תגובה: הרפתקה כואבתתתתתתת
תוך שבועיים הטמפרטורות מתחילות לרדת....
(למרות שזה לא מספיק בשביל לתרץ את סגנון מגיבי חו״ל)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
אתה מתכוון אלי נתן ???
כי יש עוד הרבה יהודים שכמוני הלא מרוצה פשוט לא פתחו את הפה.
ויודע מה אתה חוצפן. כי לא עשיתי סיפורים ושמות... כתבתי את הדברים כמו שהם ולבעל הסדנה היו עשרות הזדמנויות להתיישר לפני שפניתי לשפוך את סיפורי מעל גבי הפורום והוא בחר להמשיך לשקר. לסבן ולערבב ולא לסיים את המוצר כמו שהזמנתי אותו.
לא מכיר אותך, לא התכוונתי אליך!!! לא יודע מה אתה רוצה ממני.
לא משתמש במילים שלך בשום שיח פה.
גם כאשר סיפרתי את סיפורי פה לא שיתפתי את שמו של המוסך רק בגלל חשש לתביעה.
במפגשים אחד על אחד סיפרתי גם סיפרתי.
נתן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
איזה יופי התאפקתי עד עכשיו...
ברברת כזו מקושקשת, כבר מזמן לא היתה פה..
אתה כנראה לא כ"כ מבין מה זה פורום ולמה כותבים פה ומהי אחווה...
אבל תמשיך לברבר ולשמור סודות מאחרים, עד שיוציאו אותם ממך בכוח, בשיחה פרטית... תזכיר לי רק לא לענות לך פה בפורומים, כשתצטרך עזרה... אני אשמור את העזרה שלי לכאלה שתורמים לאחרים ולא לכאלה ששומרים בסוד..
אני דווקא זוכר (אם אני זוכר נכון) שאין לך שום בעייה להשתלח ולהכפיש ולהתנהל באופן לא .. איך נקרא לזה - שקול... כשאתה רוצה..
אני אולי ציני כלפי החיים בכלל אבל גם אם אנסה להיות נאיבי, יהיה לי קשה להאמין ולהשתכנע שהעלת את כל הסיפור הזה רק על מנת "לשחרר קיטור" ויהיה לי קשה להאמין שדבר "שיחרור הקיטור" הזה לא הגיע לאזניו של אותו מוסכניק..
אני (שוב?!?!) נוטה יותר לקבל את דעתו של בועז - קבלת סיוע של חברי הפורום/האתר (באופן מתוחכם, כזה או אחר) בלי לתרום (בנושא זה) ועוד "להיפגע" כמו אותו קוזק ניגזל - ואם אני זוכר נכון, גם בפעם הקודמת שבה אתה ואני "חשבנו אחרת" היתה מעיין התבכיינות שלך על עבודה שעשו לך (משהו עם אתה מעריך את העבודה הטובה שעשו לך אבל למה אתה צריך לשלם עליה כ"כ הרבה, אם אני זוכר נכון) ושם לא היתה לך בעייה "לפגוע בפרנסה של מישהו".
פוקסי.
עזוב, בחייך.
ככה לא מתנהלים אנשים שקולים ורציניים - רומזים לך משהו ואתה מפציץ בהעלבויות ועאלק שליטה עצמית...
אתה לא רוצה לפגוע בפרנסה אז... אל תפגע. מה אתה בכלל מעלה את הסיפור?
כבר דיברו על זה - חוו"ד שלילית וחוו"ד חיובית, פה באתר, נכנסת למכלול השיקולים של לקוח פוטנציאלי. לוקחים בחשבון את הנסיון הטוב/הרע של החברים פה - אתה, כלקוח פוטנציאלי שחוכך לאן ללכת, תשקול ותחליט.
אתה לא רוצה לחלוק - אל תחלוק לא את הטוב ולא את הרע (משום שכמו שברדי הזה אמר, זה עניין של דיעה ויש לפה ולפה).
שב בשקט, תיקח ואל תיתן (וזה בסדר, באמת) אבל אל תתחיל להיתמם ולהיעלב ו"להחזיק את עצמך" שלא להגיב לאלה שרומזים לך שאתה "לא בסדר"..
פוגע באינטליגנציה, ההתנהלות הזו..
רק מזל שיש פה כמה וכמה אנשים "רעים" שמוכנים לשתף בנסיון רע שהיה להם ולחטוא בלפגוע בפרנסת בעלי מקצוע רעים/גרועים/אדישים/לא מנומסים, אחרת כולנו היינו נופלים אצל כאלה ולבעלי המקצוע ההם, מצידם, לא היתה כל סיבה להשתפר, שהרי הכל "בסוד"...
וגם אל תיקח קשה מידי מה שאני אומר - עניין של דיעה.. אולי בועז וג'ו ואני טועים, בכלל...
חבר אתה לא אהוב בפורום פה בכלל!!!!!
5 שנים פה קורה את כל המגילות שלך והידע הנרחב, לא השתמשתי פעם אחת בידע או בנסיון שלך או בהמלצותיך,
תמשיך לקשקש בפורומים אחרים שאתה טוב בהם כמו "לנד רובר", כי לא יוצא שום דבר טוב כאתה מופיע כאן פתעום.
איזה סיפור נהיה פה...... אוף
נתן