או שאולי מישהו שכח שבפטרול הביצה האחורית לא נמצאת מול הקדמית (צד ימין) אלא באמצע... ;)
סתם צוחקים ברנרד. הכל בחברות.
Printable View
או שאולי מישהו שכח שבפטרול הביצה האחורית לא נמצאת מול הקדמית (צד ימין) אלא באמצע... ;)
סתם צוחקים ברנרד. הכל בחברות.
הכל ביחד...
אחרי שגמרתי להעלב ומחיתי את הדמעות וגם סיפרתי לחבר שלי (בעל הפטרול), שרצה להרוג אותי, מיד עם המילה הראשונה של חוסר שביעות הרצון שלי (וואללה... סרוטים אלה, יותר מבעלי הלנד-רוברים..) נערכו תחקיר, הערכת מצב, מספר מדידות "בעין" (קצת חשוך) ובחינה של סימני השיפשוף.
להלן מסקנות חלקיות, בסדר אקראי:
- ברור לי לגמרי שאני נהג פחות טוב ממה שאני חושב... אבל לדעתי הענייה, הבעייה הזו משותפת לכל מי ש"נמצא" פה..:rolleyes:
- נהגתי יותר מהר מכולם אבל פחות מהר מאשר בריינג'.
- הצמיגים של הפטרול שחוקים ויותר נמוכים מאשר ב-TDI.
- ה-WJ נעול צימיגים חדשים לגמרי והיה הגבוה ביותר.
- "הביצה" של הפטרול הנמוכה ביותר - מקדימה בפירוש, מאחור קרוב.
- רוחב הסרנים של הפטרול הוא הרחב ביותר - במקומות הרלוונטיים, המכוון (אמרתי: "בדיוק אותו מסלול") העלה את הגלגלים הימניים של כל הרכבים על אותה נקודה ולדבריו, "הבייצים" התמקמו בנקודות שונות, לדבריו, בהבדל של מס' סמ' - לא יותר.
- לדברי המכוון (היה רק אחד - אותו אחד בשני הטיולים) הוא ראה שהביצה של הפטרול "עומדת" לשפשף/לגרד אבל בגלל שנראתה מאסיבית, זה לא הטריד אותו עד כדי שינוי/התאמת מסלול "מיוחד" לפטרול.
- לא נשכחה העובדה שהביצה האחורית באמצע.
- וו הגרירה של הפטרול, מתחת לפגוש המקורי, הוא הנמוך ביותר... משמעותית..
- הפטרול קשה, לא נוח ומטלטל, יותר מכל האחרים, לדברי כל המשתתפים בטיולים, שהתלהבו מהמצאותו בחבורה ו"ניסו" אותו.
- המושב של הפטרול הנמוך ביותר, ביחס לשדה הראייה קדימה - לדברי כל המשתתפים בבדיקות.
- כל מי שיש פטרול בבעלותו (היו שניים בבדיקות היום) משוכנע שזה הרכב הטוב ביותר הקיים ומבכה את הפסקת הייצור.
- כל מי שאין בבעלותו פטרול... בחיים לא יקנה פטרול...
- כל מי שאומר משהו, שיכול להתפרש נגד הפטרול, בנוכחות בעל פטרול, מסתכן בפגיעה פיזית.. קשה.
- כל מי שבבעלותו פטרול אומר שאני נהג גרוע.
- כל מי שאין בבעלותו פטרול אומר שאני בעל אופי גרוע..
- הילדים רוצים את הריינג' בחזרה או שלא נוסעים יותר לטיול.
- הילדים אומרים שהריינג' יותר מלוכלך מהפטרול אבל יותר כייף.
- כולם, ללא יוצא מהכלל, שכלל את משתתפי שני הטיולים, היו מבסוט ומופתע (לטובה) שזהו הטיול הראשון במשך שנים, שהרכב שנהגתי בו לא עיכב את כולם עם מכסה מנוע פתוח ולא בוצעו שום תיקונים "תוך-כדי" והמליצו לי לקנות פטרול (אבל לא היו מוכנים לנסוע בו).
