תגובה: הפתעת חיי הטכניים - אלג'קס למניעת עשן וחסכון אמיתי בדלק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
הרגת אותי עכשיו...
מה, גם המגנט למכונות כביסה לא יעיל?
כי במדיח של בוש זה מגיע כחלק אינטגרלי על הצינור מהמפעל...
מה תגיד על זה?!
לעניין הפסים הזוהרים לא מצליח למצוא אזכור במרשתת אבל אני ממש זוכר שקראתי זאת לפני הטסט שעשיתי לפני כחודש...
( ועל המכון לפרסם זאת) שאסור להכשיל טסט על פסים זוהרים ואסור למכון גם למכור אותם. ( לחנות ליד בטח כן).
בכל מקרה אפשר לחתום על התחייבות להתקין אותם תוך פרק זמן קצר ולעבור טסט...
ואגב, כל איש מכירות יודע שאת הכסף האמיתי עושים מהתעלול שנמרוד הזכיר.
זה נקרא upsale או בעברית שדרוג.
האמריקאים אלופים בזה.
קח מוצר במחיר עלות ונעשה את הרווח ותוספות
אוקי, אז upsale זה המונח המקצועי.
נתתי כאן כל מיני דוגמאות לשיטת המכירה וההגיון שמאחוריה - אם תחשבו על זה, אין כמעט תחום שבו אתם קונים משהו אחד ומנסים לדחוף לכם משהו נוסף (מחברת הביטוח שדוחפת לך ביטוחי חיים אקסטרה במחירים מופרכים, ועד חנות הטלפון עם הכיסוי והמדבקה למסך ואפילו מוכר הנעליים שינסה למכור גם משחה).
המשהו הנוסף צריך להיות קטן, פשוט לשימוש או התקנה, שיהיה מאחוריו סיפור מעניין, ולא מזיק. עבור מוכר הקצה מדובר על תוספת הכנסה משמעותית.
אנחנו חיים בחברת שפע, יש לנו כסף פנוי, ויש כל הזמן נסיון לנגוס ממנו. וזה בסדר, רובנו גם מנסים לנגוס בכסף של אחרים ישירות או בעקיפין במקומות העבודה שלנו.
זה ההסבר למה דברים כאלו קיימים וימשיכו להתקיים לנצח.
אבל הדיון הזה הוא ספציפי על ההשפעות הטכניות של מכשיר בשם Algae-x, ואין מאחורי המכשיר הזה אפילו את התועלת המסוימת שיש בפס זוהר, או במשחת נעליים.
נמרוד, תפסיק לבלבל את העם עם עובדות !!!
את מי זה מענין אם זה יעיל או לא ?!
מה שחשוב שקנית את זה חשבת שעשית טוב למנוע וגם חשבת שיפרת צריכת דלק...
העובדות לא מענינות בכלל, להיפך עדיף לא לדעת אותם.
בפוליטיקה זה עובד מצוין, אין שום סיבה שבתחום הרכב זה לא יעבוד.
לקרוא את ההתמודדות והניתוח שלכם המהנדסים את האנשים שמגיעים למסקנות לא בצורה לוגית...
לתשומת לבכם, מרבית האנשים מקבלים החלטות לא בצורה לוגית ולא בהסתמך על עובדות.
נקודה למחשבה...
אני רק מדמיין לי מה יקרה כאן אם תוצגנה כאן בדיקות מעבדה מוסמכות המקובלות על כל העולם ואשתו שהמוצר אמיתי ומעולה.
אני כבר צוחק על החשבון.....
ואני רק נזכר בכל הדגימות ששלחתי למעבדה והם שאלו אותי מה אני רוצה שייכתב בתוצאות.
גם לצלילה בקישון אין הוכחה מעבדתית שמסרטן ....
כנ"ל כבר התבשרנו שהאויר בחיפה צלול ואפשר לחזור לשיגרה.
זה שיש שם יותר תחלואת סרטן, כנראה התשובה בזה שיש להם יותר פסטבלים ...
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
אני רק מדמיין לי מה יקרה כאן אם תוצגנה כאן בדיקות מעבדה מוסמכות המקובלות על כל העולם ואשתו שהמוצר אמיתי ומעולה.
