שלחתי
Printable View
שלחתי
שלחתי לך שני קבצים
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
תודה רבה, תמצא דרך להעלות את הכתבה לאתר, אני בטוח שכולם ישמחו לקרוא אותה. בקשר לשירותים ומקלחת...שירותים זה נחמד וגם יש לזה היום פתרון פשוט, קטן וזול , מקלחת זה כבר סיפור אחר, הפלגתי בחיי הרבה מאד על ספינות ומספר המקלחות שעשיתי בתוך הספינה היה קטן מאד, בדרך כלל מתקלחים עם צינור על הסיפון עם מים קרים בגלל שבדרך כלל הפלגות כייף הן בקייץ, אם משליכים את זה לעולם הקרוואנים אז נראה לי שגם במקרה הזה עדיף לחסוך במקום ולהתקין במקום זה, מקלחת בחוץ אולי אפילו עם מים חמים, היום יש מחממים על גז מאד קטנים. או שמשתמשים בשיטה הצרפתית ומתקלחים עם מגבונים :cool:
אסף למה אתה מתכוון מידות של הטבורים ? אלו הנאבות שירדו מהעגלה של חברת חשמל, משקל כולל של העגלה 1500 קג, ג,אנטים 16 אינץ, מאד מאד מאסיבי עם בלמים. קפיצים ובולמים יש לי כל מני סוגים ואין בעיה להשיג אחרים אם צריך. ולמה לא להשתמש בקוילאוברים כמו בבאגי ?
יש לך קוילאוברים? או קפיצים ישנים של הלנדקרוזר?
בונים עם מה שיש...
מידות של הטבורים - כדי שיהיה אפשר לתכנן את הזרוע שאליה הטבןרים מתחברים
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
גם אני הפלגתי לא מעט וכבר הזכרתי באחד הדיונים כאן את היאכטונר שהרכיב דוש על מרסס גינה ועשה מזה אחלה מקלחת.
הסקיצה ששלחתי היא קרוואן למגורים ולכן יש מקלחת, ראיתי כמה שויתרו על מקלחת לטובת צינור מחוץ לקרוואן.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
לבנות מערכת מתלים עם זרועות וקפיצים ספירלים לעגלה זה נחמד וכיף אבל בזה בערך זה מסתיים .
קפיצי עלים מותאמים למשקל יעשו את אותה עבודה, אין שום חשיבות למהלכי מתלה וכל מה שמסביב במקרה של עגלה עם ציר אחד.
לא הבנתי למה חשוב לך כלכך מה רשום ברישיון בעניין המשקל והצמיגים, כל שאר השינויים הרבה יותר בעייתיים ...
לגבי גודל העגלה ביחס למשקל , למיטב זכרוני 1500 ק"ג= 5.6 מ"ר
הראל
אם תסתכל בהסטוריית הפרויקטים שלי תראה שאני בונה תמיד רק מה שנחמד וכייף. בקשר לקפיצי עלים מול ספיראליים, עולם נגררי השטח עובר היום מקפיצי עלים לספיראליים לא בגלל מהלכי המתלה אלא בגלל הרצון לשמור על נוחות הנסיעה ולאפשר נסיעה מהירה יותר בשטח, האמת היא שהמקצוענים כבר עוברים מקפיצים ספיראליים לכריות אוויר.
מה עם עדכונים? אנשים פה צמאים לדעת מה קורה עם הפרויקט :)
סתנה שוואייה יא חביבי................:cool:
טיזר......
דוגמא נוספת http://expeditionportal.com/the-moby1-xtr/
נהדר , לא ידעתי ש moby מגיעים גם עם מתלים נפרדים. תודה. בהחלט teardrop סוף.......
לאחר התלבטויות , חפירות, מחשבות ומסקנות החלטתי לבסוף לוותר על הזרוע הקטנה של המתלה המקורי ולרתך את המוט שנמצא במקור בתוך הציר, ישירות לצירייה של הגלגל. את העבודה שחייבת להיות מדויקת מאד ביצע עבורי האומן מהערבה, אילן חרובי.
השלב הבא יהיה בניית הזרועות אבל בינתיים אני עסוק בסיום של פרויקט אחר אז יש לי זמן לפנטזיות...
:rolleyes:
http://www.tumbleweedhouses.com/blogs/tumbleweed
על הבלונדינית :p
עידו
בודאי אבל לפנטז מותר :rolleyes:
גם אצלכם חם ולח פה אני במצב חצי נוזלי
עידו
היום לפני שעתיים....נכון שקשה להאמין אבל הטרמומטר בחצר מראה 49 !!! מעלות. ואתם רוצים התקדמות בפרויקט ? נו באמת ...........