אם לסכם את כל הממצאים (האובייקטיביים והסובייקטיביים), אפשר להצביע על מגמה ברורה - הפטרול מוערך הרבה יותר ממה שמגיע לו (לפחות בכל הנוגע ל"זחילת סלעים" ומעברים צרים) אבל מסוכן מאוד להגיד את זה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מבריק אחד החזקים קרעת אותי
עכוזך המלכותי כנראה רגיל לכריות אוויר.
אם הפטרול לא היה מתאבד עי נפיחת מ וע והוצאה של 70 אלף שח הרי זה כנראה היה אחד המבוקשים בזכות האיכויות שיש ברכב הזה
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
איכויות... נו, שויין.
בועז.
האוטו הזה גדול ו... זהו, כעיקרון. בסיסי לחלוטין. סרנים חיים והמון פח. ובארץ, כמו שרמזת, מנוע שקטן על הגוף בכמה וכמה מידות.
מוערך יותר מידי גם ביכולות, גם ב"איכויות" וגם ובעיקר, במחיר.
החבר'ה האלה שקונים אותו ומתמכרים אליו, כמו שאמרתי, סרוטים כמו בעלי הלנדרוברים... רק בלי חוש הומור...
אבל אני מדבר יותר מידי... בשביל מישהו שעדיין לא עלה על הטיסה. ..
מה שכן, המון המון מקום. המון. ו רכב "שלי" מדוגם במגירות ומיכל מים עם משאבה וגגון לכל אורך הגג ועוד כל מיני דברים ש... אפשר להתקין על כל רכב..
לדעתי, גלגלי "35, קפיצים שיוסיפו "4 ולהגביה את הכיסא(על ספייסרים, כמו שעשה גו' בירן לפטרול שלו) וזה אחלה רכב, ממש.
כמו שאפשר להגיד על הרבה כלימרכב, שיכולין לשמש בסיס טוב ל. .. רכב טוב. ..
והוא בנוי ממכלולים טובים למעט המנוע המחורבן הזה.
זה לא האיכות הבריטית או אפילו האמריקאית וזה הבדל גדול
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
זה לא השרשור המתאים, אבל האשמה היא בבעלים.
זה בדיוק אותו סיפור של הטרופר דיזל 3.0 .
במקום לחסום את בניין היבואן עד שיתן פיתרון להחלפת מנוע מדגם אחר ואפשרי גם בהשתתפות הבעלים,
מעדיפים "לטאטא זאת מתחת לשטיח" בנסיון שלא לפגוע במחירון . כמובן שללא הצלחה לאורך זמן.
הפטרול יכל להיות ה SUV האולטמטיבי לו היה מיובא עם המנוע הגדול שמשווק בחו"ל.
רענן
וידוי
אני בעליו של פטרול
2003, מוגבה 2 אינצ, נעול. 240,000 קמ' עד עתה, מנוע מקורי !!
אצלי שבע שנים. עושה 20 K בשנה, הרבה שטח
מטייל עם חבורה של "מופרעים" בתדירות גבוהה, עבירות קשה +
אני בור מוחלט והדיוט גמור בכל הקשור למכניקה של הרכב, אפילו מגבים אנ'לא מחליף לבד
ותמיד עד כה, תמיד הרכב החזיר אותי הביתה על גלגלים.
אצלנו בחבורה כלים מכל הסוגים, בכל רמות השיפור והגימור - הפטרול עושה הכל !!!
יעידו על כך חברי.
ועוד משהו: אם.......... אם ילך מנוע - היה בהחלט שווה !!!
סמי
בועז, לא מכיר את הפטרול וניזון מסיפורים. ומראש מאחל לכל הפטרוליסטים הנאה, כיף ומנוע תקין טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה אבל על אילו איכויות בדיוק אתה מדבר כשהמנוע כל כך בעייתי , חלש ויקר..........מה הערך של כל המכלולים האלו (בהנחה שהם טובים) אם המנוע חלש ושובק? אלו מסעות אפשר לעשות עם יחידת הכוח הזאת?
