-
תגובה: טרקטור. צריך עזרה
לפי התמונה נראה לי שזה גומיית פעמון / תרוקן שמן
טלפון לכנען טרקטורים 046273313
לפי הדגם והשנה תשאל איזו גומייה מתאימה ואיך אתה משיג אותה
כשהחלק ביד תתחיל לפרק ,יש להוריד את כל מה שיושב על מוט המשיכה של הברקס , לאחר מכן בעזרת איזמל שטוח להפריד את הגומייה הישנה מגוף הטרקטור ולהכניס את החדשה למקום ..
הגומייה נכנסת בכוח מכות פטיש ,להזהר לא לקרוע אותה . מומלץ לשים צינור מתאים על הגומיה כדי שהלחץ יהיה מכל ההיקף.
אם אין גישה למקום ליצור גישה ..
-
אני יכול להשתמש בשמן שאני מרוקן? הוא עלה לי שש מאות שקל. אם לא יותר.
בעצם למה אני צריך לרוקן? לדעתי השמן לא מגיע לגומיה יותר כי כשמגיע הוא נוזל.
-
באופן עקרוני כן. זה מאוד נפוץ במשאיות וכלים גדולים.
רק תראה שהכלי קיבול נקי ושלא נכנס לך לשם כל מיני זבלה...
-
אני אנסה לפרק קודם בלי לרוקן, לדעתי הנזילה כל כך חזקה שהשמן פשוט לא עובר את המפלס של הגומיה. אם אראה שמתחילה נזילה רצינית אז אנקז לכלי קיבול. יש שם כבר איזה 24 ליטר שמן וצריך עוד 10 לפחות.
-
בהחלט להשתמש בשמן שאתה מרוקן
טיפ .. אם יש סלקטורים עם יציאות לחץ שמן אפשר לרוקן בעזרת צינור עם קצה זכר הידראולי דרך הסלטור ..
אתה צודק לגבי מפלס השמן, אין צורך לרוקן לגמרי את השמן בהחלפת גומיית ברקס .
-
דברתי עם כנען ושלחתי להם תמונה מקווה שיחזרו בהקדם כי כרגע הטרקטור מושבת ויש לו צמיגים חדשים שאני מת ללכלך:-)
-
1 קבצים מצורפים
אני חושב שהגומיה הזו דולפת אבל כשהוצאתי היא נראתה שלמה. היא נכנסת למקום בקלות. האם זה תקין? לא הפעלתי כוח.
-
אז ככה, פירקתי והוצאתי את הגרמושקה שמסומנת בירוק, ניקיתי אותה והחזרתי למקום. מלאתי שמן ועשה רושם שהנזילה הפסיקה. לאחר יומיים שבדקתי שאין נזילה עבדתי קצת עם הטרקטור ובין היתר משכתי את הבלם חנייה. למחרת ראיתי שלולית גדולה מתחת לטרקטור וכל השמן שהוספתי נזל.
לפני כן לא משכתי את הבלם חנייה.
אני חושב שאולי הנזילה היא לא ממה שסמנתי בירוק אלא מהאיזור באדום. לפי מה שראיתי בחלקי חילוף, אין שום סיבה שינזול שמן גיר מהיחידה שסמנתי בירוק. מה דעתכם?
תודהקובץ מצורף 94676
-
התמונה שלך לא עולה .
בכל מקרה גרמושקה ישנה לא כדאי להחזיר ,זה חלק זול בהרבה מהשמן שנשפך.
-
1 קבצים מצורפים
הנה התמונה. אני לא אחזיר גומיה ישנה פשוט לדעתי טעיתי במוקד הנזילה.
-
תכניס אצבע לחור שסימנתה באדום ותרגיש האם מדובר בגרמושקה מגומי , שבמרכזה עובר מוט המשיכה של הברקס ,
אם כן בעזרת איזמל תפריד בין הגומי לגוף הטרקטור ותוציא את גומיית הפעמון תשיג חליפית ותרכיב .
-
-
טוב כנראה שהנזילה תוקנה. בהזדמנות נחליף את המחזיר שמן של הגלגל הימיני גם. נסעתי לעשות איזו עבודה והתחפרתי:-) http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...80e7a0bc2d.jpg
-
-