אני כבר צוחק על החשבון.....
יאללה, תביא.
אנסה להביא את בדיקות המעבדה,ואם אין להם כאלה אז מדובר בבלוף.
בכל מקרה אני יודע את התגובות לדוח''ות המעבדות. הם כבר החלו.
אני לא מבין, חיים, מה איכפת לך מדו"חות מעבדה, אם יש לך את תוצאות הבדיקה הפרטית שלך?
אני גם לא מבין מה איכפת לך מה אחרים חושבים.
אני בהחלט יודע איזה איבר בגוף היו מזיזות לי בדיקות מעבדה, או דעות של אחרים, אם היתה לי תוצאת הבדיקה שלי.
חנן.
מה זה קשור מה זה מזיז לך ואיך חיים מרגיש עם הבדיקה שלו.
חיים חושב שמצא מוצר, שיכול לעזור ולהועיל לאחרים ומנסה, כעזרה, להראות שהמוצר יעיל ולא רק להרגשתו הסובייקטיבית.
אני בטוח שיש פה כאלה שמחכים לנתונים אובייקטיבים, על מנת להשתמש במוצר.
ובכלל.
אם אכן לא ניתן לסמוך על בדיקות מעבדה... על מה כן ניתן לסמוך לפני שקונים ובודקים על בשרינו?
נכון, צריך לקחת הכל בפרופורציות ובחשדנות ראויה אבל מה האלטרנטיבה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אני בהחלט יודע איזה איבר בגוף היו מזיזות לי בדיקות מעבדה, או דעות של אחרים, אם היתה לי תוצאת הבדיקה שלי.
אותי מעניינות התוצאות של חיים.
אם הוא יבצע מעקב, אני סומך על המדידות של הפדנט הזה הרבה יותר מחומר פרסומי עלום.
כשהוסיפו שמחצבה כלשהי ציידה את הכלים שלה, זה נפל בדיוק לסוג ה״הוכחות״ שמשווקי מוצרים כאלו משתמשים בהם כדי לשוות אמינות ואיכות:
״בין לקוחותינו מחצבת x", ולא משנה שאף אחד במחצבה בכלל לא בדק מה זה עושה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
חנן.
מה זה קשור מה זה מזיז לך ואיך חיים מרגיש עם הבדיקה שלו.
חיים חושב שמצא מוצר, שיכול לעזור ולהועיל לאחרים ומנסה, כעזרה, להראות שהמוצר יעיל ולא רק להרגשתו הסובייקטיבית.
אני בטוח שיש פה כאלה שמחכים לנתונים אובייקטיבים, על מנת להשתמש במוצר.
ובכלל.
אם אכן לא ניתן לסמוך על בדיקות מעבדה... על מה כן ניתן לסמוך לפני שקונים ובודקים על בשרינו?
נכון, צריך לקחת הכל בפרופורציות ובחשדנות ראויה אבל מה האלטרנטיבה?
אפשר לסמוך על בדיקות מעבדה, השאלה היא של איזה מעבדה, ומה מהבדיקות אתה רואה.
אם מכון ויצמן יוציא הודעה רשמית שהוא בדק ומצא שX בתנאי Y נותן ככה וככה אני אאמין, אם מישהו יפרסם שלפי מחקר של מכון ויצמן המוצר שלו עושה פלאים בכל דבר שהוא עלי אדמות אני לא אאמין.
רק לגבי המגנט במדיח... מה שמסופק בצינור המקורי זה מפסק בטיחות, לא מטהר מים מגנטי..
ולגבי הקטנת כמות העשן - כתבתי קודם. פחות דלק מיותר - פחות עשן.
ולגבי דוח מעבדה - בוא נראה. אם באותו מנוע באותם תנאים הושגו ביצועים טובים יותר - זה עניין רציני.
רוב הדוחות של מוצרים כאלו הם או אישור בטיחותי שאומר שהמוצר לא מזיק, או דוח ממבו ג׳מבו שלא אומר כלום בעצם.... אבל יש לי סבלנות.
אסף.
עכשיו אני אוסיף משהו שאולי יפתיע חלק מכם.
