בזמנו קניתי דרך גקי ציריות אחוריות מחוזקות של מקנמרה פלוס פלנג'ים, היו זולות משמעותית ממקסידרייב ועבדו יופי עם הדטרויט...על 110 סגור ועמוס.
אם לא תרגיש נוח בלי להוציא הון תועפות אתה מוזמן לקנות סט מקסידרייב.
Printable View
בזמנו קניתי דרך גקי ציריות אחוריות מחוזקות של מקנמרה פלוס פלנג'ים, היו זולות משמעותית ממקסידרייב ועבדו יופי עם הדטרויט...על 110 סגור ועמוס.
אם לא תרגיש נוח בלי להוציא הון תועפות אתה מוזמן לקנות סט מקסידרייב.
אני יכול לקבל שהיו מחלות ילדות,אבל נקודתי זה לא היה.
זה היה סיסטמתי מאד, וחזר על עצמו באותם מרכיבים.
אז הפיקו לקחים מתאימים וחיזקו את המערכת כמו שצריך מצד לצד.
אישית, לא חושב שזה מתאים להקבלה למשתמש סביר שלא הולך לשדרג את המערכת הינע בסכום שווה לעלות הרכב (כי אלו העלויות).
ואת זה חשוב חשוב לציין, שלא יחשבו שזוג ציריות סוגרות את הפינה עד 35.
אני עם תום בסיפור הזה.
בשימוש סביר ציריות שורדות יפה מאד.
בשימוש קיצוני (משקל הרבה מעל המותר ומקומות קשים) תצורת ההווי דיוטי מתמודדת היטב.
לגבי כשלים במקומות בהם אין סיבה שתגזר ציריה/צלב/דריישפט יש לברר היטב את הסיפור.
חלק גדול מהמקרים שראיתי נבע משימוש בחלקי אפטרמרקט באיכות נמוכה כתוצאה ממחירים שערוריתיים של מקורי (בדומה מאד ל"מחלת" בולג'וינט בל"ק).
לא מתכחש לעובדה שציריות נגזרות ואולי גם יותר מרכבי עבודה אחרים, אבל בכמעט כל המקרים הדבר נובע או מבלאי שהוזנח או מטעות נהג.
אישית אני על דיפנדרים מסוף שנות התשעים, ובשנה האחרונה על דיסקו, ומעולם לא שברתי.
נ.ב.
לגבי חלקי האפטרמרקט, היתה תקופה בה שווקו בארץ ציריות "מחוזקות" מנייר. כיום משווקים דריישפטים ששורדים שלושה חודשים.
בקטע הזה אני מחזק את הטענה הגורסת שחלק מהשם הרע של אמינות הל"ר נבעה ממחירי חלקים מקוריים לא הגיוניים (ולא רק בארץ).
קראת מה תום כתב?
לגבי המשקלים, הוא התייחס לרכבים משופרים מאד.
לא גרסת HD רגילה.
והמקרים שהתכתבנו לגביהם, השתמשו במיטב החלקים שאפשר.
כל הדעות/העובדות השונות, לגבי מקרים דומים (וסודיים...) רק מחזקים את מה שאמרתי - הנהג.
אני חוזר.
אני לא אומר שהציריות של לנדרובר הן פאר היציאה (כל מה שלנדרובר מייצרת הוא לא פאר היצירה - אולי פאר הרעיון אבל הביצוע...) אבל נהג זהיר/שקול לא שובר ציריה בכל שבוע.
אייל לא שבר ואבי (גיסי) לא שבר והחבר שלי עם 3 הציריות השבורות (במעבר אחד) לא שבר במשך שנים ו... יש כאלה ששברו כמה פעמים רגילות ומקוריות ומחוזקות ונעול ופתוח והכל...
ובכלל, נדמה לי שמקסי דרייב כבר מזמן אין - סגרו את הברז של הציריות והנעילות לפני שנים, לא?
ליאור.
אם אתה לא יוצא למבצעים סודיים במדבריות אירן ולא סוחב משדרים במשקל של 10 טון ותחמושת חודרת טנקים ומקלחות ניידות ללוחמים מיוזעים... באימשך' - עזוב אותך משטויות..
תשיג ציריות מחוזקות ושים בתא המטען... ליום סגריר.
.
ברנרד,אם כבר ההיפך!:p
ביום סגריר אני מעדיף מחוזקות בסרן ומקוריות בתא מטען.
ד"א חייב לפרגן ולהודות לחבר הפורום עמי,שנתן לי 3 ציריות מתנה(אותן גם אשמור ליום סגריר) תודה רבה!
ואם כבר סטינו מהנושא של השירשור(התאמת סרנים) מי היבואנים של המחוזקות בארץ ואם יש המלצה אני אשמח.
אני אומר שתשים בבגאז' את החדשות - למה להחליף מראש, אם בכלל לא נשבר ואולי גם לא ישבר...
אם ישבר - תחליף. אפילו בשטח..
פעם הביאו את מקסי, אני לא זכר מי - נדמה לי שהנפלד.
הפסיקו לייצר, עד כמה שאני יודע.
יש את KAM - תביא לבד...
אני חושב שאת מקנמרה הפסיקו לייצר.
מקסי נקנו לדעתי
מקנמרה עברו ל- TJM, עד כמה שאני זוכר.
מקסי הפסיקו לייצר ציריות - בזה אני די בטוח. לפני שנים, עוד כשחיפשתי ציריות מחוזקות ל-RR.
http://www.jeepolog.com/forums/conte...polog-archive?
נזכרתי בזה בעקבות הדיון. יש שם יופי של תמונה להמחשה של משהו...
(הכי מצחיק זה שאני רואה ששמתי את המספר של הדיפנדר על הסופה למניעת גניבה של הסופה... כאילו זה עזר לה)
אסף.
ציריות מקסידרייב מיובאות ע"י חברת אאוטבק יבואני FOX
מה עם ציריות kam
אפרופו מקסי דרייב, היו להם גם פורטלים לסרנים המקוריים...היה פותר לך את כל הבעיותhttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15...e8169ddf2a.jpg
כזה....
אני רוצה כזה....
:p:p:p
גם אני...... :):):):)