יש שנאים מ24 ל12
Printable View
יש שנאים מ24 ל12
השקע יעבוד בשתי המערכות.
סבבה, אתם מבינים למה אני דואג.. זה הפלאפון שלי שישרף אם זה לא יעבוד
מה שישרף זה השקע. ואם לא הוא, המטען.
בכל מקרה, שים פיוז על הקו בין החיבור לרכב לשקע מצית. שיהיה. למרות שהמטען אמור להכיל.
בקשר למדריך לתיבות העברה. רציתי לדעת איך הן עובדות בכללי, על שמן, גלג'ש או משהו אחר. מצאתי מדריך, אבל הוא חתוך, אז אני שואל אם מישהו יכול להפנות אותי למקום אחר.. ועוד דבר על גיר אוטומטי: איך נכון לבלום עם ההילוך? להאט למהירות המתאימה ואז להוריד, או להאט קצת ותוך כדי להוריד הילוך כדי שתהיה התנגדות מהמנוע שתעזור בהאטה? השאלה מה יותר בריא לגיר?
הכי בריא לגיר זב שתתן לו להוריד בנק׳ ההעברה שלו. לבד.
אני מדבר על בלימת הרכב בעזרת הגיר האוטומטי. אז מה הדרך הנכונה לעשות את זה?
הגיר לא אמור לבלום. הוא מיועד לשמור על מהירות נתונה. תבלום באמצעות הבלמים, אותם קל וזול יותר להחליף אחרי שיתבלו, וכשתגיע למהירות המבוקשת, תוריד להילוך המתאים כדי שהמנוע יעזור לשמור עליה.
שים לב שהבלימה צריכה להיות יחסית חדה וקצרה. "ליטוף" של דוושת הבלם לאורך זמן יחמם את הבלמים ויהפוך אותם ללא רלוונטיים, ואז מגיע השלב בו מתחילים למלמל תפילות. אם אתה ברכב ממוגן אתה בכלל בבעיה, כי בגלל המשקל זה יקרה הרבה יותר מהר, ובגלל המיגון אלוהים לא ישמע את תחינותייך. אז שמור על הבלמים שלך.
הבלימה גם לא צריכה להיות בלימת חירום, כן? תמצא איזון. ובכל מקרה היזהר מנעילת גלגלים אם אין ברכב abs
חח. סבבה, אני נוסע עכשיו על אביר, בירידות של הגלבוע, אז אני מרגיש על אמת את מה שאמרת... אבל אני שואל על זאב שיש בו כפתור של 'tow' ושם זה מוריד הילוך ברגע שאני בולם ותלוי במהירות, אבל לפעמים הוא מוריד עוד הילוך, וזה קורה בלי שליטה מצד הנהג, ולכן אני שואל אם זה 'בריא' לגיר?
בזאב המחשב גיר לא נותן לך להגזים עם השטויות. ועצה ממני... סע תמיד עם הכפתור לחוץ.
מיועד למצב עמוס... והזאב תמיד בעומס מלא)
אסף.
אסף, אתה יכול להסביר לי מה בדיוק עושה הכפתור? ואיך? הוא מוריד הילוך לפי שיקלול של לחץ על הבלם ושל מהירות הרכב?
מישהו יודע לענות לי על כפתור ה 'low haul' שיש בפורד 550? האם הוא מפריע להאצה ולפי מה הוא מוריד הילוכים בבלימה?
כפתור ה" Low hual " ,
מבטל את ה "Over drive " ומשנה את תזמון החלפת ההילוך בגיר בכדי לשמור על עצמו .
בנוסף , אחרי 2 או 3 (לא זוכר ) לחיצות על דוושת הבלם , הגיר יוריד הילוך לבד , זאת על מנת לא להישאר עם הילוך גבוה בבלימה . זכור , לפי הגדרת הLow hual " מפעילים את הכפתור רק בגרירה או בעומס , אז הפקודה שנתת למחשב היא " תעזור לי עם המשקל ".
אני מחזק את דבריי אסף ,תשאיר אותו לחוץ קבוע , עם הזאבים או בעומס מלא (רוב הזמן בF550) .
הרכב יאיץ יותר מהר בכמה עשיריות השנייה .
שמואל
מה תפקיד האוראה? ושמים רק במנועים גדולים? ורק לדיזל?