שני גלגלים B-)
Printable View
שני גלגלים B-)
דווקא שלושה !!
לך על הקטנוע MP3 החדש.
זול יחסית לרכב, יש לו אפקט הגעה בגלל הצורה המיוחדת, חסכוני בדלק, אבל גיר רציף ולא ידני....
http://www.scootermoped.net/wp-conte...iaggio-mp3.jpg
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=552555
מה עם זה? (אין לי שום קשר אליו, פרט לכך שראיתי את המודעה וחשבתי עליך)
אפקט הגעה של מונית שירות..
Sent from my Ass
[QUOT E=asypeer;612675]אפקט הגעה של מונית שירות..
Sent from my Ass[/QUOTE]
לא יפה אסי..
אוקטביה זה לפחות מונית ספיישל...
רנו פלואנס. נוחות-יש, חסכון בדלק-אני על 16 ק"מ לליטר, אפקט הגעה-בעיני המתבונן.
חשמליות:)? דיזל ידני. אחלה אוטו.
סקודה סופרב דיזל בשנים שאתה מחפש הגיעה עם DSG 6 הילוכים. מדובר בתיבה אמינה וללא בעיות. בשנת 2012 דיגמי הבנזין הגיעו עם גיר 6 הילוכים פלנטרי. ניתן למצוא סביב ה 100 אלף שח.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
אני עם פלואנס דיזל.
חסכונית 1:19
אני עם רכב חדש פעם שניה פלואנס דיזל בגלל 50-60 אלף קמ נסועה שנתית.
נוחיות בינונית מינוס.
הדגם החדש כבר מאובזר היטב אבל הקודם זוועה.
אמינות של הדגם הקודם שהחלפתי אחרי שנה ועשר נהדרת.
מנוע וגיר מוצלחים מאוד.
מרווח.
אפקט הגעה כמו כל משפחתומטית אבל הרכב גדול וארוך שזה מקשה על חניה בעיר הצפופה.
כאמור, בסעיף החסכוניות ואחזקה האוטו סוף הדרך- נותן בראש להיברידיות אבל המנוע נשמע היטב בעמידה אבל אני לא בטוח שהוא בתקציב זול
בהתייחס לפריוס,
לכל יצרן רכב יש ממוצע צריכת דלק משולבת של כל הרכבים שמיוצרים על ידו, שצריך לעמוד בתקן מסויים, בייחוד בארה״ב, השוק של הפריוס.
חש הרשת פרסומים שבדקו את מחיר הרכב לצרכן והגיעו למסקנה שהן נמכרות בהפסד, וההסבר ההגיוני הוא שהרכב מיועד לאזן את חוב הפחמן של החברה, ולעבות את מספר הדגמים החסכוניים כדי שיוכלו להמשיך למכור ברווח רכבים לא פוליטיקלי-קורקט בעולם השלישי.
הדגם של הונדה למשל, עונה על תנאי המינימום לקבל את התואר היברידי.
עצוב, עצוב... איך השם של BMW כל כך הרוס, רמוס ונמוך בארץ שהס מלהזכיר את המותג בהקשר כלשהו.
ואולי בכל זאת זה אפקט הגעה שדווקא עבורך שלמה יכול להתאים?
מה עם פיז׳ו 508 ? 2011 ללא ק״מ ואפילו 2012 נכנס בתקציב , אפקט הגעה חבל״ז ומנוע 1600 טורבו ?
אני רק שאלה.... כמה ק"מ אתה עושה בשנה כדי להפוך רכב נוסף לכדאי?
אני נוסע בשנה כ- 20,000 ק״מ כולל טיולים. לא מדובר על רכב נוסף אלא שינוי בהרכב הרכבים המשפחתי. יש לנו כבר במשפחה רכב שלישי שהבנות הצעירות עושות בו שימוש. הן כמעט ולא נוסעות אלא רק כמה ק״מ בודדים ביום. כרגע יש לבנות פיג׳ו 207 שנת 2012 אטומטית 1.6 ל׳. הרעיון הוא לתת לבנות את הרוביקון לשימוש יום יומי ולהחליף את הרכב שלהן למשהו אחר בשבילי. כמובן שהרוביקון יוחרם מהן אחת לשבועיים שלושה לטובת טיול.
על פי החישובים שלי כולל התחשבות בהפרשי עלויות הביטוח אם אקח לעצמי רכב עם צריכת דלק ממוצעת של למעלה מ- 12 ק״מ לליטר אחסוך בשנה כ- 15,000₪.
לא אוהב את הפיג׳ו של הבנות ומחפש משהו אחר שאתחבר אליו יותר. דרך אגב הפיג׳ו הזו לא כזו חסכונית ואם לוחצים (צריך ללחוץ כי הגיר האוטומטי שם דיי מסורס) היא צורכת כ9 ק״מ לליטר ואף פחות.
תבדוק כמה עולה ביטוח נהג חדש/צעיר (אם הן כאלו) לרוביקון.