תודה [emoji3] .
אתה יכול לקבל אחד. אני צריך להצדיק את הרתכת האלקטרונית המחורבנת החדשה שקניתי.
אגב, לא רואים בתמונה אבל הפרוג'קטור עם הרגל ניתקים מהבסיס, לאפסון נוח ברכב.
Printable View
תודה [emoji3] .
אתה יכול לקבל אחד. אני צריך להצדיק את הרתכת האלקטרונית המחורבנת החדשה שקניתי.
אגב, לא רואים בתמונה אבל הפרוג'קטור עם הרגל ניתקים מהבסיס, לאפסון נוח ברכב.
הפרוג'קטור של יוש לדעתי מנצח בקטגוריית הספוט. במיוחד לאור העובדה שהוא עם סוללה נטענת.
לענ"ד יש לנטען כזה חסרון משמעותי, של זמן עבודה. מן הסתם כמוצר משלים זה טוב, אבל לא משהו לסמוך עליו בלעדית לערב של 6-8 שעות.
רציתי לכתוב שאפשר להפעיל עם חיבור הטעינה אבל היצרן מבקש שלא.
מה שכן, המוצר עובד על 4 בטריות 18650 ועושה רושם שיש גישה לתא הסוללות ככה שאולי אפשר פשוט להחליף סט בטריות. יוש, איך זה אצלך?
דורון,
על אווירה קשה להתווכח, ומבלי להגזים, יש כאלו שמסתפקים בפנסי ראש ומסרבים לכל תאורה אחרת.
אבל, אני אמנם השתמשתי בביטוי "פרוז'קטור, וזה מה שחנן שלח, אבל בעצם אני מתכוון למה שקוראים "תאורת הצפה" (תראה את התמונה ששלחתי).
יש לי על הגגון של הרכב, מוט (~1.5 מטר), שמורכב קבוע על מפרק צירי.
לוקח לי 3 דקות, להרכיב את הפנס, ולקבל תאורה טובה, על שטח גדול יחסית (מטבח? התארגנות?) .
בעבר השתמשתי ב PL עם ממיר ל 220V אבל לד נראה לי פתרון הרבה יותר טוב, גם יותר חסכוני וגם יותר ביטיחותי.
המנורה מחוברת לחוט הזנה ארוך, כך שאני תמיד יכול להוריד מהגג ולהתקין במקום אחר.
עשיתי ניסיון עם המנורה שבתמונה (זו מנורת לד 30W ל 220V שעברה הסבה, ל 12V) אבל לפני שאני משקיע בדיגום הסופי רציתי לשמוע מה אומרים אחרים.
בכל מקרה, גם אם אני אלך לכיוון של גרלנדה, האם אין לכם בעיה של פיתול לאורך ? לא יותר נכון לעשות את זה עם מנורות שתלויות כלפי מטה?
כל המוצרים שראיתי פה, נראה שהתאורה מאוד מפוזרת.
עד עכשיו השתמשתי בלד כמו בתמונה עם האופנוע, שזה מעולה, ומומלץ,(חיברתי מגנט וכבל של 6 מטר) לעבודה על האוטו ומאיר מעולה אבל
"אלים " כמו שנכתב.
כמו כן השתמשתי בפס לדים שבא בגליל לפי מטר, אותו חיברתי לחבל, שלא יהיה סטרס על הפס הדק, אבל
נמאס לי מהלובן.
"הארתם" את עיני לגבי הצבע היותר צהבהב כמו בפוסט של דובי, הזמנתי :כי עם הלבן יש באמת הרגשה של חדר חקירות.
אם אתה מחבר לרצועה, הן נשארות כלפי מטה.
תסתכל על הצילום, אתה לא יכול להגיע לאיכות פיזור אור כזו עם זרקור.
עם זרקור, מי שקרוב שורף את הקרנית, ומי שרחוק לא מקבל אור, ולא פחות מפריע, זה שהאור אלכסוני, ויוצר הרבה צלליות מקומיות ביחס לאור מלמעלה כמו עם גרלינדה.
בצילום יש 2 גרילנדות, אחת מהרכבים ליד האוהלים, ואחת מעל לפינת בישול.
קובץ מצורף 97878