר קלות (מרגיש קצת כמו אבן חול), כבד יחסית לגדול וקשה (מאוד).
שימש בדואים כדי לשמר חלב צאן לאורך זמן.
השימוש המסורתי הוא לחתוך (או יותר נכון - לשבור) חתיכה ולבשל במים או במרק, מה שאמור לשחזר לזה מרקם של יוגורט.
עם ה"יוגורט" שמתקבל מכינים תבשילים שונים של בשר ביוגורט (שיש בורק, למשל מתכון) או משתמשים במרינדה לבשר כבש (באשכרה גדי בחלב אימו!).
השימוש שלי הוא לגרר את זה מעל פסטה, כמו פרמזן. איך הטעם? חמצמץ, מלוח קצת, מזכיר פקורינו בשלה מאוד וברור לגמרי שזה מגיע מצאן. (או כמו שאישתי מגדירה בשתי מילים "טעם נרכש")
ניתן לקנות בעיר העתיקה בירושלים בכמה שקלים.
וואלה אתה בחור אמיץ וגם עם יכולת דימיון מאוד מפותחת...,
אתה אוכל ת'אבן חול הזו אבל בדמיונך הקולח בעצם אתה מגרד פרמזן ואוכל פקורינו...,
אחלה
מכיר NLP? :D
מה פתאום לא אוכלים את זה,
אהה, בעצם אתה יודע מה אצלך אני כבר לא יודע...;)
"אומלט אבקת ביצים ואבן חול"
אני בטוח שעם השיווק הנכון אחד השפים הטרנדיים של תל אביב עוד יכול למכור את זה ב-50 שקל לחתיכה.
לא יודע אם כבר נתנו את הקישור אז אניח את זה כאן:
http://www.amgazit.co.il/pictures/Th...470(1)_260.jpg
מהאתר של אמגזית: http://www.amgazit.co.il/%D7%9E%D7%9...%99%D7%9D.aspx