תגובה: אתר חדש שהוקם לצורך מניעת תאונות דרכים ושיפור תרבות הנהיגה בישראל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
איזה דוד סם... כולה ברדקיסט מרמלה..שלא תרפה ידכם - רעיון טוב.לפרסם ברבים את הבריונים (אני רק הייתי עושה קצת יותר סלקציה בעבירות..) - לא לטובת כתבי אישום - לטובת הבושה. ושמי שצריך לדאוג.. שידאג.כמו הדוגמא שנתת אבל עם קבוצה שלישית , ברוח האתר - חדר מלוכלך עם מצלמה בולטת... גם שם לא היו משליכים את הנייר.
תודה.
והאמת שהבחירה שלנו לפתוח פוסט באתר הזה הוכיחה את עצמה עד עכשיו.
רצינו תגובות של אנשים אינטליגנטים שראו דבר או שניים וקיבלנו בדיוק את זה.
לטוב ולרע.
תודה לחברי הפורום. כל המלצה, רעיון, ביקורת נוספת יתקבלו באהבה. גם ברמה הטכנית. אל תחסכו ביקורת.
מבחינתנו זו הזדמנות לשפר את הדורש שיפור ולקבל התייחסות מאנשים שרואים את הדברים מזוית קצת אחרת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ;618044
כ
דורון, במקרה יש לאחד מאיתנו לקוח שהוא יבואן רכב בישראל.
אנחנו פשוט צעירים ועדיין חוסכים למטרות אחרות וג'וקים אחרים שיש לנו בראש.
הנ"ל לא נרשם לצורך "פתיחת עיניים"
"
הפוך..
רוב מי שמשוטט כאן נוסע על רכבים ישנים למדי, ששווים במחירון פחות ממשפחתומטית ממוצעת.
זה רק ממחיש את הנאיביות, והצורך שלכם לעשות שיעורי בית על קהל יעד, והחשיבה שהפלטפורמה שלכם לא תנוצל למטרות אחרות.
הפחד/חוסר רצון להחשף, למרות שאתם רוצים לחשוף אחרים לא נותנת מוטיבציה מבחינתי לשתף פעולה עם המיזם הזה.
שלא תבין לא נכון, אני בהחלט בעד שיתקעו כל אחד שעובר באדום, או מבצע עבירה מסוכנת בכביש, אבל הדרך שלכם לא נכונה לדעתי.
אני, בניגוד לדורון, דווקא חושב שזה כן רעיון טוב.
לא צריך להיחשף ולא "להתמודד" עם הבריון (מישהו זוכר את התגובה של בעל הסוזוקי ג'ימיני מהפייסבוק...) ולא להתחיל לתווכח עם כל מיני "טיפוסים".
צילמת משהו - תעלה.
שההוא יתמודד.
שההוא יצטרך להסביר את "הנסיבות".
שהבריון "יפורסם" ככזה ויתבייש.
שלא ינסו "לסגור" חשבונות עם מי שמעלה סרטונים של בריונים (ולא ינסו להתנקם בדרור או ביואב וגם לא להזמין אותם למסור עדות).
ואם מישהו יעלה משהו "מבושל" שיגרום נזק למישהו (אני לא יכול לתאר לעצמי מי ישקיע כסף וזמן לפברק מעבר באדום, בצורה שתשכנע את כולם באוטנטיות... נאיבי שכמוני), לא בעייה לאתר את המקור (תשאלו את ארז, הוא בטח יכול להסביר טוב ממני כמה קשה להתחמק מלהשאיר עיקבות ברשת).
ואם יתברר שאכן מישהו עשה את זה - הייתי ממליץ להעלות הסבר מפורט של הסרטון והטעות - שלא להלבין ברבים ללא סיבה ולפרסם את הטעות בדיוק באותה "תפוצה".
אם לרשויות יהיה "עניין" בחומר - כבר יידעו איך לתרגם את זה לחקירה ולכתב אישום אם צריך.. אם ואם ואם..
כמו שאמרתי שאני משער - לשני הליצנים עם המרצדס, היה "חלק חשוב" בהפללה העצמית, שהביאה להרשעה.. לא צריך עוד הרבה, בנוסף לסירטון - אבל עדיין צריך.
