תגובה: דחוף! דרושה עזרה בהעפה סופית של פייסבוק מחיי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Derish
צודק, זה כבר דורש פניה לשירות הלקוחות שלהם.
לחילופין... האם יש לך אפשרות לכתוב פוסטים בדף הזה? אם כן, אז כמו שכבר הוצע כאן לפני כן - אתה יכול לשים שם קצת פרופגנדה ציונית/פלסטינית/לאומנית אחרת בהתאם להעדפותיך, ואלו מאיתנו שכן גולשים שם נדווח עליך כתוכן בעייתי. זו עשויה להיות הדרך המהירה ביותר לסגור את העמוד ואם אינך מתכנן לחזור לשם בעתיד, אין כ"כ מה לחשוש מההשלכות.
אגב, קראתי לך "בדלן" לא בגלל הדעות המוצקות בנושא זה או אחר (שזה לדעתי תמיד דבר חיובי), אלא בגלל הצורך הלא ברור להניף את דגל המהפכה. בערך כמו לפתוח שרשור המלצה למתכוני סלט עם המשפט "בשר זה רצח". :confused:
אין לי חשק לכתוב שם.
אין לי חשק להיכנס לשם.
זה מלא בזבאלה.
אין לי כוח לכתוב תכנים פוליטיים לשם, אני חלש מאוד בכתיבה של דברים שאני לא מאמין בהם.
רוצה להגיע למנוחה ולנחלה - אני לא נכנס לשם ולא מפריע, הם לא שולחים לי אשפה.
כל מה שאני רוצה זה רק למחוק את שני הדפים. אחד אמיתי מלפני חמש שנים שבטפשותי פתחתי אז והיום הוא לא מטריד אותי. כלום לא מגיע ממנו, אבל בכל זאת יהיה נחמד להיפטר ממנו במסגרת ניתוק היחסים הסופי עם פייסבוק.
השני כנראה מזוייף כי אני לא מורשה לעשות בו שינויים וממנו מגיעים כל הקשקושים לטלפון שלי. את זה מוכרחים למחוק מיד ובדיעבד וללא רחמים.
כן, אני נחרץ ודעתן ולא פוליטיקלי-קורקטי. לא מאמין בדיבורים, רק במעשים. לא מאמין לפוליטיקאים בכלל, אף מילה.
מחזיק בדעה שלבעיות בוערות יש רק פתרונות דרסטיים.
איפה שהוא אני באמת חושב שמהפכה היא אולי הפתרון האחרון שנשאר לנו במדינה המקולקלת הזו.
ולהיות בדלן זה לא רע. ממש לא.
אבל נעזוב את זה. אני לא נשוא השרשור, אלא איך עוזבים את פייסבוק. אחת ולתמיד.
אני חש את כאבכם, אבל אתם לא באמת בדלנים - אתם אנשים בעלי אופי. זה בד"כ מגיע עם רמה גבוהה של בטחון עצמי, ועם שלוות נפש מסויימת של מי שכבר ראה כמה דברים בחייו, עבר אי אלו חוויות ומצא את סגנון החיים המועדף שלו. לאנשים כאלה אין מה להוכיח ודעת הקהל לא מטרידה אותם יותר מדי.
בדלן למשל זה היפסטר. לא מספיק לו לאכול קינואה ולשתות מצנצנות זכוכית משומשות כי זה יותר אקולוגי - הוא תמיד יראה את האנשים שמסביבו כנחותים, יסביר להם כמה הם שטופי מוח ע"י מותגים וצרכנות מודרנית, ובאופן כללי ישאף להתבדל מהם ע"י שימוש בכל מיני כלים ויזואליים (תספורת, משקפי שמש וכו') מתוך פרינציפ.
נראה לי שדרור שייך לקטגוריה א' אבל לפעמים מתפלק לו משהו מקטגוריה ב', כמו החתימה הזאת. אחרי ששומעים את ההסבר מבינים על מה מדובר ומאיפה זה מגיע, אבל במבט ראשון זה לא הרושם שמתקבל. מי שמכיר את הקריירה המפוארת שלי בקארזפורום יודע שאני מדבר מנסיון, ושבתכל'ס אנחנו לא כאלה שונים. לא במקרה לקח לי חמש שנים לפתוח פה יוזר, עד שהרגשתי שאני בשל גם לכתוב כמה מילים ולא רק להיות קורא פסיבי.
ידידי הצעיר שמעבר לים
אני מקנא בך שאתה נמצא באי שעברה עלי תקופה יפה מילדותי
ולעצם העיניין
תמשיך לכתוב ולהגיב
ממש לא משנה היכן כתבת-משנה היכן שאתה כותב היום וזה כאן בג'יפולוג
ולעצם של הכלב,(גנוב מכוורת-שלא יאשימו אותי שלא הבאתי ציטוט)
יש לך איזה רעיון בריטי עם ניחוח של וויסקי לעזור לחברנו שסובל נורא מבעית פרצוף הספר?אך אוהב מאוד וויסקי משובח!!!
