בחירה מצויינת של המארגנים.
אני מתכוון להגיע למפגש.
לא אתן לשום טרוריסט את הכיף לגרום לי לפחד בארץ שלי
Printable View
בחירה מצויינת של המארגנים.
אני מתכוון להגיע למפגש.
לא אתן לשום טרוריסט את הכיף לגרום לי לפחד בארץ שלי
בתור אחד שאישית היה מעורב בפיגוע בשנת 2000 במפגש הבקעה ובו שני חיילים שלי נפצעו קשה (אחד נשרף, השניה איבדה עין) - השקט שם מטעה. אנא היו זהירים.
לשיטתי, הסוגייה המרכזית היא לא נסיעה בכביש זה או אחר אל המפגש, אלא הנקודה עצמה, ומה שהיא מציעה.
בתור נקודת מפגש שתשמש ליציאה למסלולי כוכב, ובסוף היום לחניון השני, או סתם לטיול באזור,המקום שנבחר מאפשר אופציות מעטות בלבד למי שלא רוצה להכנס לשטחי B/C.
לפחות מבחינתי, זה הפספוס העיקרי במיקום.
אתה נוהג להמנע או להיזהר בכל מקום שבו היה פיגוע או שזה מתרכז רק לאזורים מסוימים בארץ?
בוודאי שלא, רק כשמדובר בריכוז גדול של אזרחים לא רחוק מיישובים עוינים של מדינה שעד לא מזמן נלחמנו בה. בוא לא נהיה נאיביים.
לגבי החניון - סביון כתב אבל לא הדגיש מספיק כנראה - החניון מאובטח באחריות המועצה האזורית שמכירים את האיומים ומתואמים עם צה״ל. אני חושב שאפשר לסמוך עליהם בעניין זה.
אסף.
מציע לשקול אופציה לחניון לילה בבקעה בחמישי, וחניון שונה אולי קצת יותר דרומה בשישי....
היות והמפגש הוא ל2 לילות, ככה אנחנו גם מגדילים את פוטנציאל המקומות לטייל בהם ומונעים פקקים במסלולי הבקעה
ככה גם מרגיעים את האנשים שלא מעוניינים, לא משנה עם מוצדק או לא, להגיע לבקעה עם ילדים/בכלל.
לדעתי הפתרון הנ"ל יעבוד לטובת האתר והגולשים.
גם הבקעה תקבל את החשיפה שלה ויבלו בה לילה, וגם בשישי יהיה מפגש יותר "מדברי" שיגוון את מסלולי הטיולים האפשריים
אפשר בירושלים...
חברים,
נקודת המפגש הנוכחית נקבעה,
היא לא מתוכננת לזוז.
מציע להתרכז בדברים החיובים כמו בניית מסלולי טיול, הכנת הרכבים, איסוף מתכונים ופרודוקטים וכו'
טלפון של מוקד הבקעה/חמ"ל או איך שלא קוראים לזה לתאום מסלולים 02-9940218
סביון
כן,
היא מאפשרת גם לדתיים לקחת חלק במפגש ג'יפולוג
ולנו לטייל יומיים במקום שבדרך כלל אנחנו לא מטיילים בו.
מה שאומר שצריך להכין את כלי הנגינה ואת השירונים...
סביון
שאלה אחרת, מה הדרך (הפשרה) הבטוחה ביותר להגיע מהמרכז? שלא כוללת עיקופים במרחקים גדולים...
אני כנראה אכין בירת חיטה ואולי אולי חמין בפוייקה...משהו שבא לי לנסות כבר הרבה זמן.
לא מכיר את האיזור בכלל
יש נקודה, לבאים מצפון, שנוכל להפגש בה ולהמשיך למפגש בשיירה ?
לבאים מהמרכז - חוצה שומרון.
לבאים מהצפון - הכי נוח יהיה מבית שאן.
אסף.
אני עוד לא יכול להתחייב על שעות אבל אני מגיע מכיוון בית שאן כבר ביום המפגש הראשון.
אפשר להאסף לשיירה נניח בברוש הבקעה
אני מגיע.
מי שרוצה להצטרף אלי מאריאל למקום המפגש מוזמן ליצור קשר - עדיף כשבוע לפני המפגש (יש עוד יותר מידי זמן לתכנונים כרגע).