- - - Updated - - -
ודורון.
אתה צודק, לדעתי, שרובינו נוסעים על רכב שמחיר המחירון שלו הוא נמוך יחסית אבל אתה מתעלם מהעובדה שלרכב שלנו, הג'יפ לסוגיו, אין כל הצדקה ממשית, מלבד ההנאה שהוא גורם - וזה כן משהו שהוא פריבילגיה של עשירים.
ולא משנה אם מחזיקים את הרכב הזה בנוסף לרכב "הגיוני" = עשירים באמת.
או שמחזיקים את הרכב במקום משהו "הגיוני" ובדרך מוותרים על כל מיני דברים "חשובים" אחרים = עשירים בכאילו.
כל ה-4X4 (לא של העבודה) הוא רכב פנאי בהגדרה... שרק עשירים יכולים להרשות לעצמם..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נוהגים טוב יותר
רק רוצים לציין ש-Bernard לא אחד ממקימי האתר:D
ושאין כמו קצת תמיכה מהדוד סם.
ברנרד זה הדוד סם?
הוא בקושי הדוד סמי מרמלה. בקושי....
זה כמו לקרוא לCIRCUS SEAL
NAVY SEAL
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
ברנרד זה הדוד סם?
הוא בקושי הדוד סמי מרמלה. בקושי....
זה כמו לקרוא לCIRCUS SEAL
NAVY SEAL
בוקר טוב. התגעגענו. טוב שבאת. לעשות לך בוץ או נס?
עם כול הכבוד,
זה נבלה וזה טרפה.
אני עם איטליינו וונטי.
קיצור, גחמה ילדותית של אנשים טובים ותמימים שהולכת לגרום הרבה מאד נזק לאנשים טובים ותמימים אחרים.
חבל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
polar bear
קיצור, גחמה ילדותית של אנשים טובים ותמימים שהולכת לגרום הרבה מאד נזק לאנשים טובים ותמימים אחרים.
חבל.
בוא, במטותא מצדך, תסביר לי איך יגרם נזק לאנשים טובים ותמימים?
אתה מתכוון לכאלה שגונבים פקק ר מתוך כוונה טובה או שחוצים צומת באדום רק לטובת הכלל?
או כאלה שמשפרים את הריינג' שלהם בצורה קיצונית תוך שינוי מבני, אבל בגלל שיש להם קשרים או מתאמי שירות מצויינים ממשיכים לנסוע על הכביש. לכאלה אתה מתכוון?
אתה נובח על העץ הלא נכון, יואב...
אצלי,כמו לכולם פה, אין לצערי, קשרים או מתאמי שירות... ..
אני לא מטיף מתוך איזה אולימפוס או מרחב מוגן.. כמוני-כמוך.
אתה גם מתעקש לייחס לחבר'ה האלה כוונה לצלם ו"להלשין" על שיפורי/שינויי רכב, כשהם מצהירים על תיעוד עבירות תנועה..
ברור שמי שיתועד ויפורסם, גונב פקק על השול ויש לו גלגלי "35 והרבהה של "6... לא יאהב את זה...
אז מי שיש לו כאלה דברים, שלא יגנוב פקק...
חוץ מזה, בוא לא נהיה תמימים - מי שמשנה את הרכב, הוא לא תמים. הוא יודע בדיוק מה הוא עושה ומה הסיכונים.
דרור הסביר את זה פעם, לא מזמן אני חושב, יפה מאוד.
ואם הוא כ"כ נזהר וכ"כ פרנואיד וכ"כ... לא יודע מה, הוא גם לא היה כותב פה ולא שואל ולא מציע ולא עוזר.. כאילו, להיות חבר בג'יפולוג ועוד לכתוב פה, זה לא שיא הזהירות, כן?
מדברים על חינוך ,על תרבות.
הנוער שלומד נהיגה רואה מהמורה שלו איך מצפצפים על החוק.
אוסף את התלמידים באין עצירה, באדום לבן,מוריד תלמידים ברמזור אדום,חניה כפולה.
אלו הטיפים שהתלמידים מקבלים עוד לפני שקיבלו את הרישיון.
האי סדר שמתנהל כאן על הכביש זועק לשמים.