דרור, פשוט תתעלם, זוקרברג זה יותר גרוע מהיטלר, הוא יענה אותך עד המוות ואפילו אחרי.
האמת שאני לא מבין מה הביג דיל
יש לי חשבון, אני לא משתמש בו, מדי פעם אני מקבל הודעות בטלפון שאני מוחק ברבע שניה וזהו, להגיד שזה מציק? לא ממש.
לפי הרוחות פה אנחש שאפילו אם תצליח למחוק את החשבונות שלך (GOOD LUCK) יתכן שזה לא יעזור אלא יחמיר.....
הרי יש פה יותר מדי ליצנים שיפתחו חשבונות חדשים בשימך, על זה אני מוכן להתערב.
בוא נרגיע קצת עם צרות של אחרים...
צ'מאו סיפור.
SHMBO, החליטה שהיא מקנאה בי על ימי הפנסיה הקצרצרים שלי והחליטה על מנוחה כוללת.
לא עזר לה שניסיתי להסביר לה שיש אנשים שלא יכולים להיות בפנסייה והיא תשתגע אחרי בערך שבוע בבית (ותשגע אותי... מה שקרה אחרי שעתיים בערך) - היא התעקשה על מנוחה מלאה, למספר (רב מידי של) חודשים - לא לדאוג, מצנח זהב סיפק לנו הכנסה גם שלא עבדה.
כמו שצפיתי (בחרדה) אחרי זמן קצר מאוד התחילו הקוצים בישבן שלה להציק לה (יש אנשים שפשוט לא יודעים ל..נוח והכי גרוע - הם מציקים לאלה שכן יודעים) והיא התחילה להתנדב לכל מיני פרוייקטים "בקהילה".. דבר שהתתרגם מיד לפעולות יזומות שהוטלו ... על בדאלק.
כך זכיתי לראות ולפגוש ולדבר עם כל מיני אמריקאים חביבים (שהעשירו את השירשור היעודי של החיים פה, בהמון מידע מקומי) ולקחת חלק בחיים ממש..
אבל זה לא הסיפור העיקרי..
במסגרת המנוחה שלה מעבודה והפעילות היזומה, היא החליטה ליזום ולקדם פרוייקט של הבאת עבותות של מעצבים ואמנים ישראלים צעירים לקהילה היהודית פה - היא השיקה כוסות שמפניה ואני בניתי שולחנות עץ לתצוגות והשתדלתי להתחמק מהעין.
בכל מקרה, במסגרת קידום הפרוייקט החברה/שותפה שלה (אמנית ישראלי מוכשרת מאוד) פתחה לפרוייקט דף בפייסבוק ואפילו שילמה על "פירסום" או מה שזה לא נקרא שם בעולם השקץ.
ירד תשלום קבוע במשך מספר חודשים והן אמרו שקיבלו אלפי לייקים (???? כאילו כאלה בוהנים למעלה - המון התרגשות..).
הפרוייקט הסתיים התשלומים הפסיקו לרדת מחשבון הבנק.
ואיך אחי היה אומר "אפלעה-וופלעה" יום אחד אנחנו מקבלים תדפיס של הבנק, שפתאום אחרי מספר חודשי שקט, הנהלת מחלקת הפרסומת של פייסבוק החליטה שהיא מתחילה סשן חדש של פירסומות ולוקחת לה כסף - בלי רשות.
פניות וטלפונים (חוזרים אליך תוך 48 שעות ואז.. מתנתק..) ונסיונות להפסיק את התשלומים לא עוזרים עד ש.. ביטלנו את כרטיס האשראי ודיווחנו לבנק על הונאה (גביית תשלום ללא אישור, תוך שימוש בפרטי כרטיס שהיה ברשותם).
נראה מה יהיה עכשיו- האם יחזירו את כל הכסף שגבו במרמה בחודשים האחרונים..
פייסבוק..
אבל יש סוף שמייח לסיפור - היא התחילה לעבוד וטסה הרבה... אפשר לחזור לפנסייה..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
דרור, פשוט תתעלם, זוקרברג זה יותר גרוע מהיטלר, הוא יענה אותך עד המוות ואפילו אחרי...
עוד הוכחה לנכונות של חוק גודווין הכללי.
מעניין שחוק גודווין-ג'יפולוג הפרטי עדיין לא פעל, למרות שכל התנאים מתקיימים בדיון הזה.
תן לי לנחש: חוק גודווין-ג'יפולוג, קשור איכשהו ליצרנית רכב הודית עם אוריינטציה טיפטופית?
אם אכן כך, החוק לא חל באופ טופיק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
עוד הוכחה לנכונות של
חוק גודווין הכללי.
מעניין שחוק גודווין-ג'יפולוג הפרטי עדיין לא פעל, למרות שכל התנאים מתקיימים בדיון הזה.
לא יודע כמה זה רלוונטי במקרה הזה, השם נבחר באקריות מתוך רשימה ארוכה של חולרות שונות ומשונות.