או קי אז כנראה שיש חופש גם בבולגוינט ואולי גם במיסבים , בכל אופן
תחליף את הבולגוינט ואז תעבור לחופשים האחרים .
Printable View
או קי אז כנראה שיש חופש גם בבולגוינט ואולי גם במיסבים , בכל אופן
תחליף את הבולגוינט ואז תעבור לחופשים האחרים .
למיטב ידיעתי חופש גורר חופש - אתה בטוח שמומלץ לטפל בדבר אחד?
כן , אחרי שתסגור את החופש שקיים בבולגוינט ע"י החלפתו , אני מאמין שתנקה ותגרז את המיסבים על הדרך , תהדק אותם כמו שצריך לא יהיה לך חופש כלל אלא
אם כן המיסבים עשו את שלהם אבל לרוב הם משתחררים פשוט.
אני מתלבט אם לבצע את זה לבד...ואם אני יחליט לבצע לבד אז אני צריך לדעת מראש איזה חלקים לקנות :?ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
שמע, אתה כנראה עומד לפני הוצאה לא קטנה, כל חלק שתחליף שלא לצורך יעלה לך די הרבה כסף. מייסבי גלגל בסופה לא ניתן להחליף לבד - צריך להחליף נאבה עם המייסבים וזה עסק יקר.ציטוט:
אני מתלבט אם לבצע את זה לבד...ואם אני יחליט לבצע לבד אז אני צריך לדעת מראש איזה חלקים לקנות
דיסק בלם מחליפים אם לא ניתן לחרוט אותו או שהמידה שלו מתחת למינימום, חורטים כדי להחליק את פני השטח שלו (תרגיש במישוש אם יש גלים), רפידות אתה מחליף קומפלט את כל הארבע, בולג'וינטים - גם אני לא הייתי טורח להחליף לבד ותאמין לי שאני יודע איך עושים את זה.
תפוח ארוך שולחים לשיפוץ (לא יודע איפה, יש לי סיקס...).
הדבר הכי חכם שאתה יכול לעשות כרגע זה ללכת לבעל מקצוע טוב וישר שידע מה לעשות ומה לא, איפה אפשר לחסוך ואיפה לא, מה תקין ומה לא. זאת לא עצה שאני נותן בד"כ אבל במקרה שלך זה יחסוך לך כסף - על חלקי חילוף ושיפוץ מכלולים תשלם את אותו מחיר (מוסך מקבל הנחת ספקים ומחייב אותך על החלק את אותו מחיר שיעלה לך באופן ישיר מהיבואן או פחות, אלא אם גם לך יש הנחה), על העבודה תשלם פעם אחת כי מדובר בפו"ה של אותו מכלול, החלפת בולג'ויינט דורשת מכבש ותצטרך ממילא ללכת למוסך, התיזוזים שלך לבתי מלאכה לצורך שיפוצים וחריטות עולים כסף ודורשים יותר זמן מאשר במוסך.
לפני שניגשתי בפעם האחרונה לטסט, ניגשתי למוסך לצורך אישור בלמים, על הדרך בדקתי את מכלולי ההיגוי וכל שאר הדברים לצורך טסט וזיהיתי שני תפוחי הגה גמורים, השארתי את הג'יפ במוסך וביקשתי שיחליף את שני התפוחים, כשחזרתי ובאתי לשלם סיפר לי המכונאי שכאשר פירק את אחד התפוחים הוא מצא שהוא תקין ושהחופש נגרם כתוצאה מרווח בין התפוח לקונוס שבנאקל (התבריג הוא לא לכל אורך התפוח לכן האום היה מהודק עד הסוף ועדיין נשאר חופש), הוא הוסיף שייבה ופתר את הבעיה בלי לחייב על תפוח נוסף. המכונאי היה אילן אסייג...
עוד שיקול נכנס פה - עוד חודש וחצי טסט ...עם נחליט לעשות טיפול שלפני טס עכשיו , מערכת ההיגוי למשל תהיה מספיק חדשה בשביל הטסטר?
(אגב , לפי הספר בהוצאת הבולג'וינט צריך מלחצי C יעודיים , ולא מכבש [יכול להיות שאני טועה] נגיד ואני משאיל\קונה את הכלי היעודי הזה , זה עדיין אותה בעיה ?
דבר שני , לפי מה שאני רואה בספר הבולגוינט נמצא על העול שעל הסרן כשמפרקים אותו , איך אפשר לקחת את זה למוסך למכבש?? :? :lol: )
balljoint's- כמה באמת קשה להחליף לבד? :
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=10140
או שאני מטומטם או שבCJ זה לא אותו דבר , בספר של הסופה יש הוראות לפירוק "יתד הידוי כדורי עליון\תחתון"(וזה בעול שעל הסרן) זה בולג'וינט?!?!?
סליחה טעות טעינו...ציטוט:
נכתב במקור על ידי tayrie
חיים,
זו הסופה שלך?
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=10598
אם כן, אני לא כל כך מתפלא שהיא משייטת קצת.
יוני5