מצדי אין אין כל הבדל בין מצלמת רמזור למצלמת דשבורד.
הנה עכשיו בחירות בפתח.
יש איזה שהיא מפלגה שחרתה על דגלה להלחם סוף כל סוף בפגע המכוער והמגעיל הזה?
ברנרד - אני לא נובח על עץ, אני מרים רגל.
לגבי ה 'אין קשרים וכד' ' - my ass...
נו... טוף יואב..
שיהיה, מרים רגל... אבל שלפחות יהיה לך עם מה להשתין ומה להשתין..:)
הנה, אני מאתגר אותך - אני אומר בפירוש, אין לי שום קשרים. קדימה, תמצא את הקשרים ואת ה"מסדרים" שלי ותחשוף אותי עירום ועריה..
על מה ומי אתה מדבר?
דבר חופשי - אין לי מה להסתיר... שפוך הכל.
ותאמין לי, אני לא אנסה להתנקם על "החשיפה"..
ברנרד, חפש בגוגל מה קרה לנוהל 6 . ותבין לבד כבר איך דבר שהיה אמור להיות מלשינון נקי הפך למכונת נקמנות והלשנות שווא. עד כדי כך שהולכים לבטל אותו בהצלחה. אה...וזה שאתה פנסיונר לא מחייב שלא יהיו לך גחמות ילדותיות.
נו, אז אם מתייחסים לזה כמכונת הלשנות סרק, מה הבעייה להעלות את הסירטונים לרשת - נשארה רק הבושה שיראו אותך עובר על החוק - "הלך" התירוץ של אנשים תמימים יסבלו...
דרך אגב.
איך התייחסו פה יפה לחשיפה של אותו בחור מהפייסבוק, שעלה על השדה..
זה לא "הלשנה", לפי קנה המידה של יואב ודרור? זה היה בסדר?
כן, אני יודע שהוא פרסם את התמונה אבל הוא לא פירסם את פרטיו - זה עשו פה, בעבודת תחקיר נמרצת ומהירה.. לא ראיתי שמישהו מוחה על "ההלשנה"...
ואין לי שום גחמה ילדותית - הכל רציני וחשוב.. הכל.
כי אנשים נפגעו מהלשנות הסרק האלה. בפירוש. ויפגעו גם מאלה - בפירוש. אבל - מאחר ואני יודע שאף אחד מהחבורה ההיא לא רוצה לחשוב שפרסום סרטונים זה רע, נראה לי מיותר לבזבז זמן על הסברים שיפלו על אזניים ערלות. אז פשוט נחייה ונראה.
שלום לכולם,
האתר עובד כך שמי ששולח סירטון זה מגיע לשרת שלנו ורק לנו יש את הבחירה אם להעלות סירטון או לא.
דיי קשה לפברק סירטון וידאו בצורה שלא נראית לעין. זה דורש המון עבודה.
אם מישהו מוכן להשקיע כל כך הרבה עבודה כדי לעשות דבר כזה אז כנראה שזה אוייב שצברת בזכות ויותר סביר שערב אחד הוא יבוא לג'יפ שלך וינקב לך אצ הצמיגים, ישבור חלון ויש עוד המון רעיונות. גם יותר יעיל וגם יותר מהיר.
דרור, הגישה שלך להלשנות מקוממת אותי מאוד!!
חבר סיפר לי פעם בגאוה איך הוא מעניש את הבן שלו שהלשין על אחיו ולא את האשם ... אמרתי לו, אחלה מסר להעביר ... גם על השכן שמלטף אותו הוא לא ילשין בחיים ... וגם כשאח שלו יתחיל עם סמים הוא לא ילשין ...
אנשים שמפחדים מהלשנה זה אנשים שמתביישים בהתנהגות שלהם.
אני מקפיד להתנהג כאילו יש מצלמה שמצלמת את כל דבר שאני עושה, ואני לא מתבייש בכלום!
אתה מדבר על תשתיות, אתה יודע שפה בקנדה, אין דבר כזה תחנת אוטובוס? הוא עוצר על הנתיב הימני, ויש לו זכות קדימה לחתוך נתיבים כדי להמשיך ליסוע ... ממש בלגאן ... אבל ההבדל הוא שאף אחד לא נוהג כאילו רודפים אחריו, ולא משנה אם מגיע לך זכות קדימה או לא, קודם יתנו לך להכנס.