כמי שנוסע עם הכרכרה ונהנה כמעט מכל רגע, אני מבין את התסכול של ברנרד שהתרגל לפינוק הבריטי ודווקא בחופשת מולדת סובל מטלטולים סטייל שב"כ, תנוחת ישיבה של גמד, כאבי גב ועבירות בינונית....... :(
נ.ב
מעניין מה היה אומר דארווין על האבולוציה של השרשור הזה......מיהירות, טיפשות ובורות לפטרול וכירכרות......
זה מין חוק גודווין בגירסה הג'יפאית. כל ויכוח ולא משנה על מה, יגיע בסוף ללנדרובר נגד שאר העולם.
די. תמשיכו.
את זה לדוגמא:
http://www.expeditionportal.com/foru...ina-to-AFRICA!
כ 15 הודעות לאחר מכן . . .
ברנרד אני מקווה שאתה עושה מתיחות וחימום למפרקים לפני שאתה מבצע תרגילי גמישות כאלה.
עוד 15 הודעות והפטרול יהפוך לכב הטוב ביותר שיוצר אי פעם (שני לרכב של עמית1 כמובן) כאשר ה ZD30 הוא המנוע האמין ביותר שיוצר עד כה.
ומתלים גבוהים יותר, שיתאימו לאורך הרכב ולרוחק הסרנים וגלגלים/צמיגים בהתאם ומזגן מפוצל, שממש יגיע לשורה האמצעית(שלא לדבר לשלישית) ופנסים מחומר שלא מצהיב אחרי שנתיים ופלסטיקים שאפילו הקוראנים כבר עושים טובים יותר ו...
שלא תבינו אותי לא נכון.. רכב חביב. ברזלים, כמו שאני אוהב אבל. .. מוערך יותר מידי...
התגובה הקודמת היתה לרענן.. עד שלחצתי, נכנסו עוד תגובות..
אמיר.
אני לא בדיוק רואה את הקיצוניות וה"התקדמות" של מה שאני כותב...
אבל כנראה שכל אחד רואה/מבין מה שהוא רוצה...
רכב בסיסי עם הרבה מקום ו.. מגבלות יחסית לכלי רכב מודרניים יותר. . ויקרררר בלי שום פרופורציה למה שאתה מקבל... ואני לא חושב שעובי ברזלים, בכל מיני מכלולים, מצדיק את המחיר והפשרות...
אני מקווה שעכשיו הייתי קצת יותר ברור, למה הוא לא מוצא חן בעיני, כמות שהוא...
ועדיין הייתי רוצה אחד בחניה שלי.
אלמלא המנוע הבלתי אמין שעולה עשרות אלפי שקלים להחליפו אולי היה לי כזה בחנייה.
מבחינתי (ולאחר אי אלו קילומטרים של נהיגה על כלי כזה משופר בשטח) זהו רכב נחשק ביותר
סליחה שאני מתערב (שוב) אבל חייבים להביא עובדות
אתה כניראה עברת לירי צרורות מהמותן, ללא אבחנה מוקדמת.
בפטרול המקורי גלגל כמעט 32 עם אפשרות להגדיל...!
בפטרול מזגן מפוצל יעיל ביותר עם יציאות גם לשורה השנייה וגם לשורה השלישית !
בפטרול פנסי זכוכית, לא פלסטיק ! אף פעם לא שייפתי, שפשפתי, חידשתי ע"מ לעבור מבחן שנתי.
בפטרול שלי, כל חלקי הפלסטיק במקומם למרות עבודת שטח מאומצת בתדירות גבוהה.
עובדות !!
סמי
סמי... אף אחד עוד לא הצליח לבלבל את ברנרד עם עובדות..
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
איכשהו השרשור נזל לכיוון אחר אבל הכותרת ממש מתאימה
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
ועכשיו מספיק.
אסף.