נזכרתי היום שכבר פגשתי את המוצר המדובר כחלק ממערכת טיהור דלק. מערכת עובדת ומוצלחת, נחשבת מצויינת, וכוללת מסננים שונים וגם את הפטנט המדובר. אני לא יודע אם המערכת עובדת בזכות המגנט או בזכות המסננים האחרים, אבל היא טובה.
יש טענה שהמגנט בכלל מוציא מהסולר המזוהם חלקיקים מתכתיים - מקטין את מהירות הזרימה שלהם ומוודא שהם יילכדו במסנן. ולמעשה ביישום כזה הוא עושה עבודה טובה כחלק ממערכת ניקוי. זיכרו שבכל מנוע יש קו עודפים, שלמעשה מחזיר הרבה סולר מהמסילה למיכל, ויחד איתו הרבה חלקיקים מכל מיני סוגים.
שאלתי אז לגבי יישום קבוע במנוע, וקיבלתי תשובה ממישהו שמעורב בעניין שעם סינון מתאים לאחר המתקן, יש כאן אפקט של ניקוי הסולר מחלקיקים מתכתיים, וכשניסנינו למצוא הסבר, אחת האפשרויות שעלו היא שהורדת המהירות של החלקיקים המתכתיים מפרקת מכנית עוד כל מיני הצטברויות של לכלוך בתוך הזורם, בעקיפין. זה כבר נשמע כמו הסבר שיש מה לעשות איתו. יש דו"ח מעבדה על ביצועי מנוע ללא ועם ההתקן. עכשיו בעקבות השרשור חיפשתי במיילים ישנים ומצאתי את הדו"ח. אז תיכף נראה מה.
אסף.
הפתעת חיי הטכניים - אלג'קס למניעת עשן וחסכון אמיתי בדלק.
אסף,
בעצמך ציינת שדובר על סינון לאחר המכשיר, וכאן אין מסנן.
מה הספיקה של מע דלק? אתה מעריך שבמהירות זרימה, מגנט מסוגל להשפיע בעיכוב חלקיקים ברזליים?
בחומר הכתוב הם מציינים בפירוש שזה מיועד קודם כל לצוברים ומיכלי דלק בתחלופה נמוכה, ואז יש הגיון באלמנט מגנטי שיתפוס חלקיקי מתכת וחלודה.
אבל ברכב עם מיכל קטן, בתחלופה גבוהה?
אם מתקינים מסנן מיקרוני, למה צריך את המכשיר?
יש מסננים כאלו, למערכות שעובדות עם סולר לא נקי.
ובמה זה יהיה שונה ממגנט חזק בתחתית מיכל הדלק?
בדומה למגנט בעוקה, או בפילטר שמן, הוא לא רק ימגנט את החלקיקים שאולי יש, אלא גם יחזיק אותם במקום.
וואלה, יש לי פטנט.
לכל מי שרוצה, אני מוכר את כל המגנטים מהמקרר שלי ב50 שקל לחתיכה.
דורון,אסף רציני רק ב50% מהזמן.
אחלה שיטה לחיות,מנסיון.
עכשיו הוא לא.
מכיר את אסף.
ע״ע המגנטים למקרר.
רק לידיעה. המכשיר מותקן על צינור הדלק ביציאה ממיכל הדלק ולפני הפילטר הראשון. קוטר הניפלים משני הצדדים זהה לקוטר הצינור דלק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
קוטר הניפלים משני הצדדים זהה לקוטר הצינור דלק.
יש לך צנרת דלק של 8ממ והמגנט מקטין אותה ל6ממ(1/4 NPT)
אין קשר לגודל החיצוני של הניפלים, מדובר בקוטר הפנימי.
לא מדויק. על צינור הדלק המתכתי מורכב צינור גומי .צינור הגומי נחתך ובתוכו הוכנסו והורכבו הניפלים שקוטרם החיצוני זהה לקוטר צינור הדלק המתכתי.
כך שניראה לי ששטח החתך של צינור המתכת והניפלים זהה לערך.
אם התוצאה הסופית הינה חסכון בדלק והפחתת העשן ועוד בתוספת כח - אני את שלי קיבלתי.