הדבר היחיד שאמרת נכון, זה שהכל בחינוך, אבל גם בזה אתה חוטא עם המסרים שאתה מעביר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נוהגים טוב יותר
שלום לכולם,
האתר עובד כך שמי ששולח סירטון זה מגיע לשרת שלנו ורק לנו יש את הבחירה אם להעלות סירטון או לא.
דיי קשה לפברק סירטון וידאו בצורה שלא נראית לעין. זה דורש המון עבודה.
אם מישהו מוכן להשקיע כל כך הרבה עבודה כדי לעשות דבר כזה אז כנראה שזה אוייב שצברת בזכות ויותר סביר שערב אחד הוא יבוא לג'יפ שלך וינקב לך אצ הצמיגים, ישבור חלון ויש עוד המון רעיונות. גם יותר יעיל וגם יותר מהיר.
יש לי הרגשה שאם למישהו ינקבו צמיגים או משהו אחר זה לך.
אחרים יתבעו. אותך. ויוכיחו שנגרם להם נזק כלשהו מהאתר שלך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שולץ האיום
יש לי הרגשה שאם למישהו ינקבו צמיגים או משהו אחר זה לך.
אחרים יתבעו. אותך. ויוכיחו שנגרם להם נזק כלשהו מהאתר שלך.
נו יואב...
אתה עדיין רוצה פרטים/רזומה של הבחורים האלה, בפומבי?
מי שצריך לדאוג שידאג.
אם אני הייתי פועל לפי "מה יעשו לי אם.."... בושה וחרפה.
ואוי ואבוי אם הילדים שלי יקבלו את הרושם שהם צריכים לפעול, מתוך איזשהו פחד מאיזשהו ביריון...
ולא שאני אומר ששולץ הוא בריון (אולי הוא כן אבל אני לא יודע ולא אומר את זה..) אלא רק שהוא העלה את אפשרות שכל המאויימים "מהסתרת הזהות" כביכול של יוזמי האתר, פשוט, באלגנטיות ותמימות מעושה, מתעלמים ממנה.
"אנשים נפגעו מהלשנות הסרק האלה"... איזה אנשים ואיך הם נפגעו ומה היה ... סיסמאות ריקות.
גם הדוגמא הדבילית (ויסלח לי הנעלב, שאינני זוכר מיהו) שמישהו בעלה פה, על נכה ש"הולשן" ולקחו לו את הרישיון...
מה זה הקישקוש הזה? ממתי לוקחים סתם כך רשיון?
ומה הקשר להיותו נכה?
אם היתה סיבה לקחת לו את הרשיון - מצויין ש"הלשינו" עליו.
ורק שיהיה ברור, לנכה שתלוי ברשיונו, לא לוקחים כ"כ מהר את הרשיון - יש מספיק סנקציות לפני לקחית הרשיון...
בקיצור.
"סיפורי עם" רקים ותירוצים רקים ואזרחות נמוכה וחינוך לאגואיזם, שבכלל לא אופיניים לבאי הפורום וגם לא לכותבים ולמייעצים לנקוט בגישה הזו..
הנה, דרור עובד כעיתונאי (מקצוע שהוא ראש וראשון למלשינים) ומלשין לכולם על כלי רכב לא טובים/שווים ודורון מייץ פה לכלולם, מנסיונו בשיפור/שינויי לי רכב, בלי לחשוש "מהרשויות" שירדפו אותו כמדיח לדבר עבירה ו.. הרבה אחרים.
מה נידבקתם בכלל לאפוקליפסה של העלאת סרטונים של עבריינים? על מי בדיוק אתם מגינים? התבלבלתם קצת... נראה לי.
ויואב.
בנינו, בסוד.
אם אתה מתאמץ לחפש את ה"קשרים" שלי... עזוב. אל תתאמץ. סתם הקנטתי אותך ב"אתגר" - יחידות שלמות חיפשו אותם, את "הקשרים" שלי ולא מצאו... הם אינם.
ואני אף פעם לא שתקתי בחקירה - אף פעם!!