מה איכפת לי פייגלע?
שיהיה לו לבריאות.
גם אישה זה אחלה...
אני בעד פלורליזם, רק שלא יכפו עלי את אורח החיים שלהם - כמו הסורי/לבנוני הזה שהחליט שהבוהן שלנו, מיותרת (למי שזוכר את פיאסקו האנטנה של האייפון 4).
Printable View
מה איכפת לי פייגלע?
שיהיה לו לבריאות.
גם אישה זה אחלה...
אני בעד פלורליזם, רק שלא יכפו עלי את אורח החיים שלהם - כמו הסורי/לבנוני הזה שהחליט שהבוהן שלנו, מיותרת (למי שזוכר את פיאסקו האנטנה של האייפון 4).
לא נכון.
בדקתי כשיצא. אפילו קנינו אחד, כמו שאמרתי, והוא לא היה פתוח... פותחים לפי בקשה ורק אחרי כמה ימי/שבועות שימוש ואיתחול בכרטיס של T-Mobile..
ראה תגובה 18.
לא מנסיון אישי אבל מדווח בפורום אפל
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
טוב, חבל על הויכוח.
כמובן שלא קניתי וניסיתי עם ה-6, מלבד ההוא שקנינו ל-SHMBO ועדיין נעול (כן קניתי וניסיתי עם ה-5, כמו שמיכה גם אמר) אבל נכנסתי לחנות של אפל (5 דקות מהבית שלי) ושאלתי וחקרתי שוב ושוב במהלך החודש האחרון (לפחות 5 פעמים, לפי "דרישת הקהל") - בכל פעם קיבלתי אותה תשובה: "אותו דבר כמו ב-5. מכשיר שנקנה ל T-MOBILE נדרש למספר שבועות פעילות עם כרטיס T-MOBILE, לפני שיחרור הנעילה." גם האיתחול, כך אמרו, צריך שיהיה עם הכרטיס שלהם, שמגיע בתוך הטלפון.
מה שכתבתי קודם, היה לאחר הביקור הנוסף/האחרון בחנות ושם אמרו ש"הנעילה הוסרה".
מה שאחרים עשו והצליחו... אין לי דרך לבדוק וחבל על הכסף, לקנות ולהיווכח שלא עובד.. כמו ב-5.
בכל מקרה.
עכשיו בטוח עובד.. לכל אוהבי ה..ז'אנר..:).
ודרך אגב.
זמין בחנויות לאיסוף אבל הזמינות תלויה בצבע ובגודל הזיכרון - לדוגמא, אני חיפשתי צבע כסוף 64GB ולא היה זמין לאיסוף. שיניתי לצבע אפור ו..זמין ב-3 חנויות מסביב לבית שלי.. נקנה במז"ט, ללקוח האומלל הבא:cool:
תעשו חיפושים לצבעים שונים ולפי מיקוד שונה, של הכתובת..
נו.. כמו שאמרתי - סמסונג יותר... מהכל:rolleyes:
עידכון מלפני שעתיים...
נכנסתי לחנות אפל בדלאוור וביקשתי לקנות אייפון 6 פתוח (הזמנה של חבר..לבת שלו) - אין. "עדיין לא התחלנו למכור 6 פתוח. יש לנו 5S אם אתה רוצה".
בקשתי לקנות טלפון NO CONTRACT של T-MOBIL - "אין בעייה. איזה צבע?"
בקשתי אפור חלל ואמרתי שאני רוצה לוודא שיעבוד גם עם סים אחר - "לא אדוני. הוא מגיע עם סים של T-MOBIL וחייבים לאתחל אותו עם הסים. אח"כ תבקש מהם לפתוח".
שאלתי אם הבחורון בטוח - "בטוח. אתה לא הראשון ששואל. בטוח".
מי קנה את ה-6 הפתוח, שלא דרך האינטרנט (שם הוא בטוח פתוח)?
כאמור עובד דור 4 בסלקום וגם בארופה.
קובץ מצורף 93076קובץ מצורף 93077
בועז , לא הגיע הזמן לבדוק את המייל ?
השתגעת?
פעם בשבוע אני נכנס ולוחץ קונטרול + A ואז שיפט דליט
( מי שלא יודע מה זה אני לא אחראי לתוצאות)
אסי שאל את זה בהודעה 48