תודה רבה על התגובה! מבחינת מצירים של טיפולים האם המחירים חריגים? לדוגמה המשולשים שקנית, כמה עלו לך? ראיתי שרשמת שעד 2009 יש נעילה אחורית, האם בשנים שלאחר מכן יש את המערכת החשמלית שמחליפה שת הנעילה האחורית כמו ה esp?
תודה וחג שמח
Printable View
תודה רבה על התגובה! מבחינת מצירים של טיפולים האם המחירים חריגים? לדוגמה המשולשים שקנית, כמה עלו לך? ראיתי שרשמת שעד 2009 יש נעילה אחורית, האם בשנים שלאחר מכן יש את המערכת החשמלית שמחליפה שת הנעילה האחורית כמו ה esp?
תודה וחג שמח
במחירים של פולקסוואגן בחלפים ןץובטיולים מאד גבוהים וצריך לנסות למצוא הכל לבד ולטפל לבד.
דוגמאות:
בוקסות משולשים עליונים ותחתונים עולות בארץ בין 3 ל 5 אלף שח, בארה"ב 600 שקל מאותו היצרן.
רפידות ברקס קדמיות עולות קרוב ל 1300 שח אבל אפשר למצוא חליפי גרמני ב 400 בארץ.
טיפולים עולים לי כ 600 שקל בחלפים ואני עושה את העבודה לבד.
לגבי דגמים ונעילות, בקרת המשיכה המקורית בטוארג מדוייקת מאד מתנהגת כמו נעילות כפולות לכל דבר, האלקטרוניקה לא נותנת לגלגל שבאוער להסתחרר לפני שהיא כבר נועלת את הברקס ומה שאתה מרגיש בתור הנהג זה כאילו יש לך נעילות 100 אחוז בשני הסרנים.
לגבי 2010 ואילך, אין לי מושג.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
יעקב שלום,
הייתי בפנצריה ואמרו שאי אפשר להחליף לצמיג גדול יותר.
רציתי לשאול עם אישה גודל צמיג אתה נוסע והאם הדבר דורש שינוי ברישיון? על פי מה אתה טוען שאפשר 265 על גאנט 17?
אני על265.65.17.
זה דורש שינוי ברישיון
קובי היי
אפשר את לינק/פרטים לאתר של אלכס?
ואם אפשר את הפרטים שלך בכלל יעזור, יש לי כמה שאלות. [email protected] תודה רבה
[email protected]
לגבי הפרטים שלי, 0549260396
יש עדיין בעלי טוארגים בקהל? מחפש משיהו להתייעץ איתו לפני רכישה.... תודה! :)
היה עוזר אם היית מפרט את השאלות שאתה רוצה לשאול, אולי מישהו מהקוראים היה יודע לענות.
אבל אנא עשה זאת בפורום של התייעצות לפני קניה כאן - http://www.jeepolog.com/forums/forum...99%D7%99%D7%94
כתבה מעניינת ומקיפה. גם אנוכי בעל טו ארג מנוע 8 בנזין . ומשולב בגז , דגם מפואר כולל בולמי אוויר מתכווננים
חושב . כמכונאי רכב עם 40 שנות נסיון ברכב שזה רכב מעולה בהתחשבות למכירו בשוק אני מכור אליו למרות שממרום גילי ומניסיוני בארץ , בארה״ב שם חיינו שנים רבות כבעל מוסך/דילר/ויצואן של ג׳פים ורכבים לכל העולם ולאפריקה שם גם בישלנו מספר שנים בג׳ונגלים עם הרבה נהיגת שטח. ,,אין על עליו , הטוארג הוא מטוס בכביש וחיית שטח עם טכנולוגיות מתקדמות נורות נהג שלא קיימות בשום רכב דומה לו , ולתקופה זו אני גם נוסע בגרנד צירוקי חדיש של שותפי לעסק אבל גם בכביש ושלא לדבר על השטח העגלה הישנה שלי נותנת הנאה ועבירות יותר טובה מרכב שאני התנסיתי. ו כמובן מי שקצת. מבין ולא מתרגש מכל זימזום או מנורת ביקורת יכול להנות מרכב על ב עשירית ממה שעלה לפני עשור ,
היתה לי גם התנסות עם החלפת בולמים קידמים ואכן באיבי השגת בגרמניה סט בולמים , ומייסב מרכזי לגל הינע רק לקח קצת זמן ופעמיים פירוק כיוון שחובה לאזן את הגל הינע לאחר הרכבת מייסב חדש..
מצבר נמצא מתחת למושב נהג מרגיש להחליפו כיוון שצריך כלי משושה לשיחרור המושב ולהטות אותו זה מרגיז שיש צורך לטפל במצבר. יש בעיית התקלפות של כפתורים והצבע שלהם . אך בסה״כ הרכב מהנה ...
אהלן, אמנם עברו כמה שנים מאז שפרסמת אבל עדיין יש מי שקורא: -)
גרמת לי לחשוב בכיוון ואני מתחיל לחפש. איך אני יכול לדעת אם הרכב יש נעילה אחורית או לא? הזכרת משהו לגבי חבילת שטח מקורית ברכישה מהיבואן, יש דרך לדעת מהבקרה או משהו אחר?
תודה!
בכפתור מצבי ההנעה יש או אין מצב של נעילה. זו הדרך לדעת.
רוב המוכרים טוענים שיש להם חבילת שטח אבל כשתבקש צילום של המתג תגלה שזה לא נכון.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
העברת הילוכים חלקה גם תחת עומס. רעשים מוזרים. החלקה בלחיצה על הגז בהילוכים הגבוהים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
היה לי רומן קצר עם טוארג, צודקים מי שאמרו שבשנים האלה עדיף דגם הדיזל v6, הבעיה עם הרכב הזה לא המנוע והגיר, אלו מכלולים די אמינים וחזקים, הבעיות שהטרידו את מנוחתי היו קשורות לאוסף תקלות בלאי של גיל ברכב שהוא מהונדס יתר, הרכב מפוצץ בכל ארסנל השיכלולים שהיו קיימים באותה שנה, אז זה נחמד ברכב חדש עם אחריות אך מתכון לבעיות ברכב ישן, חלקן מהותיות וחלקן סתם מציקות למי שפדנט ומחפש שלמות,
הטוארג אחלה רכב כביש, וגם בשטח הוא אינו פראייר, הדגם עם כריות האויר והטרקשן היעיל אינו נופל לדעתי מכל רכב דומה כמו קינג, דיסקברי 3, או אפילו גראנד wk2, במחיר זול מאוד, לבעל חוש טכני שאינו פוחד ללכלך ידיים ויודע לקמבן ולהזמין חלקים מחול זו יכולה להיות אופציה לטיולים שפויים, לא לשטח קשה.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk