אחרי חקירות ודרישות. אין קשר לחברת הביטוח אלא רק לקוד הדגם המפורסם במחירון של לוי יצחק. אם יש קוד דגם פרטי יבטחו אותך כפרטי. אם אין, צריך לפנות ללוי יצחק ולבקש קוד פרטי (בתנאי שברשיון מצויין m1)
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
אחרי חקירות ודרישות. אין קשר לחברת הביטוח אלא רק לקוד הדגם המפורסם במחירון של לוי יצחק. אם יש קוד דגם פרטי יבטחו אותך כפרטי. אם אין, צריך לפנות ללוי יצחק ולבקש קוד פרטי (בתנאי שברשיון מצויין m1)
מקפיץ
אני עם אותה בעיה של הקוד דגם. אין מה לדבר עם סוכני הביטוח. כמו לדבר לקיר.
להפתעתי, דווקא בפול מצאתי ישוע. התעריף לביטוח חובה בפול זהה לרכב פרטי ומסחרי עד 3500 ק"ג.
עבור ביטוח חובה לשנה שילמתי בערך 1300 ש"ח. דרך סוכן ביטוח כרכב מסחרי למרות שרשום M1 דורשים באיזור ה 2000 ש"ח.
פעם ראשונה שאני נתקל בזה .. מה העניין ?
לינק / הסבר בבקשה.
תודה
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
לפי הבנתי, אם מישהו יכול לדייק יותר, בשמחה.
רכבים מרכב אחוד m1 היו מבוטחים כרכבים מסחריים, בתוכנה של חברות הביטוח לכל דגם מוצמד קוד (מופיע במחירון יצחק לוי) ומחיר.
באיזו נקודה בזמן עבור כל רכב כזה הונפק קוד נוסף (גם מופיע במחירון) כרכב פרטי ומחיר זול יותר, מסיבה כלשהי כשאתה מנסה לעשות ביטוח הנציג שאתה מדבר איתו רואה רק את הקוד המסחרי והמחיר בהתאם.
רק סוכני וחברות ביטוח מסוימים מכירים את הקוד ה"פרטי" ומבטחים במחיר זול יותר, היתר ממשיכים במחירים המופקעים (ממני ביקשו עבור מקיף לקינג מעל 20 אלף).
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
הנושא הזה ידוע שנים. לוי יצחק שלא אפרט את דעתי עליו קובע חוקים שהם מעל חוקי המדינה. איפה המפקח על הביטוח? זה רק מחזק את התחושה שהוא מכין לעצמו את משרת הניהול הבאה שלו
כל מי שנתקל בבעיה יכול להתקשר לשירות הלקוחות של לוי יצחק ולקבל קוד דגם פרטי. לוקח כמה ימים אבל מקבלים תשובה.
הבנתי, תודה. בררתי עכשיו ואני מבוטח כרכב פרטי עם הדאסטר...
למי שמעוניין בסוכן.
ירום הודו, לוי יצחק, משדר כל חודש טבלת קודים לחברות הביטוח. (כך נאמר לי על ידם). אם הוא קבע קוד דגם - כל חברות הביטוח אמורות להכירו תוך כחודש.
פורד קונקט m1, בביטוח הראל ושומרה מעל 3000 שח רק צד ג (לא כולל החובה). בשירביט קיבלתי עודף מ1500 בעקבות הקטלוג של הרכב בין פרטי למסחרי...
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
שום קוד ושום נעליים. פניתי מס' פעמים בעבר ללוי יצחק אמרו כן כן ושמו עלי זין. יש חוק במדינה הזו אבל אנחנו נמושות מול חב' הביטוח. ההמלצה שלי להתעקש לחפש סוכן שיבטח לפי חוק (ככה אני הצלחתי)
לא להתעקש ולא להילחם ולא לחפש.
הפתרון נמצא כבר בפתיחת הפוסט - מתקשרים לחבר הפורום אבי גולן וסוגרים עניין.
זה לא מדוייק. אבי גולן, כשפניתי אליו בזמנו, הפנה אותי ללוי יצחק (מותר לרשום את השם הקדוש המפורש?) להמציא קוד דגם. לוי יצחק נפנפו אותי.
במחשבון ביטוח החובה באתר משרד האוצר כתובה הערה שמשנת 2008 חברות הביטוח צריכות לבטח רכבי שטח M1 לפי תעריף רכב פרטי. כמובן שחברות הביטוח מצפצפות על כל הוראה שמגיעה ממשרד המפקח שפוגעת להן בריווחיות.
המצב האבסורדי הזה הוביל אותי ל"פול" שכנראה כן מחוייב לעבוד לפי החוק.
מה בעצם זה m1 ? כל מרכב אחוד ?
אני אפרגן ברשותכם לאבי גולן. אני עם רכב 98 ואני מבוטח אצלו ללא שום בעיה או דרישה
זה לא מדוייק. אבי גולן, כשפניתי אליו בזמנו, הפנה אותי ללוי יצחק (מותר לרשום את השם הקדוש המפורש?) להמציא קוד דגם. לוי יצחק נפנפו אותי.
במחשבון ביטוח החובה באתר משרד האוצר כתובה הערה שמשנת 2008 חברות הביטוח צריכות לבטח רכבי שטח M1 לפי תעריף רכב פרטי. כמובן שחברות הביטוח מצפצפות על כל הוראה שמגיעה ממשרד המפקח שפוגעת להן בריווחיות.
המצב האבסורדי הזה הוביל אותי ל"פול" שכנראה כן מחוייב לעבוד לפי החוק.
הבעייה היא שיש לך רכב ישן ויחודי בארץ. לפני עשר שנים כשקניתי את הצ'רוקי ממודל יחודי בארץ הייתי צריך להגיע פיזית ללוי יצחק בתל אביב כדי שיעשו שמאות ויתנו קוד לרכב.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk